Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

ODS – bony a klid

ODS, která se nikdy svým voličům neomluvila za to, co napáchala, má tu drzost znovu kandidovat do Parlamentu. Zřejmě dle přísloví „Drzé čelo lepší, než poplužní dvůr.“  Svou bezostyšností si koledují o výprask a dostanou ho.

Tato bývalá státostrana jako rakovina pronikla do bezpečnostních složek státu, zejména Policie České republiky a Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Tam všude jsou dosud nášlapné miny, lidé, které si tam dosadila ODS. Jedná se vesměs o osoby blízké exministru Langerovi. Policejní prezident Červíček, ředitel GIBS Bílek, krajský ředitel policie v Olomouci Skříčil. Já jejich raketovému vzestupu ironicky říkám „Eine Karriere“ podle jednoho diktátora. Samí policisté přišli s lepším označením – žabák. To je člověk, který přeskakuje jednotlivé stupně v hierarchii policie opravdu jako ten žabák.

Za exministra Langera se údajně povyšovalo i dvakrát denně!!!!! Jak u nějaké povstalecké armády ve střední Africe. Zřejmě to pan Ivan pochytil opravdu v té Africe, když s „podnikatelem“ Kutalem (léto 1999), odsouzeným expertem na LTO, zdolával Kilimandžáro. Už tam chyběl jen horolezec Bém. 

Můžu posloužit i příkladem z našeho regionu, Olomoucka. Když byl politruk ODS Skříčil do funkce krajského policejního ředitele Ivanem Langerem doslova propasírován, část policistů se vzbouřila a napsala tehdejšímu ministru vnitra Pecinovi. Skříčila nikdo nechtěl a i okolnosti kolem jeho na nebe vzetí do edenu „elitních“ policistů byly pozoruhodně nečisté. Co je to za krajského ředitele, který jako jeden z mála nemá policejní vzdělání? Jak k tomu přijdou ti se vzděláním, kteří dlouhá léta sloužili ve sboru a začali jako pochůzkáři a kteří mají ke svému povolání opravdu kladný vztah.

Jak na stížnost Pecina reagoval je jasné z toho, že nyní již. plk. Skříčil, dále dusí policii v Olomouckém kraji. Odkazuji na mé trestní oznámení ze dne 10. 10. 2013.  Mohlo být ovšem mnohem, mnohem hůř. Langer prosazoval Skříčila i do křesla policejního prezidenta. Ta myšlenka byla ale tak šílená, že i státostrana ODS se té představy zděsila. Skříčil neprošel a páchá dál spravedlnost „jen“ v Olomouckém kraji.

O Langerovi toho bylo napsáno tolik, že jakákoliv negativní informace je nošením dříví do lesa. On tvrdil, že dokáže zaujmout. Mýlí se. Dnes nezajímá nikoho. Zaujme jen tehdy, bude-li někdy panem Šlachtou z ÚOOZ „realizován“. To, co nestihl v policii pokazit Gross, dokončil Langer. Tím míním např. rozpuštění Finanční policie, útvaru, který měl výsledky. Proto byl rozprášen.

Místo toho, aby byl Langer z ODS vyobcován, chodil radit Nečasovi. Expremiér Nečas se vůbec nestyděl za své styky s Langerem. Když premiér země prohlásí, že s Langerem konzultoval bezpečnostní problematiku státu, je to téměř na internaci. Nabízí se Šternberk. Možná, kdyby tam staré vedení léčebny nebylo zlikvidováno, neměl by teď Nečas potíže s hledáním nového zaměstnání. Vytvořila by se tam třeba zbrusu nová a pro chod léčebny naprosto nezbytná pozice, například „manažer transatlantických vztahů“.

Je to narážka na to, že v Psychiatrické léčebně ve Šternberku to vypadalo jako v blázinci. Existuje silné podezření, že to bylo úložiště odložených policistů, případně i jiných trafikantů. A vše se odehrávalo v režii ODS a TOP 09. Ředitelka léčebny tam byla nastrčena naší milou, protikorupční „topkou“. O statečném a nesmiřitelném boji TOP 09 s korupcí si můžete počíst zde (v části Národní hrdina č. 2: Statečný agent 009 Schwarzenberg to zařídí).

