Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Tři ženy, tequila sunrise a Braun face 830

Co mají společného tři výše zmíněné věci? … Bolest. Ale od smíchu. Cizí neštěstí prostě dokáže potěšit. Když si to navíc můžete zdůvodnit rčením "pro krásu se musí trpět", nemusíte si ani nic vyčítat. Pod heslem "vousaté zpěvačky tu nechceme", jsme se proto jaly depilovat.

Mojí mamince bylo 17. listopadu 50 let. Místo zvedání červených karet na Václavu jsem proto s kufry jela do rodné vísky Rampuše v Orlických horách, čímž jsem o celou polovinu zvedla počet obyvatel v obci (abyste se lépe dopočítali, my jsme 4). Vzala jsem s sebou i svůj úplně nový "depilační kartáček" od Brauna. Velmi šikovnou věcičku, která slouží jak k depilování chloupků v obličeji, tak k čištění pleti. Jako matka dvou malých dětí mám jen velmi limitovaný čas, kdy o sebe můžu pečovat (= tak minutu, když vlezu do vany se studenou vodou po dětech), takže jsem chtěla něco, co by mi pomohlo v boji s beďary, které mi sice stále dokazují, jak jsem vlastně mladá, ale celkově vytáčejí víc, než v pubertě. A taky s chloupky. Rozhodně nepatřím mezi zachlupené vlkodlaky, ale obočí si upravuji.

Vlastně ani nebylo v plánu, proměnit večer v odchlupovací orgie, s tím přišla až mamka, od které bych to nikdy nečekala (od 17 leté sestry ano, ta se nacpe všude, ať už jde o první řady na festivalech, recitační soutěž nebo rozhovor do rádia). Když jsem uspala děti, sešla jsem do kuchyně, že si i při kojení trochu přiťuknu nějakým drinkem na to výročí (jak jen jsme to mohli přežít? Pardon, ona s námi...). A málem jsem omdlela. Má do té doby nedotčená krabička s Braunem byla na kusy a oslavu dávno zahájivší maminka se šroubovákem v ruce nadávala, co jsem to zase přivezla za kravinu, že do toho ani nemůže dát baterky. Brauník je totiž vodotěsný (jinak bych si ho do té vany ani nemohla brát) a baterka se vyměňuje pomocí mince. Celkově výborná vychytávka, ale my jsme holt "holky z hor" a na vše bereme šroubovák, na výměnu baterie si přeci nebudeme brát návod, že...  No, hodil by se plastový "botox na vrásky", ale jinak to strojek ustál. Já po panáku taky.

Přiložila jsem epilátor nad ústa. Au, au, aůůů - měním diagnózu lykantropie, jsem fakt vousatá. "Ty naděláš, to přeci nemůže bolet! Proč tak řveš?" Dozvídala jsem se mezi salvami smíchu sestry a mamky, když jsem se se slzami v očích odhodlaně snažila vyhrát nad chloupky. "A už mi to puč, ty hrdino," vytrhla mi mamka brauník z ruky. Další věta ale byla: "Ty vole! AUUUU! Koukej jim tam napsat, že to udělali blbě, ono to bolí!" Pocit zadostiučinění ale přebyla škodolibá radost. Mamka ze sebe pak dál soukala jednu hlášku za druhou a mě teď štve, že si to nepamatuju. A to jsem jich dobře polovinu ani neslyšela, protože jsme prostě umíraly smíchy.

Když si vzala epilátor sestra, neječela. Mamina z toho byla na prášky. "No jak to? To už se jen ty nože na mě ztupily! Proto tě to už neřeže tak jako mě!" Nože tam samozřejmě nejsou, jen vymakané pinzetky, které berou i ty nejmenší chloupky. Když si sestra snažila vydepilovat chloupky v nosu, zaplesala i mamka, protože to už nevydržela ani sestřička a odměnila nás 3oktávovým jekotem a mnoho pohledy do jejích velkých vykulených očí. Mamka pak v sobě (po mnoha sklenicích té tequily) našla dokonce tolik odvahy, že si snad poprvé v životě nechala vytrhat svoje megazarostlé obočí (viz foto v příloze). Jaká to byla operace, si asi už dovedete představit. Stálo to ale za to. Ze zvětšovacího a osvětleného Braun zrcátka na nás koukaly nové tváře. Vychechtané od ucha k uchu. Šťastné, že to zvládly, a že spolu zažily naprosto úžasný dámský večer, jako snad ještě nikdy před tím.

