Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zkouška systému

Každý systém je zaváděný do praxe dle nějaké ideologie a vždy prochází v určitých etapách zkouškovým obdobím. Taková zkouška z politiky, ekonomiky a morálky není na škodu, neboť přesně vymezí slabiny, ve kterých je systém.. 

..napadnutelný a zranitelný.

 

Demokracie. Pod tímto pojmem si mnoho lidí představí hlavně svobodu. Demokratické zřízení je pro mnoho lidí symbolem neutuchající svobody názorů, myšlení a činů. Nedávno byl v jedné škole průzkum mimo záznam, kde se dětí základní školy jen tak mezi řečí ptali, co si představují pod pojmem demokracie. Většina odpovědí se shodovala a vyznívala v podstatě stejně, že v demokracii si prostě můžu dělat cokoliv. Není to děsivé? Ano, je. Dělat si co chci, jak chci a kdy chci je fajn, ovšem nemohu přitom zapomínat na jedno podstatné základní pravidlo demokracie. Moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého. Takže si nemohu dělat co chci, jak chci a kde chci, nejsem na planetě totiž sám. V demokracii chtějí žít prakticky všichni, ovšem jen menšina ze všech těch lidí složí závěrečné zkoušky na výbornou.

21. století se vyznačuje zcela zásadním jevem a tím je multikulturalismus. Tento jev je zatím v historii lidstva novinkou, neboť je v měřítku tak masovém, že tohle ještě svět předtím neviděl. Však se sociální inženýři snažili, aby nezklamali v zadání úkolu. Mnoho příznivců tohoto jevu se dalo nachytat na slabinu systému a totiž, že v pohodlí svých domovů, s neznalostí jádra problému, kolíbáni demokratickým sametovým hlasem pseudohumanistů, genderovců a jiných „světoborců“ snili o lásce, pravdě a celosvětové hebké náruči, která kolíbá v jednom objetí všechna náboženství, mentality a kultury při stejné ukolébavce. Po tomhle drogovém dýchánku ovšem začaly časem přicházet první tvrdé zkušenosti trpkého vystřízlivění, nesouladu, nesourodosti a naprosto odlišného vnímání demokracie, která zaručovala, že se všichni spojí v jedno tělo a jednoho ducha, když si budou navzájem respektovat své všemožné odlišnosti a žít spolu svorně na jednom dvorku jako bratr a sestra. Všichni se přiblble na začátku uculovali, ta droga jim chutnala, byla prošpikovaná vším, o čem se dříve nikomu ani nesnilo počínaje genderismem, všudypřítomnou politickou korektností, sociálním inženýrstvím, degradací skutečných autorit, kvalitních vojáků i ostatních národních bezpečnostních složek a promícháním všech národů se všemi v rámci společenství hrůzných, pardon různých. Demokracie přece nepotřebuje autority, vojáky a bezpečnostní složky, zvláště když se pod jejím pláštěm už dávno tvoří úplně jiné pohlaví systému. Nepotřebuje ani národy, ani rozdílná náboženství, k čemu vůbec nějaká identita, či společná řeč a mentalita, když mají lidi sami problém kolikrát ve své hlavě rozpoznat základní prvek, zda jsou vůbec muž či žena? V demokracii jsou všichni pod stejnou drogou lásky a pravdy, nemůže přece dojít k selhání, vláda lidu si přece volí své zástupce, však jich má ve sněmovnách, parlamentech, v zastupitelstvích pěknou hromadu. Tisíce a tisíce politiků v demokracii, tak proč to nefunguje, ptají se mnozí?

Zatím poslední médii propíranou hnusárnou multikulturní genderdemokracie byla silvestrovská noc 2015 v Kolíně nad Rýnem a dalších městech Německa. Multikulturní nevládní genderdemokratická společnost se stala primitivní džunglí v pravém slova smyslu a tato událost, která zase šokovala svět (mě nešokovala, dalo se to předvídat), byla jasnou zkouškou systému. Systému, který má více slabin než si kdo umí vůbec představit. Nebudu pitvat, zda jsou tyto slabiny záměrně vystavovány a manipulovány tak, aby na ně bylo cíleno promyšlenou strategií za účelem vyprovokovat jisté národy k nějaké protiakci a tím spustit (nejen) občanské války a jiné očekávané „roztomilosti“. Prokazatelně systém totálně selhal a tentokrát bylo více než kdy jindy znatelné, že útok na občany, hlavně na ženy, byl organizovaný, cílený a dobře předem naplánovaný. Útoky tolika stovek imigrantů na ženy v ulicích při oslavách Nového roku byly ve stejnou dobu, byly koordinované, udály se na více místech a nasazené ozbrojené národní složky vlastně ani nemohly být pány situace. Pokud vám ve městě začne vlna násilí a trestných činů v takovém počtu násilníků, který převyšuje počtem a nasazením ozbrojené složky národní policie, jste namydlení a váš systém selhal ve všech bodech. Hej, prevence, říká to někomu něco? V multikulti ovšem není prevence, tam je hlavně potence, že? Tak si říkám k čemu potence, když bude probíhat spíše depopulace.

