Leoš Mareš - reklamní prostitut bez špetky studu!

Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem minulý týden zahlédl na televizní obrazovce reklamu sázkové kanceláře Tipsport. Hlavním aktérem, který v ní propagoval novou číselnou loterii, nebyl totiž nikdo jiný, než Leoš Mareš!

Ten Leoš Mareš, který přesně před rokem vystupoval, pochopitelně za nemalý peníz, v reklamách loterijní společnosti SAZKA (tedy přímého konkurenta Tipsportu), ve kterých rádoby vtipně (častokrát ovšem nevkusně až urážlivě) propagoval tehdy probíhající MS ve fotbale, respektive, možnost vsadit si na výsledky těchto zápasů právě u společnosti SAZKA.

Když k tomu připočteme i loňskou náležitě mediálně "provařenou" sázku s tehdejším šéfem SAZKY Alešem Hušákem, kterou Leoš Mareš prohrál a následně se v přímém přenosu pořadu Talentmania (TV NOVA) navlékl do "obleku" ze syrového hovězího masa, potom bych očekával, že pan Mareš projeví vůči SAZCE (za ty miliony korun, které od ní vyinkasoval) alespoň trochu loajality, vděčnosti, věrnosti. Opak je však pravdou...

Leoš Mareš, celebrita, pro kterou jsou peníze evidentně až na prvním místě, se přesně po roce zachoval jako obyčejná prodejná děvka! Jak jinak totiž nazvat skutečnost, že aktuálně propaguje zbrusu novou číselnou loterii společnosti Tipsport, jež má přímo konkurovat Sportce, kterou ovšem provozuje právě SAZKA, tedy Marešův loňský chlebodárce. Pomyslnou (a nutno podotknout, že pěkně nahnilou) třešínkou na dortu, je potom ten fakt, že "koumáci" z Tipsportu nazvali svou novou loterii vskutku originálně: TipSPORTCA!

S trochou nadsázky se dá předpokládat, že pokud projeví podobnou "invenci" a "originalitu" i při vymýšlení názvů svých dalších případných "novinek", potom se v jejich podání můžeme těšit na loterii "Šťastných DESETT", případně "Šťastných DESSET"...

I z tohoto důvodu pro mě, jako pro pravidelného sázejícího, tato sázková kancelář jednou provždy skončila! Nazvat totiž nový produkt, který má přímo konkurovat Sportce, TipSPORTCA(!), a potom se ještě divit tomu, že na ně kvůli tomu společnost SAZKA, zcela oprávněně, podala trestní oznámení, to je od Tipsportu vrchol drzosti, nehoráznosti a nestoudnosti.

A úplně stejně, ne-li hůře, bych označil chování Leoše Mareše. Propagovat za těžké miliony SAZKU a poté po roce, bez mrknutí oka, přeběhnout ke konkurenčnímu Tipsportu, k tomu by se žádný slušný, soudný a alespoň trochu férově uvažující člověk nikdy nesnížil.

Na druhou stranu, co jiného očekávat od arogantního a namyšleného hulváta, který přijde do svého zaměstnání, konkrétně do rádia, namol opilý a v živém(!) vysílání zde sprostě a hrubě uráží své kolegy moderátory, navíc v jejich přítomnosti! Udělat toto kdokoliv jiný a kdekoliv jinde, čekal by ho s největší pravděpodobností okamžitý vyhazov. To však není případ Leoše Mareše. Tomu evidentně projde cokoliv. Vždyť je to přece známá a slavná celebrita, že? Já za sebe ovšem říkám:

Pěkně děkuji za takovou "celebritu"!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Filip Fuchs | pondělí 11.7.2011 12:36 | karma článku: 29,55 | přečteno: 2753x