Opět můžu odkázat na ono zmiňované trestní oznámení. Bylo adresováno JUDr. Ivo Ištvanovi z Vrchního státního zastupitelství v Olomouci. Pan Ištvan byl médii pasován do role specialisty na boj proti trafikám. To je sice pěkné, ale jelikož v Olomouckém kraji existují silné vazby policistů i státních zástupců na členy ODS a lidi spojené s touto stranou, požádal jsem, ať je tato kauza delegována na VSZ Praha, přímo do rukou vrchní státní zástupkyně JUDr. Lenky Bradáčové. Uvidíme, jak se institut státního zastupitelství vyrovná s podezřelým financováním politické strany ODS. Už ani není pikantní, že jeden z hlavních podezřelých, pan Knobloch, je „kamarád“ Ivana Langera.

O Íčkových vazbách na státní zástupce se veřejně hovoří. A nejsou to žádná „zlá, ošklivá slovíčka a falešné větičky“.  Tak, jak existuje seznam státních zástupců s komunistickou minulostí, mělo by Ministerstvo spravedlnosti vypracovat „Seznam Íčkových kamarádů ze státního zastupitelství a policie“ a ten by měl být veřejně dostupný. Jakýkoliv kontakt s Íčkem totiž považuji za mnohem zhoubnější, než je komunistická minulost toho či onoho státního zástupce. Jistěže ten seznam míním ironicky. To pro vysvětlení některým kabrňákům z okresních a krajských státních zastupitelství, kteří by byli schopni to brát vážně. Nakonec o některých „velikánech“ státního zastupitelství připravuji článek.

V případě aféry s metyl alkoholem z loňského roku vyplynulo najevo, že policie na Karvinsku o tom věděla a nic nepodnikala. I zde, na Olomoucku, se o podivném financování ODS vědělo, běžně o tom informovala média. A stejně jako u metyl alkoholu se ani zde zatím nestalo nic… 

Možná se ale mýlím, když pochybuji o policii i státním zastupitelství.  Třeba již rok a půl probíhá tajná operace. A po ní bude následovat bombastická realizace. Všechny herny spjaté i vzdáleně s osobou přerovského podnikatele Knoblocha jsou monitorovány, prostorově odposlouchávány, včetně telefonních odposlechů. Agenti si můžou nohy ušoupat. A pak přijde den D. Vlastně den R. Den velké realizace. Bude to konec hazardu a kmotrů na Moravě. Stovky těžkooděnců obsadí všechny herny v Přerově a okolí. Budou zabaveny tuny drobných z automatů. Vlastníci drobných nebudou zprvu, ale ani později s určitostí známi. Akce bude celorepubliková. Do centrály ODS vpadne komando. Bude se rabovat, šacovat, zatýkat. Němcová, Kuba a další budou v klepetech vláčeni a smýkáni. Někteří nejfanatičtější „ódéesáci“ budou bránit účetnictví „strany“ vlastním tělem. Řev, rvačky, dýmovnice, výstražné dávky ze samopalů. Možná bude použit i dynamit na otvírání trezorů. Nad Prahou a Přerovem budou kroužit po zuby ozbrojené letouny CASA-Vlasta. Dojde k použití donucovacích prostředků, poteče i krev. Ukrajinský či tchajwanský parlament hadra. Bože to bude krása. Už aby to bylo. Zatím je to jen ironie.

 

Kubiceho ministerstvo propagandy

Šéf ÚOOZ plk. Robert Šlachta (nástupce Kubiceho v této pozici) veřejně tvrdil, že útvar po panu Kubicem převzal v totálním rozkladu. Tak, jak je to potom s tou elitou policie? Kubice byl elitní. Martinec byl také elitní. I Červíček je elitní. Dokonce i Bílek je elitní. Škoda jen, že na Olomoucký kraj zbyli zřejmě jen ti neelitní plukovníci. Potom se nemohu divit, že i zde neprobíhají žádné masívní „realizace“ jako v Praze.

