Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Autorem známého Jakešova projevu o Zagorové je babišovec Komárek!

Invaze v Normandii byla zahájena 6. 6. 1944. Nad kanálem La Manche bylo od začátku června nepříznivé počasí. Hrozilo odložení akce a tím i její prozrazení. Byl by ztracen moment překvapení. Hlavní meteorolog Eisenhowerova štábu přišel s tím, že dle předpovědi jeho podřízených, britských meteorologů, se počasí na několik hodin utiší, což umožní zahájení akce. To se zcela vyplnilo a invaze, Den D, mohla, byla zahájena.

Na tento moment z druhé světové války jsem si mnohokrát vzpomněl, když našim meteorologům předpověď vyšla tak, jak obvykle. Představoval jsem si, jak by to asi dopadlo, kdyby o invazi rozhodovali čeští odborníci. Ti bezchybně, nevím jak je to možné, vždy bezpečně předpoví, jak bylo včera. Nejspíš je to tím super drahým, super výkonným počítačem, který si, není to tak dávno, pořídili.

Invaze po česku by byla zahájena podle předpovědi přesně v tom nejbouřlivějším počasí. Co by se cestou nepotopilo, to by bylo ve Francii Němci zajato, protože jak je to v Česku zvykem, všechno by bylo předem prokecnuto nebo prodáno. A kdyby tomu navíc veleli čeští generálové z Ministerstva obrany, není vyloučeno, že by proběhla invaze inverzní, to je z Francie do Anglie. Říkáte, že je to blbost a není to možné? Ale je. Když by tomu velela Parkanová nebo Peake bylo by to úplně jisté.

Podobně jako čeští meteorologové jsou na tom i novináři - komentátoři. Jedním z nejbystřejších politických prognostiků je nyní již poslanec hnutí ANO 2011 pan Martin Komárek. Na ePortálu o něm pan Ladislav Jakl napsal skvělý článek. Krátký, vtipný, plný informací. Odkaz na něj najdete zde.

Obrazně řečeno, povedlo se mu perfektně popsat všechna vývojová stádia Komárka. Od vajíčka přes larvu, kuklu až po dospělého jedince – Martina Komárka. Zapomněl jen dodat, že pravý komár je obdivuhodný malý predátor. Pozor na něj.

A pan Martin Komárek, to je ta politická rosnička, o které je zase tento článek.

Nechci nosit dříví do lesa, tak se zaměřím jen na část „problematiky Komárek.“ Médii byly připomenuty dva zásadní a průkopnické články tohoto novináře – chameleona.  První se jmenoval Miliardář Babiš prská jako Pepa z hospody. Byla to kritika Babiše za jeho podezřelé a neprůhledné zbohatnutí.

V tom článku Komárek Babiše nazval i bohatcem. Kde já už to jen slyšel? V hlavě mi zní rudý song Kupředu levá! A vybavují se mi slova Mír chýším! Válku palácům! Vy vrazi z Wall Streetu! Sakra ten Komárek je inspirativní i úderný. Skutečný dialektický materialista. To jsem se dnes rozjel a zavzpomínal na staré zlaté časy, kdy bohatci byli zavíráni. Ale hlavně, že jsem si vzpomněl.

Panu Komárkovi se ani nelíbilo, že Babiš uzavírá obchody za stamiliony! Mně se to také nelíbí. Zabavit majetky bohatcům. Šup s nimi do katru nebo do dolů. S těmi lumpy je potřeba zatočit. A další závan starých časů, známý Jakešův projev o hodné holce Zagorové: „… no ale ona už tři roky po sobě bere 600 tisíc každý rok. A další, ne 600, milion, dva miliony berou, Jandové a jiní.“

Martin Komárek přispíval v MF DNES do rubriky „Objev dnes“. I já něco objevil. Ten Jakešův projev musí pocházet z dílny pana Komárka. Shodli se na tom i mou osobou kontaktovaní historici, znalci literatury a detektivové z ÚOOZ. Agenti kdesi vyčenichali, že od Komárkova komplice Gottwalda vedou stopy až k Jakešovi. Bylo to snadné, pachatel byl odhalen pomocí pachových stop. Ištvan s tím vyrukuje na tiskovce, po které bude okamžitě následovat realizace hnutí ANO 2011.

