Nové album MIG 21 a dětská erotika

To jsme takhle jednou jeli v autě za babičkou a zpívali si roztomilou národní písničku, která začíná: „Andulka konopě móčila, žabka jí do kapsy skočila.“ A náš osmiletý syn se najednou zasekl a pravil, že takové nechutnosti zpívat nebude.

 

 Pak si nasadil sluchátka a pustil si do uší svůj oblíbený hit skupiny MIG 21. Aniž by si uvědomil, že zatímco on sám sebe ve sluchátkách na pozadí dunící kapely neslyší, zbytek rodiny má jeho nadšené broukání jako na talíři. 

 

„Nenenenenene neměl jsem, tu cikánskou holku potkat za leséééem...“ prozpěvoval si a občas směrem k bráchům znalecky utrousil, že Cikánská holka je opravdu super song.

 

Když jsme vystoupili z auta, přitančil k babičce s písní na rtech: „Mám tě ráda, napsala mi nožem na záda. Rozevřela se a já se topil v ní, nebyl jsem první ani poslední...“

 

 „Hele,“ zaposlouchala se babička udiveně do vnukova prozpěvování. „Víš, co to znamená to: rozevřela se a já se topil v ní, nebyl jsem první ani poslední...?“ zeptala se Kryštofa.

 

Synek sňal nejdřív sluchátka, a pak, když babička zopakovala svou otázku, se jen pohodově zazubil a pronesl:

 

„To bude, babi, zřejmě ňákej zázrak, ne?“  

Náš synek je o pár let starší a pořád poslouchá MIG 21. Kapela dnes zahajuje turné s novým albem. Těšíme se na ten zázrak.

 

 

 

Autor: Dana Emingerová | pátek 3.10.2014 9:18 | karma článku: 14,98 | přečteno: 1157x