Jděte prudit jinam

Na tomto blogu jsou jsou jen dva druhy blogerů a komentujících, tedy pokud se to bere z hlediska reakcí na texty a podle vlastního náhledu blogerů samých.

Tedy, jedna skupina jsou ti dobří a druhá skupina, řečeno kulantně, ti momentálně zaostalí (děkuji Vesničko má středisková).

S danou situací se nedá hnout a kdo by taky chtěl? Je to přehledné a jednotlivci se zařadí, nebo jsou zařazeni bez velkých komplikací. Nějaký protest je zbytečný. Jak těch zařazovaných tak těch zařazujících.

Inu, každý podle své mentality a nastavené optiky.

Já tedy určitě patřím do té druhé skupiny, protože pod texty, které mě zaujmou titulem, nebo jeho  autorem sděluji své pocity převážně, možná vždycky,  svůj názor na obsah textu. Z toho vyplývá, že mé komentáře nejsou jen pochvalné, ale i připomínkující, záporné, nebo navrhující, či prostě co já na to.

Zrovna jako blogera baví psát články, mě někdy baví číst nejen texty, ale i komentáře a když se hezky rozvine diskuse, tak do ní i přispět. 

Někteří blogeři ale neunesou jakýkoliv jiný názor než ten jejich, podle nich jen ten správný a prskají, až sliny lítají od obrazovky.

A tak místo toho, aby se zamysleli, co ten jistej natvrdlej jim vlastně říká, popřípadě se hezky česky ohradili, napíšou at si jde ten jistý prudit jinam.

Pak je to jasný, nechce slyšet (vidět) jinou odezvu na svůj článek než je ten pochvalný, nebo a to není příliš pravděpodobné, vidí, že možná sám nemá pravdu. Inu,chová se jako by spolknul Salamounovo tentononc a nějaký hloupý plebs, který mu nesahá ani po kontníky at jde oxidovat někam jinam.

Ačkoliv zde administrace někdy svůj náhled na komentář vidí příliš přísně a smázne ho, pak já jsem ráda, že zde jejich zásluhou již neexistují komenty vulgární a urážlivé.

Vím, že se nic nezmění, zdejší klima je setrvalé, ale napsat jsem to musela.

Hezký zbytek září.

Nazdar.

 

 

Autor: Naďa Dubcová | středa 25.9.2019 10:56 | karma článku: 18,32 | přečteno: 695x
  • Další články autora

Naďa Dubcová

Nepamatuji se.. pamatuju...

10.11.2019 v 19:47 | Karma: 24,13

Naďa Dubcová

O smrti, o mé smrti

3.11.2019 v 10:10 | Karma: 20,92

Naďa Dubcová

Prej jako křísit dinosaura

1.11.2019 v 9:58 | Karma: 25,24

Naďa Dubcová

Jen na skok

23.10.2019 v 12:31 | Karma: 18,52