Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Brigádní generál Martin Červíček bude zatčen Ištvanem!

Na Policejním prezidiu hrozí policajtské schizma, tj., že budou ve funkci dva policejní prezidenti. Oba legální, oba prakticky neodvolatelní. Jediné řešení, jak docílit zvrácení tohoto drahého špásu je rozumná dohoda. Ta ale zatím nehrozí. Oba pánové, tím druhým je Petr Lessy, jsou tvrdohlaví a ješitní. Roli v tom jistě hrají i peníze. Ani jeden z kohoutů toto policejní hnojiště (platí doslova) bez boje neopustí. Potom ale jako jediné řešení se nabízí jiná forma dohody – tzv. trafika.

Lessy se jen třese touhou vrátit se na Policejní prezidium jako anděl pomsty s mečem plamenným. Bílku, Bílku z GIBSu. Ty jednou špatně skončíš.

Nechoď, Bílku, s Íčkem na led, mnohý příklad známe, že ODS sklouzne a policajt si za ně nohu zláme.

(Snad mi K. H. Borovský i pan Bílek i pan Íčko odpustí)

Možná by bylo vhodné, kdyby si Lessy místo pomsty zametl před vlastním prahem. Sám má ve skříni kostlivce, jak je popisováno v článku: Lessy "mučedníkem" policie

Tak, či onak, čas olomouckého prokurátora a inkvizitora v jedné osobě znovu přichází.  Ivo Ištvan, slyše slovo trafika, zbystří pozornost a začne vidět rudě. Jeho další velká chvíle je tu. Pokud se tedy naplní, co se zdá v tuto chvíli téměř jisté. 

U Červíčka mu to soudy ještě nezatrhly, takže Ivo Ištvan může nějakou dobu dál beztrestně právně experimentovat. Je to naprosto stejná situace jako s exposlanci a jejich trafikami. Generál Červíček má dostat trafiku v Bratislavě, aby uvolnil místo policejnímu exprezidentu Lessymu. Pokud se tak stane a vše tomu nasvědčuje, bude agonie policie dál pokračovat. Ale to teď neřešme. Tím, že Červíček z jednoho postu odejde na druhý, nutně dojde, dle Ištvana, k naplnění „trestného činu trafiky“.

Červíček dostane úplatek. Ten, kdo ho nabídne, bude nejspíš dočasný ministr vnitra Pecina. Že trestní zákoník trestný čin trafiky nezná, Ištvanovi nevadí. Jsou tam i jiné paragrafy. Samy o sobě dost pokroucené. Realizaci tak už nic nemůže zabránit. A nebude to ledasjaká realizace, ale super-realizace.

Hlavní podezřelí jsou opět tři. Jak symbolické. Lessy, Červíček, Pecina. Nesmíme ale zapomenout na jejich sekretářky. Hodil by se i nějaký agent. Možná něco dohodí Láska či Randák. Nebo CIA. A co když, nedej bože, tu trafiku na Slovensku zprostředkuje sám pan prezident Zeman nebo jeho (Rusnokův) ministr? Hrdlo se mi svírá úzkostí, když si představím, co by je čekalo v pařátech české justice.

O tom, že Červíček něco chystá, se policajti a státní zástupci dozvědí z tajemných zdrojů, které nebudou smět uvést. Jinými slovy, bude toho plný internet. Proto bude akce přísně utajená. Červíček na svém Facebookovém profilu (jestli ho nemá, fanynky mu ho založí) uvede, že se chystá vycestovat z Bratislavy do zahraničí. Na Moravu, do Prostějova, kde se Lessy narodil. Je policajt, všechno prokecne a tak uvede, že tam bude shánět další kompro materiály na Lessyho, když to ani napodruhé  Kubicemu nevyšlo.

Aby nevycestoval do ciziny, bude nutno ihned konat. Speciální tým je však již dlouho připraven. Bude to komando jako z filmu Predátor. Však také jejich cílem je policajtský predátor a Íčkův žabák vjednom. Státní zástupci a policajti v polních uniformách a maskáčích budou po zuby ozbrojeni.  Nikdo nemůže vědět, co je v bratislavské džungli může potkat.

Policejní vrtulník, plný odhodlaných mužů zákona, odstartuje z utajeného polního letiště poblíž Olomouce. Ne z Prahy! To by se dozvěděl Rampula a nejspíš by to prozradil Rittigovi (je přece jeho obhájce) a kmotři by zase věděli víc, než policie.

