Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Proč Hitler nedostal žádnou medaili

Když Richard C. Kalergi v roce 1922 založil hnutí Panevropan mohl si jen ve fantazii plánovat, že se najde někdo, kdo uskuteční vize, kterými byly okouzleny i některé tehdejší politické elity.

Když Richard C. Kalergi v roce 1922 založil hnutí Panevropan mohl si jen ve fantazii plánovat, že se najde někdo, kdo uskuteční vize, kterými byly okouzleny i některé tehdejší politické elity. Říká se, že žádná válka nevypukne jen tak náhodou a že každá válka má svůj jasný účel a přímý vzkaz pro budoucí generaci. Nejinak tomu bylo i s druhou světovou válkou. Jaké osobní pocity měl sám Kalergi z Hitlera se já asi nedozvím, ovšem jedno je jisté. Nacismus nebyl ten nejzhoubnější virus. Můžeme jen spekulovat, zda Hitler pootevřel svou politikou a ideologií stavědla pro daleko zákeřnější virus, než byla jeho ideologie, nebo zda byl přímo nástrojem pro spuštění plíživého programu, který se zrodil v neméně bystrých hlavách. Pokud máte dojem, že tyto světové strategie vymýšlejí šílenci, jste na omylu. Ostatně dnes již není tajemstvím, že Hitler nebyl šílenec v medicínském smyslu, přesto se mnohým lidem jako šílenec jevil. Třetí říše nebyla sci-fi. Ovšem čistá rasa byl od Hitlera krok do tmy. A to si plně uvědomili všichni, kteří stáli trpělivě a dlouhodobě při myšlence NWO. Mnoha etnické stádo bez specifických znaků je nejlépe ovladatelná masa. Jak se to vezme. V USA si s mnoha etnickým stádem poradili po svém.

Ne nadarmo je Kalergi považován za otce multikulturalismu a Maastrichtu. Vzpomeňme, kdo v roce 2010 jako první získal Kalergiho cenu (Evropská cena), byla to madam Angela Merkelová. Adolf Hitler nemohl získat žádnou cenu, nikdy. Nepochopil, že hnutí Panevropan je založeno na míšení ras, nikoliv na jejich neposkvrněné čistotě. Hitler vsadil na likvidaci ras namísto likvidace evropských národů. Pokud by měl Hitler za poradce pana Barnetta, možná by jeho ideologie dostala jiný směr. Konečným řešením totiž nebyl svět bez Židů, nečistých, homosexuálů, tělesně postižených atd. Konečným řešením je homogenizace všech států na planetě Zemi. A kdyby byl svět plný zdravých odolných lidí, farmaceutický gigant by mohl své působení rovnou zabalit i se svými „vychytanými“ vakcínami, kterými očkuje mimina ještě dříve, než si stačí sama vytvořit nějaký imunitní systém.

Vzdělaný, odolný národ, má nejen menší úmrtnost, nýbrž i větší příjmy, je soběstačný, spotřebuje ovšem více zdrojů než chudý, slabý, zaostalý, nemocemi prolezlý a nevzdělaný národ. A tak stačilo zadlužit všechny evropské státy, stačilo je spojit do jednoho celku jako EU a dluhy rostou radostným tempem, Stačilo změnit politiku evropských vlád a vymýtit neoblíbené diktátory tam, kde ještě měli nějakou moc a slovo, kterým ovlivňovali svůj národ. Stačilo předložit Lisabonskou smlouvu a pak další a další smlouvy, které upevňují moc a kompetence nadnárodních korporací. A pak přišel stěžejní úkol. Jak docílit genocidy evropských národů bez obrovské ničivé války na prosperujícím území, která by jistě poničila infrastrukturu a zaběhaný systém? Po zkušenostech z minulých válek bylo jasné, že rozbombardovaná a zničená Evropa nebude obyvatelná a tak se začalo s bojem tam, kam se dala vyvést ještě demokracie. Vývoz demokracie byl zastírací manévr pro totální destabilizaci zemí, kde to nějak fungovalo pod něčí pevnou rukou. Kdo by přece nechtěl demokracii? Lidé z těchto zemí by se nedali nikdy do pohybu, kdyby jejich země se nestaly neobyvatelnými ruinami pod neustálým tlakem krvavých konfliktů. Bylo jen otázkou času, kdy se ze silně nestabilního, násilného a krvavého prostředí vytvoří radikální větev podporovaná duchovně i finančně zainteresovanými elitami, a která začne tvrdě a nekompromisně prosazovat vlastní ideologii. Umělé vytvoření hnutí Islámu neboli IS bylo zpočátku vítáno, neboť posílilo snahu o vysídlení mnoha a mnoha lidí z třetího světa a uspíšilo masovou migraci alá Euro-Med, která byla dávno plánována a mohla se uskutečnit v plném rozsahu. Pokud by totiž opravdu fungoval boj proti terorismu, IS by nemohla mít takovou sílu a vliv, jakými disponuje.

