Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ODS – jménem zákona, rozejděte se

Expresivně řečeno, ODS je tumor české společnosti, zatímco TOP 09 je její novotvar. Jen tímto se obě strany liší. Každý ví, že to je to samé. Voliči tyto partaje vytrestaly za jejich aroganci, korupci, jejich kmotry, za jejich asociálnost a nulovou empatii k řadovým občanům.

To, čemu se říká „pocit spravedlnosti“, zašlapali do země. A právě toto lidem schází. Ten dojem, že spravedlnost existuje a je vykonatelná. Jejich „spravedlnost“ byla na kmotry krátká. Oni jen „páchali spravedlnost“ na ostatních občanech – státní buzerací a šikanou. Oni právo na spravedlnost pouze formalizovali. Hlásali vodu a sami pili víno. Žrali moc nahlas, mlaskali moc nahlas. Až došli na konečnou. To vám vzkazují voliči, to vám vzkazuji já, bývalý volič a sympatizant ODS. Svou politiku dovedli až na samé dno. Proto ironicky volám: „ODS – jménem zákona, rozejděte se!“ Lidi vás už nechtějí. Jste nereformovatelnou stranou. Důvody, proč tomu tak je, uvádím dál.

Ne všechno je vina jen těch dvou bývalých státostran. Krize politiky začala již v roce 1998, takzvanou opoziční smlouvou mezi ODS a ČSSD. Tuto „oposmlouvu“ později doplnili o „Toleranční patent“. Už jen ten název… Abych pokračoval v jejich jazyku, obojí bylo „Totálním řešením“ standardní demokracie, slušnosti a důvěry v politiku. Byl to podvod na voličích. ODS byla spolutvůrcem těchto paskvilů. Její vina je proto mnohonásobně větší, než vina TOP 09. TOP 09 jen dokonala započaté dílo zkázy.  A moc se jí to líbilo. A moc se jí to dařilo.  Asociální Drábek s jeho protilidovými experimenty byl TOP 09 hodnocen jako: „nedocenitelný skvělý manažer, schopný odborník“!!! To jsou reálné citace. Nestyďte se za ně. Jaký „odborník“ potom byl jeho fámulus, trestně stíhaný Šiška? Ti „nejschopnější“ z TOP 09 před volbami nevystrčili ani nos. Teď ho znovu budou vystrkovat? Větří koryta a trafiky? Parafrázuji „vlastenecký“ výrok rádoby „předsedy“ TOP 09 Schwarzenberga: „Byl jsem velice hrdý na to, jak voliči rozhodli a s jistým veselím jsem se díval na protažené obličeje vedení TOP 09“. I když volby dopadly tak, jak dopadly, pořád je to výhra. Byl by úplný horor vrátit se do země Kalousků, Nečasů a Nagyových. Díky voliči.

ODS by se na základě této volební „nevýhry“ měla sama a dobrovolně rozpustit. Čekat na trpký konec, to je jen prodlužování agonie. Jste stranou politických mrtvol, jste stranou politických zombíků. Voby potvrdily klinickou smrt ODS – zbývá jen odpojit přístroje. Velká vlaková loupež byla pouze „čorka“ oproti tomu, co kmotři z ODS nakradli. Jejich seznam by se blížil Zlatým stránkám. Žádný RESTART politické strany ODS neexistuje. Jen GAME OVER.

Bude možná roky trvat, než vaši lidé, dobře a pevně usazení jako metastázy v orgánech státní správy, budou nahrazeni skutečnými profesionálními úředníky a ne politickými patolízaly, politickými pohůnky a politruky ODS. Ta největší „ódéesácká“ žumpa je v řadách Policie České republiky a Generální inspekce bezpečnostních sborů. Tyto dva Augiášovy chlévy by měly projít jako první důkladnou očistou a dekontaminací.

Následující jména politiků ODS hovoří sama za sebe: Němcová (roky u všeho byla, vše viděla, ale nic nepodnikala), Kuba (totéž jak Němcová), Pospíšil, Langer, Knobloch, Bém. Mám pokračovat dál? Co jméno, to pojem. Co jméno, to skandál. I ta „Čistá“ Němcová parazitovala na státu (auto poskytnuté synovi, placené z rozpočtu parlamentu). Populární lidový bavič Kubera to sám nevytrhne.

Až všichni tito lidé z ODS odejdou, potom alespoň vedení bude vypadat stravitelněji. Jenže kolik takových Langerů a Knoblochů (Olomoucký kraj) máte v dalších regionech? Kdo je spočítá? Kdo je vyhodí? Kdo vyhodí vás? Nikdo. Sami sebe nevyhodíte. Bylo by to přece nedemokratické. Je to prostě neřešitelné. Je to politická kvadratura kruhu. Je to stejné, jako chtít se vlastní rukou zvednout za vlasy nad zem. To prostě nejde.

Vy sami sobě dáte padáka? Jistěže ne. Budete se schovávat za „nové neokoukané tváře“? A co budou tyto „nové neokoukané tváře“ dělat se starými harcovníky a partajními pardály, které jsem jmenoval? Ti noví jsou jen „političtí bílí koni“. Jsou to jen malé kosmetické změny. Na to by vám skočil jen politický prosťáček. Reálnou moc „ti noví“ mít nebudou. Ve skutečnosti ODS povedou dál titíž šíbři, kteří ji přivedli tam, kde je dnes. Těch jmen by mělo být mnohem víc. Aby někdo nebyl dotčený, že jsem ho opomenul…

ODS jsou jako Bourboni, kteří všechno viděli a nic nepochopili, až je smetla Velká francouzská revoluce. ODS nepomůže ani to, čemu se říká restaurace Bourbonů. Ta je v případě ODS absolutně vyloučena.

Poznámka pro nejkovanější „ódéesáky“ a „topkaře“: Bourboni nebyli žádní francouzští hospodští.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dušan Navrátil | sobota 26.10.2013 16:38 | karma článku: 23,09 | přečteno: 1049x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3956x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Černomořská flotila dále slábne. Zasáhli jsme korvetu Ciklon, hlásí Kyjev

21. května 2024  18:21

Ukrajinská armáda oznámila zásah ruské korvety Ciklon v Sevastopolu na Moskvou okupovaném...

Na Rychnovsku se střetl vlak s autem, tragickou nehodu nepřežili dva lidé

21. května 2024  18:15

Při dopravní nehodě auta s vlakem v Čermné nad Orlicí na Rychnovsku zemřeli dva lidé. Na místě...

Poslanci kývli na možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  17:55

Přímý přenos Poslanci schválili možnost odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění. Pomoci to má těm,...

Carlson má pořad v ruské televizi. V prvním díle řešil klíšťata jako biozbraň USA

21. května 2024  17:46

Konzervativní americký moderátor Tucker Carlson spustil vlastní pořad na ruské státní televizi...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.