Před startem jeden každý policajt složí Ivo Ištvanovi slib věrnosti až za hrob. Ten stvrdí přísahou na Občanský zákoník, který zatím neplatí. Poté již nic nebude bránit realizaci a vrtulník nabere kurz směr východ. Spříznění slovenští prokurátoři se slovenskými žandáry zapálí silnou vatru (signální oheň), aby vrtulník v cíli bezpečně přistál. Akce bude mezinárodní, Ištvan do své činnosti zapojí i Interpol.

Červíčka sbalí ve čtyři hodiny ráno, když bude ospalý a nebude schopen použít služební revolver, který vždy mívá pod polštářem. O tom ale rozvážný Moravák Ištvan dobře ví. Prozradil to po ostrém výslechu Lessy. Výslech prováděl přímo Comandante en Jefe (vrchní velitel) Ivo Ištvan. Ač to zní po zkušenostech s Policií České republiky neuvěřitelně, akce se povede. Červíček bude zatčen a v železech dovlečen do Prahy.

Média o tom budou spekulovat 24 hodin. Státní zástupci vše národu sdělí až druhý den, na odpolední tiskovce. Na ní se stejně nikdo nic nedozví. Jen, že jde o zločin srovnatelný s Klausovou amnestii, velezradou a vlastizradou. Ale o chlup horší. Čmuchalové z ÚOOZ jsou však padouchům na stopě. Je toho moc. Jsou v tom i kmotři (ti nesmí nikdy chybět). Prý budou i další domovní prohlídky. Prý se bude dál realizovat. Prý je v tom zlato a peníze v hotovosti. Prý, prý, prý,… Prý to budou dlouho, dlouho rozplétat.

A budeme to tu mít znovu. Tím Ištvan ukáže národu, že jeho místo je nepostradatelné a bude měsíce bádat, co se s tím dá dělat. Než mu to nějaký soud opět zatrhne. Ale během onoho mezičasu Ištvan vymyslí další, v pořadí již třetí realizaci, do které se pustí s ještě větší vervou. A tak to asi půjde pořád dokola.

Jediný, komu se to bude líbit, bude prezident Zeman. Pozve si Ištvana zase na Hrad. Tentokrát ho nepoplácá chlapsky po ramenou, ale pohladí mu rovnou vlásky. Bude se mu to náramně hodit. Prohlásí, že volby jsou neplatné. Je přece prezidentem dolních deseti milionů. A tolik hlasů nedostaly všechny strany dohromady, ani když započítáme obří zisk teroristické organizace „Ruce vzhůru!“

Z toho důvodu Zeman rozpustí i současnou vládu. Ištvan mu na to najde v ústavě skulinku, která to inovativním způsobem zlegalizuje. A dokud Ištvan všechno důkladně nevyšetří, povede zemi opět dočasný (Rusové tu byli dočasně 20 let) Rusnokův kabinet.

Volby nevolby, všechno jedno. Je to prezident nás všech, tak si může dělat, co ho napadne. To dá zdravý rozum, dodává k tomu rozšafný Moravák Ivo Ištvan. Sobotka, Babiš a Bělohrádek ostrouhají mrkvičku a vrátí se ke svým původním povoláním. Jen Sobotka se nebude mít kam vrátit, protože nikdy nic v životě nedělal. Pouze politiku. Nezbude mu, než založit nové hnutí, stranu NE 2013.

Jestli Ištvan nezatkne ony tři výše uvedené ctihodné muže, včetně všech jejich kompliců, milenek, manželek, sekretářek, agentů atd., mělo by se na něj podat trestní oznámení, protože vědomě pomohl zamést pod koberec hrdelní trestný čin trafiky. To dá zdravý rozum.

Psáno pro ePortal.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dušan Navrátil | pátek 29.11.2013 16:00 | karma článku: 20,10 | přečteno: 924x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3955x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Autoritářské manýry, skandální, říká o chování Ficovy vlády po atentátu expert

21. května 2024  12:30

Podcast Po atentátu na premiéra Roberta Fica členové slovenské vládní koalice v bezprostřední reakci...

Střední školu v druhém kole hledá 29 tisíc dětí. Jenže termíny přijímaček se kryjí

21. května 2024  12:29

Až do pátku 24. května mohou neúspěšní deváťáci podávat přihlášku do druhého kola přijímacích...

Poslanci mají znovu jednat o odpuštění penále z odvodů na zdravotní pojištění

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  12:22

Přímý přenos Na poslední řádné schůzi před evropskými volbami se scházejí poslanci. Nejtřaskavějším bodem z...

Čerstvá řidička se srazila s malým cyklistou bez přilby. Transportoval ho vrtulník

21. května 2024  11:56

V nemocnici skončil se středně těžkým zraněním malý cyklista, s nímž se na Tachovsku srazilo osobní...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.