Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J64a34n 29S85v18a31t76e81k

17. 5. 2023 8:10

Skvělý blog - mohu to posoudit coby bývalý student FJFI ČVUT...

0 0
možnosti
Foto

Na něco jste zapomněl:

E = mc2 zároveň popisuje chování ženy,

kde E je celková negativní Emoce, kterou žena během dne pociťuje, m je samozřejmě muž a c je cokoliv.

2 0
možnosti
FL

Jestli opravdu vydáte knížku, tak se snad konečně dočkáte ocenění od spolku Sisyfos

0 1
možnosti
Foto

Moc by mě zajímalo, konkrétně za jaký názor. Obávám se podle názorů oponentů, že by si pak sám Sysifos zasloužil bludný balvan. To by bylo poprvé, co by to bylo za filosofii. Jo, a byl jsem jedním z prvních členů Sisyfa v Česku a přednášel jsem tam. :-)

Mimochodem, kontaktoval mě kdosi (mám to jméno zapsané někde) z vedení evropských či světových skeptiků a ten měl ten názor, že je to dobré, co píšu, a chtěl, ať mu dám vědět, až bude anglická verze knihy. A kniha už se překládá.

2 0
možnosti
JH

Dovolte mi parafrázovat výrok olomouckého Zweisteina pana Hradila:

"Problém není v tom, že byla obhájena jedna mizerná disertace, ale problém je v systému. Já bych vlastně měl vrátit doktorát a odejít z univerzity, neboť mi chybí kritické myšleni".

Vaše blogy se vymykají z průměru, neboť přinášejí hodnoty a navíc jsou srozumitelné.. Onálepkovaní „Bloger“ je v citovaném kontextu neuvěřitelně podpásové.

6 0
možnosti
Foto

Celé to podání čt je silně dehonestační.....

0 0
možnosti
Foto

Vaše blogy se mi moc líbí, čtu je poctivě a opakovaně ( i když nerozumím skoro ničemu). Připadám si jako Penny z The Big Bang Theory, kritiku dizertačky neposoudím, ale pro mě jste pořád " Sheldon".

3 0
možnosti
Foto

Sleduji to se zájmem a držím palec....

1 0
možnosti
Foto

A přece se točí!

1 0
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,45
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.