Pan Ivo Ištvan nebude perzekuovat Komárka, pravého pachatele Jakešova projevu. To by si myslel jen prosťáček. Byl snad potrestán Rittig nebo Janoušek? Nebyl. Olomoučtí prokurátoři na to jdou od lesa. Skutečným cílem je miliardář Babiš, který se znelíbil. Komu? Na to se zeptejte Ištvana. Stejně je to jedno. Už je rozhodnuto. Bude sejmut Babiš a Jourová.

Ištvan totiž svrhl dvě vlády a teď se chystá na třetí. Že není ustavena, mu nevadí. Obejde to dalším novátorským výkladem zákonů. I jeho američtí přátelé budou zírat. I Fidel Castro bude zírat, jak to Ištvan s Komárem a Komárkem rozjedou. Krycí jméno akce zní Moskyt. Tentokrát bude nasazeno 1000 mužů, samí policejní kropiči. Moravec má již dopředu napsaný projev, kterým to národu oznámí. Veselý a optimistický projev, jak bylo zlo potlačeno v samém zárodku. Na ČT24 pan Komárek chválil Zemana z Nejvyššího státního zastupitelství, tak mu to bude klapat i s Ištvanem.

Miliardáře Babiše čekají zlé časy. Co mu nezestátní Komárek, apoštol Gottwalda, to mu zkonfiskuje Ištvan se Šlachtou. A ještě ho strčí do vazby. O majetek se postará Ištvanem jmenovaný státní správce – ano, bude to pan Komárek. Žádné obavy. Koblihy i kuřata bude dodávat národní podnik.

Jinak to dopadnout nemůže. Komárek v článku Magnetismus tvůrčí osobnosti z Mladé fronty z roku 1986 velebil bývalého komunistického prezidenta Klementa Gottwalda. Bylo to parodováno v Liberci popisem: Gottwald taky makal.

Pan Komárek je takový major Těrazky české žurnalistiky i politiky: „Čo bolo, to bolo, těrazky som babišovcom.“ Jen nevím, jak pana Babiše oslovuje: „Súdruh general – Herr General – Vaše Vysokoprevoschoditělstvo.“ Má v tom trochu zmatek a i já „som z toho celý zmetěný.“

Až pan Babiš uslyší slova svého emisara: „Vracím se z Hradu. Pan prezident všechny mé požadavky přijal“ bude už na emigraci pozdě. Jednou na Hradě bude i Komárek. Potom bude nutné na prezidentskou vlajku zlatým písmem vyšít nápis "Kam vítr, tam plášť".

Anebo je všechno jinak a korouhvička znovu otočila? I to je možné. Teď z něj bude kapitalista nejkapitalistovatější a babiš nejbabišovatější.

Ať je pan Komárek jaký je, všechno mu musíme odpustit. Proč? Protože je génius a géniové takoví bývají. To my, prostí lidé, nechápeme. On nejenže odhalil Babiše do morku kostí, nejenže pochopil velikost Klementa Gottwalda, on i napsal, že Karolinu Peake čeká velká politická budoucnost.

To bylo v dobách, kdy Peake řádila ve vládě. Je to relativně dávno, ale blíže časově to upřesnit nejde, protože ona tam řádila neustále. Já si tenkrát myslel, že Komárkův výrok je blbost. Proto si to tak dobře pamatuji. Ono mě to tenkrát dokonce rozčílilo. A jen díky tehdejšímu pohnutí mysli jsem na to nezapomněl. Ten výrok je skutečný – žádná moje ironie.

A vidíte. Došlo na jeho slova. Karoliny je plný mediální prostor. Bez ní se neobejde žádná tiskovka, ke všemu se vyjadřuje a má tisíce nápadů. Vidíme to dnes a denně. I mluvící hlava Okamura jen závidí a ze vzteku si okusuje nehty. Karolína zase všechny převezla. Komárek se nemýlil.