Změnit demografické složení národa a to tak, že už nikdy nebude společenstvím lidí stejné barvy pleti, náboženství, hodnot, jazyka, kultury a mentality je zřejmě (nejen) pro Německo prioritou číslo jedna. Nabízí se však otázka, proč Němci páchají dobrovolně tuto sebevražednou misi. Že by pořád ještě pokání kvůli Hitlerovi? Kdepak. Tohle má jiný důvod, jiného kazatele a odlišného programátora.

A propo, viděli jste němý film Metropolis z roku 1927 (Fritz Lang)? Pusťte si ho.

 

                                                                       -ed-

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Dreyová | středa 13.1.2016 3:13 | karma článku: 17,87 | přečteno: 472x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

Řeč prezidenta Trumpa v OSN byla jistě působivá a mnozí zaplesali, že konečně Amerika si bude hledět jen svého multikulturního národa, který potřebuje rozumné vedení a zametá si důkladně hlavně svůj práh.

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1206x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Motýlí dilema

V životě by mě nenapadlo, že se vážně dožiji psychoideologicko-politického hybridu alá Engels-Duhring-Hegel-Jung-Marx a další. A že to fakt bude implementováno naprosto vážně, zaníceně do všech hlav.

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01 | Přečteno: 489x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Poselství

Důležité je znát protivníka. Nepodceňovat jej. Nepřetržitě sledovat jeho záměry, jeho metody a argumentace. Znát argumenty a nepřátelské snahy, což je nezbytný krok, abychom se jako národ staly imunní vůči ..

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77 | Přečteno: 686x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Islám - průkopník komunismu a jednoty

Starověký Islám byl vlastně průkopník komunismu. Jestlipak vůbec Karel Marx se svým "Watsonem" Bedřichem Engelsem tušili, když psali svá díla, která dodnes nesmiřitelně rozdělují svět...

12.9.2017 v 0:15 | Karma: 20,16 | Přečteno: 731x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Útok na Pearl Harbor aneb jak to všechno začalo

Píše se rok 1941. Do Washingtonu odjíždí zkušený japonský diplomat Saburo Kurusu. Snaží se s Američany vyjednat nějakou dohodu. Po neúspěšných jednání s Washingtonem je rozhodnuto.

11.9.2017 v 18:57 | Karma: 20,14 | Přečteno: 683x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Ukrajině nastává „nejtemnější hodina“. Začíná mluvit o jednání s Rusy

3. května 2024

Premium Ukrajinské armádě se stále nedaří stabilizovat situaci na frontě a nálada v Kyjevě je čím dál...

OSN posílila postavení Palestiny, vyzývá ke schválení členství. Česko bylo proti

10. května 2024  17:38,  aktualizováno  18:02

Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci, podle níž by se Palestina měla stát plnohodnotným členem...

Učiteli nepřidáme, zaplatíme školníka. Peníze pro pedagogy použijí školy jinak

10. května 2024

Premium MŠMT slibovalo přidat učitelům až na 130 procent platu. Aby se ředitelé škol vyhnuli propouštění,...

QR kód vedl k zubaři. Policie hned první den řeší desítky falešných lístků na MS

10. května 2024  17:56

S pátečním začátkem hokejového šampionátu přicházejí i první podvedení fanoušci, kteří si zakoupili...

Izrael chystá v Rafáhu menší akce, aby nedráždil USA. Hamás myslí na comeback

10. května 2024  11:57,  aktualizováno  17:53

Izrael plánuje v částech Rafáhu na jihu Pásma Gazy provést několik oddělených vojenských operací...

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...

  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-