Tři dny před volbami do Poslanecké sněmovny v roce 2006 Severa a Langer vynesli Kubiceho učené pojednání o ničem. Tehdejší ministr vnitra Ivan Langer z ODS dostal od Národního bezpečnostního úřadu pokutu 9000 korun za to, že umožnil únik části údajů z takzvané Kubiceho zprávy. Jen omylem se tomu říká zpráva. Tento traktát vedl k debaklu tehdejšího jasného favorita voleb, ČSSD. Podle agentury na průzkum veřejného mínění STEM tento Kubiceho blábol ovlivnil 25% voličů. Jako bonbónek uvádím, že vyšetřování nepotvrdilo ani jedno z Kubiceho obvinění!!! Do dnešního dne nebyl nikdo na základě této „zprávy“ obviněn!!! Byl to marketingový tah jako z Goebbelsova ministerstva propagandy. Dobrá PR práce. Jak mohl autor takové „zprávy“ dělat ředitele ÚOOZ???  Jak mohl později působit jako ministr vnitra???

I ten nešťastný Nečas se Kubiceho chtěl alespoň třikrát zbavit. Uveďte mi jeden, jediný příklad, kdy se zastal svých policistů. Ani jeden neexistuje. Při extenzivním výkladu slova trafika lze mít podezření, zda i Kubiceho „ministrování“ nebylo trafikou za tu slavnou „zprávu“. V takové zemi Bílků, Kubiců, Červíčků, Íček a Skříčilů nechci žít. Ale proč bych měl táhnout já? Já policii ani stát nerozvracím ani nezametám kauzy pod koberec. Já nerozvracím státní správu jako Kalousek, Drábek a Šiška. To ODS a TOP 09 je odpovědná za Kubiceho, za Bílka, za Červíčka, za Skříčila, za Langera, za Kalouska, za Drábka, za Šišku a další a další a další. Ten seznam by mohl být téměř nekonečný. Samí pravicoví apoštolové. To ODS je hlavní měrou odpovědná za to, v jakém stavu je dnes policie. To ODS je zodpovědná za všechny policejní nešvary, kteří tito lidé spáchali. Tito pánové by měli s ostudou odejít.

Rozsah tohoto článku mi neumožňuje jít do velkých podrobností. Většina je uvedena v onom trestním oznámení. Když jsem Kubiceho, Lessyho i Červíčka (o Bílkovi nemluvě) včetně Skříčila informoval o nešvarech a porušování zákona ze strany policie v regionu NIKDO Z NICH REÁLNĚ NIC KONKRÉTNÍHO NEPODNIKL. Ani zbla. Název článku zní „ODS – bony a klid“. Omlouvám se všem vekslákům ve všech politických stranách. Oproti současným „politickým veksláků“, jsou ti dřívější pouhými žabaři. Ten název je opravdu slabý. Možná by mohl znít „ODS – policejní mafie“. Nakonec část problematiky jsem sepsal do dokumentu mafie.pdf a rozeslal ho relevantním papalášům. Není žádné překvapení, že k žádné nápravě nedošlo. Je to mafie. Když si vás policie (jako oznamovatele, který podal trestní oznámení) předvolá za jediným účelem, vytáhnout z vás informaci, se kterou právní kanceláří jste to konzultoval, tak to není chování státního orgánu, ale chování mafie. To není vtip. To se opravdu stalo. Na místě je otázka, k čemu jim taková informace byla dobrá…

