Ježíš je Boží syn. Kampak se nám ztratil Bůh Otec?

 Podle statistik věřících ubývá a já mám dojem, podle toho, jak se rozhlížím kolem sebe, že křesťanská církev začíná agitovat velmi masivně. Pročpak asi?

   Šla jsem po náměstí a dostala jsem tištěný křesťanský kalendář s krásně barevnými, lesklými deskami. Viděla jsem poblíž centra města nové "kanceláře" nebo co to  má být, s názvem křesťanské centrum nebo tak nějak. Pan Duka prý pohrozil těm, kteří byli proti restitucím. Neměli bychom se začít bát? Také blog s varováním a modlidbami, který když jsem rozklikla, měla jsem pocit, asi jako ve 14. století, bázně boží a božích trestů. Že by nová vlna inkvizice?

 Nějak se mi ale vytrácí sám náš Stvořitel. Ježíš byl(?) syn boží, který přišel na zem podle Božích zákonů, aby nás  spasil. Přišel na Zemi skrze člověka, protože sám Bůh respektuje to, co vytvořil. Ježíš měl jistý úkol. Měl zachránit Židy, kteří byli zakódováni Mojžíšem, který je vodil 40 let pouští a celou dobu jim kázal o jejich vyvolenosti. K tomu, aby tento národ odkódoval, sestavil a vymyslel učení - křesťanství. Tohoto učení se ale chytli s fanatizmem, jiní a jako se dá zneužít vše i tato víra se zneužila vlastně i proti samotným Židům. Jak jinak vysvětlit tu likvidaci Židů v různé době a různými prostředky. Tato likvidace probíhá ve vlnách, naposledy za 2. světové války.

 Všechna náboženství jsou ideologie a jsou upravena tak, aby nutili lidi k poslušnosti. Proč se lidé zabijejí pro svou víru? Bůh je jen jeden a všechny ty rozdíly jsou naprogramovány proto, aby měli lidé důvod se mezi sebou zabíjet.

Proč nejdříve římští císařové zabijeli křesťany a pak sami začali křesťanství nutit svému lidu? Druhá vlna misionářů už nepůsobila na lid, ale na jeho vládce. Zaseli myšlenku, že vládce je Bohem vyvolený a lid ho musí poslouchat. To se hodilo vládcům a tak poslechli, ale nevšimli si, že jsou sami ovládáni. To vzájemné rozeštvávání je stále nejlepší zbraň.

Pokud jednomu dítěti na písku vsugerujete, že všechny hračky jsou jeho(což bylo vsugerováno Židům, oni jsou ti vyvolení) a druhému dítěti se vsugeruje, že všechny své hračky musí odevzdat (křesťanská ideologie), co se stane? Druhé dítě pod tlakem hračky odevzdá, ale bude se v něm hromadit vztek, který časem vyústí v nenávist a násilí. Jaksi se opomene na toho, kdo jim to vlastně vsugeroval. Kdyby si to uvědomili, ptali by se PROČ!

Ezoterika je mocná zbraň, ale co o ní víme? Jen zmínka a už se řinou pochybná gesta, odsuzování, zesměšňování a nejrůznější útoky, protože tohle je ta moc, která ovládá masy. A víte jek?

Nesmíte si plést učení Ježíše Krista s tou okultní řadou obřadů, které předvádí kněží v kostelech. Pakliže vnucují neustále lidem svými rituály Ježíše na kříži, pak on tam v představách lidí pořád je. O tom, že byl sundán a pochován a vstal z mrtvých, to není symbolem křesťanství. Jen ten strašný mučící nástroj pořád vzývají. Kříž je jejich znakem. Jako by třeba Francouzi nosili na krku gilotynu. Tak lze nejkrásnější učení znehodnotit okultními technikami. Myslíte, že Ježíš chtěl být takto zobrazován? Jen málokdy vidíme obrázky Ježíše jako pastýře, například.

Tento jednoduchý trik, sugerovat lidem a neustále znovu a znovu těmi rituály masírovat, to je ta síla. Miliony lidí si neustále projektuje Ježíše na kříži a tím ho tam stále drží!!!!Proč je věřícím vnucováno, že až po smrti, tedy po tom, co skončí tady na Zemi, budou ŽÍT VE VĚČNĚM RÁJI ?! Protože tady musí sloužit, za tu chiméru a oni slouží. Fanaticky slouží!

Bůh stvořil člověka dokonalého a dal mu všechny své schopnosti ke společnému tvoření a radosti z jeho pozorování! Nestvořil loutku, která se dá ovládat zlou vůlí někoho jiného.

Né náboženství, ale přímý kontakt s Božskými výtvory a to jsou například zvířata, květiny, stromy, les, to je komunikace s Bohem. Vždyť jaký máte pocit, když hladíte svého psa nebo kočičku? Nebo svého milovaného či milovanou? To je přeci ten ráj! I tady bych řekla, že je snaha lidi poštvat i proti těm zvířatům. Nebo se pletu? Psi vycvičení na lidi, k zabijení, je to přirozené pro psa nebo kohouta?

Spousta lidí tohle ví, nebo alespoň tuší a proto jsou znovu budována centra, která mají sloužit pro zotročování lidské mysli křesťanstvím. Přemýšlejte lidi svojí hlavou a nenechte si cokoli vnucovat.

/ Podrobnosti najdete v knihách o Anastásii od Vl. Megreho/

    A jen na okraj i lidé, kteří tyto knihy čtou, jsou označováni za fanatiky, protože to se jaksi nehodí těm skrytým vládcům. Probuďte se! Jen fanatici budou teď křičet i na mě! Nemají jiný důvod, jen prostě musí!

Přeji hezký den a skutečnou svobodu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřina Faltisová | pondělí 19.11.2012 13:41 | karma článku: 16,77 | přečteno: 1187x
  • Další články autora

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury II.

4.11.2017 v 14:06 | Karma: 16,68

Jiřina Faltisová

Demagogie pana Okamury

25.5.2017 v 15:27 | Karma: 13,80