Chceme pro vás bezpečné a kvalitní diskuse, proto mohou diskutovat pouze přihlášení uživatelé.

Využijte nejrychlejší přístup do diskuse pomocí přihlášení přes Bankovní identitu.

Přihlásit / Registrovat

Foto

Šel jsem volit, protože nesnáším pohled na jednoho politika, když se raduje.

MK

Jít volit a volit rozumem. Toť mé přesvědčení.

JL

Vazena pani Evženo Janovská. Budu vam oponovat a to velice hluboce. Evropsky parlament MUSI mit i druhou komoru, ktera musi mit stejny hlas pro kazdy stat. Tato komora (Senat?) musi mit silu prehlasovanim te nizsi. Jinak je to dnesni teleso diktatorskym telesem velkych statu. Podle mne je tato skutecnost vysledkem neustale klesajicim vlivem cele EU.

Muzete si vzit sestavu Parlamentu v USA se nazvem KONGRES. jako ukazku. Nebo si precist knihu "V duchu zakona" (Spirit of the Law) od francouze z roku 1748! Jeho organizace zarucuje silu kazdeho statu teto Unie, rici k zaverecnemu hlasovani o urcity zakon a o urcite pravidlo. To z pohledu statu!!!

Je treba si zapamatovat v politice ten zakladni zakon organizace. Kazde rozhodnuti jedne skupiny, musi mit dohled skupiny druhe s moznosti zamitnuti toho rozhodnuti prvni skupiny. Domluva obou skupin je v podminkach prace obou skupin.

Nedodrzeni tohoto pravidla vytvari se diktatorska skupina, ktera nema s demokracii co spolecneho.

Dekuji za pozornost.

MK

Když bude mít Europarlament druhou komoru se stejným hlasem pro každý stát, tak stejně může šestadvacet zemí přehlasovat tu sedmadvacátou. Takže to nepřináší nic nového, kromě několika míst pro další darmožrouty.

A rozhodnutí většiny rozhodně nemůže být zamítnuté menšinou. To si tu demokracii vysvětlujete nějak moc divně.

  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1819x
Jsem rodačka z Prahy. Jako nutriční terapeutka se zajímám o výživu, zdravý životní styl a o vše, co s ním souvisí. Se zdravým životním stylem souvisí i zdraví naší peněženky. Kdo se utápí v dluzích, žije v chronickém stresu. To se negativně podepíše na jeho psychickém a následně i fyzickém zdraví. .Jako zvídavá žena se zajímám o dění kolem sebe, historii, kulturu, literaturu, krásu, přírodu, ruční práce. 

 

Seznam rubrik

Oblíbené stránky