Foto

U nás je vojenská chunta? Obávám se, že tudíž ani nevíte co to je. A to odpovídá intelektu, s jakým je napsán tento článek.

Jinak vojenská chunta v nějaké zemi násilně přebírá moc, při tom bývá dost obětí a následně se zavádí často stanné právo.

Fakt si myslíte, že víte o čem píšete?

Foto

Samozřejmě, že to je blbost a vojenská junta nám tu nehrozi. Ale stejně tak je blbost, že Zeman s Babisem jsou Putinovi agenti. A přesto téhle blbosti věří i pár místních blogerů

LS

Nechutný článek, vhodný do aeronetu, protiproudu....

PB

..... ten celkovej bizár na obraně sa už nedá ani komentovat, ale ešivá voni tema žvástama netestujou tu novou, protidezinformační "strategickou komunikaci",-žejo?!

IS

Podobnou dikci jako autor blogu měli mnozí veřejní činitelé i novináři v předvečer druhé světové války. Výsledkem byl vítězoslavný úsměv jistého britského politika mávajícího jistotu listinou řešící nepříjemnou situaci v jisté středoevropské zemi. Následovalo období mnohonásobně nepříjemnější. Války se nevyhrávají ústy, ale zbraněmi v rukou statečných, odhodlaných a motivovaných lidí. Vzhledem k devastujícím investicím do tzv. sociálního státu blahobytu nezbývaly finance na obranné vojenské výdaje. Tak že je 5 minut po dvanácté. Pan Řepka by měl nejspíš PR nechat odborníkům, nicméně strkat hlavu do písku před ruskou nebo čínskou vojenskou silou a jejich dlouhodobými strategickými záměry se nevyplatí.

LP

Ukrajinci samozřejmě motivaci mít mohou. Ale jakou motivaci má mít třeba Ital nebo Čech ?

DR

Mě tahle jeho duchaplnost, vzhledem k tomu, že se z něj už dávno stala naprostá loutka a přikyvovač současné ministryně války, už ani nějak absolutně nepřekvapuje.

Foto

Omládl jsem o 40 let, bylo to takové - vojenské. Na rozdíl od přiblblých propagandistických keců gaučové soldatesky konkrétní vzkaz, že armáda funguje.

  • Počet článků 90
  • Celková karma 36,03
  • Průměrná čtenost 2307x
Profesí marketér, věčně student, hrdý Evropan... V současnosti se snažím držet kurz jako „kormidelník“ v marketingové flotile e.vox. Cokoli jsem dělal, to jsem byl rád: Pracoval jsem například za pultem jako prodavač, den co den počítal hodnotu portfolia investičních fondů či jako ekonomický novinář. Na iDnes jsem se přestěhoval z blogosféry Respektu. Miluju Londýn, Star Trek a earl grey. Najdete mě i na twitteru: @jackal007.