Fanatičtí „ódéesáci“ budou argumentovat tím, že na ně „ruka spravedlnosti“ udeřila nejtvrději. Nečas, Nagyová, atd.  Budou to brát jako důkaz, že oni na policii vazby nemají, že dopadli nejhůř. Je to lež. Ti lidi tam jsou, jména jsem uváděl. Jsou rozeseti v celé policejní struktuře. Že fašistické Německo bylo, jaké bylo, za to nemůže jeden Hitler. Existovali tisíce malých Hitlerů, kteří to realizovali. Tito malí Hitleři hází klacky pod nohy JUDr. Bradáčové a s výhradami i JUDr. Ištvanovi. Nebo si nevzpomínáte, jak exministr Blažek testoval, zda JUDr. Bradáčovou jmenovat či nejmenovat do funkce? Nebýt tlaku médií, prosadili by si tam „ódéesáci“ Rampulu č. 2. Když to nevyšlo, krásně a poeticky to Blažek bagatelizoval výrokem: „Byl to jen pšouk ve sklenici vody“. V ODS je úplná líheň básníků, lyriků. A není nezajímavé, že v tomto právním marasmu policajtů a státních zástupců jsem zatím, našel zastání pouze na Vrchním státním zastupitelství v Praze. A opět jsme u JUD. Bradáčové. I to o něčem svědčí.

A tito lidé, „ódéesáci“ a „topkaři“ mají tu drzost a nestydatost znovu se tlačit do Parlamentu. Dostali několikrát šanci a několikrát ji promrhali. Je čas přepřahat. Ta podhoubí kmotrů nejsou jen v Praze. Je to na každém kraji, možná na každém okrese. Jak jinak si vysvětlit, že Langer byl za Olomoucký kraj nominován kandidovat do výkonné rady ODS? Možná byl nominován, protože ze všech „ódéesáků“ je ten nejlepší. Potom tomu rozumím.  Asi byl tlačen nahoru v rámci sebereflexe ODS. Oni budou něco kázat o změnách? Langer a Knobloch, kteří tu na Olomoucku mají ODS pod palcem? Za Olomoucko si klidně dosaďte jméno jiného kraje nebo Prahu. Bude to úplně stejné. Je to nereformovatelná strana, bez jakékoliv politické budoucnosti, od které se odvrátila i její nejsilnější složka – podnikatelé. Ti migrovali k „topkařům“, tedy z louže pod okap. ODS s takovými lidmi, které na tomto blogu jmenuji, nemá sebemenší šanci do budoucna. Bavíme se o delším horizontu, ne zda teď s odřenýma ušima přesáhnou 5% volební limit. Vae victis! (Běda poraženým!)

Jak jste si možná všimli, v žádném případě nehoruji pro levici. Nejsou to články levičáka. Dřív jsem byl volič a sympatizant ODS a ODA. Díky jejich reálné politice, díky jejich kmotrům jsem se s nimi „politicky i názorově“ rozešel. Na věčné časy, použiji-li parafrázi z opačného tábora. Nyní zvažuji členství v TOP 09. Ti mě oslovili. Tato strana má sofistikovaný, silně protikorupční program a dokáže ho i prosadit. Inteligentní čtenář pochopil, že to asi tak úplně vážně nemyslím. Zpět k ODS. Nebyl bych to já, kdybych ODS znovu nedoporučil jak nato. A opět nezištně.

Můžu-li poradit, tak z propagandistických důvodů by byla účinná návštěva delegace ODS v ZOO Praha. Bylo by takové milé a lidské, kdyby pan Kuba a paní Němcová na Dnu otevřených dveří v ZOO krmili třeba modrou kavku. Je to druh, kterému dnes hrozí vyhubení. Nebo by mohli adoptovat na dálku saranče, pijavici a klíště. Lidi tato zvířátka moc rádi nemají, ale pokud ODS chce být poctivou stranou, jak hlásá, měla by se k nim přihlásit a rozšířit své logo o tyto další tvorečky. S modrou kavkou již daleko nedoletí a toto by byla změna (alespoň grafická), po které se z hlubin bývalé státostrany tak zoufale volá.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dušan Navrátil | středa 23.10.2013 16:01 | karma článku: 24,37 | přečteno: 1349x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3957x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

V Tatrách zemřel český turista. Plánoval sám vystoupit na Gerlachovský štít

21. května 2024  22:37

Při pádu zemřel ve Vysokých Tatrách na Slovensku 43letý český turista. Podle horské služby plánoval...

V Rusku zatkli kvůli podvodu bývalého generála. V minulosti kritizoval vedení

21. května 2024  21:50

V Rusku zatkli a umístili do vazby bývalého velitele 58. armády Ivana Popova, který je podezřelý z...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.