V perexu jedna fotka sestry. Mám pak i další, když jsem si "užívala" s kartáčkem při masáži očí atd., ty už ale raději publikovat nebudu. :)

Děkuji braunu za skvělý výrobek, ani jsem netušila, co vše v něm získám. I pleť čistí opravdu perfektně, čímž mě motivuje o sebe mnohem víc pečovat. Možná i začnu hubnout. Ale to fakt jen možná. :)

Autor: Jitka Fialová | čtvrtek 4.12.2014 1:10 | karma článku: 5,27 | přečteno: 425x
  • Další články autora

Jitka Fialová

Jak Babiš neumí prohrávat

O senátory se bojovalo v 27 obvodech, do 2. kola postoupilo 14 kandidátů za ANO, vyhráli ale pouze 3 - jaká je reakce Babiše? Zrušme senát! A to ještě den předtím říkal, jak moc je důležitý. Prostě mistr světa ve změnách názoru.

17.10.2016 v 14:52 | Karma: 27,88 | Přečteno: 927x | Diskuse| Politika

Jitka Fialová

Barnevernet usvědčen z dalších manipulací

Barnevernet má být dokonalý systém s dítětem údajně na prvním místě. Různé audity, policejní vyšetřování a studie přitom dokazují opak. Norsko prostě zaspalo v demokracii a své probuzení v totalitě si pouze ještě neuvědomilo...

5.9.2016 v 15:41 | Karma: 34,51 | Přečteno: 2687x | Diskuse| Společnost

Jitka Fialová

Euroskeptičtí eurohujeři aneb mýty a omyly Petra Macha

Podle Petra Macha nejde být v europarlamentu jako euroskeptik aktivní, protože by pak jen byl za eurohujera. Nazývá takto i kolegy z euroskeptické frakce, kteří stejný žebříček aktivity naopak vedou?

19.8.2016 v 18:27 | Karma: 34,76 | Přečteno: 5608x | Diskuse| Politika

Jitka Fialová

…a vy řešíte sekačky!

„Vystupme z EU! Jedině tak zabráníme dalším teroristickým útokům, protože EU řeší jen sekačky!“ Opravdu? Skutečně EU ohledně terorismu a migrace nic nedělá? Může „zlý Brusel“ za pochybení francouzské bezpečnosti?

20.7.2016 v 9:06 | Karma: 31,49 | Přečteno: 7289x | Diskuse| Politika

Jitka Fialová

Pánku, Pánku, máš to na kahánku

Exasistent Petra Macha Martin Pánek jako správný člen Svobodných napadl článek europoslance Zdechovského vystupujícího proti euroskeptikům. Pánkův článek sice obsahuje nějaká fakta, ale jen taková, která se hodí...

4.7.2016 v 18:47 | Karma: 22,37 | Přečteno: 2539x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Tuleja vzdal nominaci na ministra. Selhal jsem, napsal

3. května 2024  14:19

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

„Mimořádně trapné“. Akademici a ekonomové kritizují úroveň Tulejových publikací

3. května 2024  14:09

Kandidát na ministra pro vědu, výzkum a inovace Pavel Tuleja publikoval své práce v potenciálně...

Na Česko loni útočili ruští hackeři. Nechte toho, vyzval je Černínský palác

3. května 2024  13:42,  aktualizováno  14:07

Za loňskými útoky na českou internetovou infrastrukturu stáli ruští hackeři, uvedlo ministerstvo...

GLOSA: Trestání bezdětků? Má-li něco logiku, vytáhněte na to kanon

3. května 2024

Premium Na živořící lidovce se sesypala hora kritiky za jejich návrh, aby bezdětní lidé odváděli vyšší...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3038x
Holka ze vsi.