A já mu tenkrát nevěřil. Čas dal za pravdu Komárkovi. S takovým politickým prognostikem se ANO neztratí a nemá se čeho obávat. Díky jemu budou vědět předem, jak vše dopadne a tím politickou konkurenci pokaždé převálcují. A jejich morálku jim můžou závidět i křesťané z KDU-ČSL.

Já si myslel, že Ivana Langera a Marka Bendu z ODS nikdo nemůže překonat a i v tom jsem se spletl. Jen mi pořád není jasné, kdo má to máslo na hlavě. Babiš nebo Komárek?

Psáno pro ePortal.cz

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Dušan Navrátil | čtvrtek 21.11.2013 16:02 | karma článku: 19,76 | přečteno: 1940x
  • Další články autora

Dušan Navrátil

Přestupky jsou naše věc, děláme to pro obec!

Takto by šlo volně parafrázovat heslo, se kterým do komunálních voleb v naši obci vstupuje jedno z místních sdružení.

19.9.2022 v 7:05 | Karma: 0 | Přečteno: 94x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Premiér Fiala utajoval informace

Usvědčil ho nechtěně ředitel GIBS Dragoun v rozhovoru, který poskytl novináři Radimu Vaculíkovi z portálu Novinky.cz. Vtíravou otázkou je, zda premiér Fiala svou nečinností neporušil zákon, když důvodné podezření nechal vyšumět.

13.9.2022 v 8:05 | Karma: 6,58 | Přečteno: 164x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Nezisková organizace premiéra Petra Fialy

Mít neziskovku je fajn. Státní peníze se tam jen točí. Jednu takovou neziskovou organizaci má i premiér Fiala a páchá v ní pouze samé dobré skutky, podobně jako Matka Tereza. Takže nikdo nemůže být nespokojený. Opravdu?

13.9.2022 v 7:02 | Karma: 23,71 | Přečteno: 3956x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Na otázku „Pořád ještě bijete svoji manželku?“ nelze dobře odpovědět.

Stejně tak nejde dobře odpovědět na otázku, zda budete příště volit ANO či ODS. Další strany, trpajzlíky z pěti slepence úplně pomíjím. Uvádím i další informace o demonstraci na Václaváku. Neskutečné podvraťáctví mainstreamu!

11.9.2022 v 7:51 | Karma: 20,94 | Přečteno: 444x | Diskuse| Politika

Dušan Navrátil

Co vám česká média tají, to prozradil americký senátor Ron Paul.

Washington bojuje s Ruskem na Ukrajině, zbytek Ameriky si připadá, že se stává Zimbabwe. Biden slibuje poslat miliardy zkorumpovanému lídrovi za oceán, a přitom se americká města podobají vybombardovaným městům v Libyi či Iráku.

10.9.2022 v 7:01 | Karma: 29,41 | Přečteno: 904x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Odpověď „západním štváčům“. Rusko se pustilo do taktického jaderného cvičení

21. května 2024  19:31

Ruská armáda zahájila první fázi manévrů, které zahrnují nácvik přípravy a použití taktických...

Dle gest jsme srovnali, hlásil Havlíček. Poslanci při jednání hlásili skóre hokeje

21. května 2024  19:30

Poslanci stihli během úterní rozpravy nad novelou zákona proti praní špinavých peněz informovat od...

Fiala mluvil s Netanjahuem, členové vlády mluví o zatykači z Haagu opatrně

21. května 2024  18:53,  aktualizováno  19:17

Premiér Petr Fiala si telefonoval s izraelským premiérem Benjaminem Netanjahu. O zatykač na něj,...

Černomořská flotila dále slábne. Zasáhli jsme korvetu Ciklon, hlásí Kyjev

21. května 2024  18:21

Ukrajinská armáda oznámila zásah ruské korvety Ciklon v Sevastopolu na Moskvou okupovaném...

  • Počet článků 143
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2277x
Motto: Nikdy nesoupeř s blbcem. Stáhne tě na svou úroveň a tam tě převálcuje svými zkušenostmi.

Boj s blbostí se nedá vyhrát, ale musí se vést.