Mě ve škole učili, že když se proti něčemu bojuje, tak se to systematicky likviduje, nikoliv podporuje. Ovšem vzhledem k projektu OSN nazvaném „Agenda 21“ se tohle už učit budoucí generace asi nebudou. Děti totiž budou patřit vládě, rodiny budou zrušeny a život bude plynout bez soukromého vlastnictví. Nebude potřeba dějepis, zeměpis, chemie, fyzika, děti by toho věděly zbytečně moc.

Všimli jste si třeba toho, jak v Evropě doslova „mizí“ kulturní památky, lesy, pozemky, do rukou nadnárodních korporací? Zeptejte se Italů, Řeků a jiných národů co už jim v (jejich ?) zemi nepatří. Jak nejlépe zničíte identitu pospolitého národa? Seberete mu to, co mu patřilo po generace. Vykořeníte ho od základů, od jeho vlastní historie, z jeho zeměpisné polohy i z jeho kultury. Seberete mu vše, na čem národ lpí, co ho dělá jedinečným. A historii mu jednoduše napíšete novou. Generace - to jsou především další děti a pokud indoktrinujete děti, takové děti už nebudou bránit základní principy, pilíře a hodnoty z dávné historie svých předků. Nebudou ji totiž už vůbec znát dle skutečnosti. Například Norsko je pilotním projektem a opravdovým příkladem toho, že odebírání a indoktrinace dětí funguje stoprocentně.

Jejich historie bude jiná, neboť materiály sociologů Ministerstva mládeže v Norsku jasně hovoří o tom, že do roku 2050 bude Norsko z 90% homosexuálním státem. Z rovnoprávnosti pohlaví už jsou vyňata slova jako „muž“, „žena“, „matka“, „otec“. Děti patří vládě. Vláda rozhodne, co z nich bude za pohlaví. Jestli lesbička, gay, transvestita, transsexuál, bisexuál. Nějak se tam nepíše o heterosexuálech, na ty se zapomnělo, už jim přepisují historii i pohlaví.

Pokud seberete státům pomyslné hranice, lidem seberete vlastní identitu, jejich Akropole, které jim připomínají jejich předky a historickou linii, a nakonec jim seberete i vlastní děti, máte jistotu, že takový národ ani jeho historie nemůže přežít. Pan Barnett v podstatě není hloupý muž, překopat Hitlerismus na Barnettismus nebylo až tak složité když si připomeneme, že duchovním „otcem“ ústřední myšlenky byl R. C. Kalergi. Jen si pořád lámu hlavu s tím, jak si dnešní vůdci poradí s IS, protože když někdo stvoří golema, měl by mít i účinný šém, kterým ho prostě „vypne“. Obávám se, že tento „Golem“ se vypnout nedá, protože tento „Golem“ nevede klasickou válku, jakou vedl například Hitler. Ukočírovat či snad porazit IS bude vskutku oříšek i pro nejlepší vojenské a psychologické stratégy. Je to jako porazit armádu miliard mravenců, musíte totiž znát přesný úkryt jejich královny a rozeznat průzkumníky.

                                                                    -ed-

Autor: Eva Dreyová | sobota 21.5.2016 9:33 | karma článku: 23,24 | přečteno: 763x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

Řeč prezidenta Trumpa v OSN byla jistě působivá a mnozí zaplesali, že konečně Amerika si bude hledět jen svého multikulturního národa, který potřebuje rozumné vedení a zametá si důkladně hlavně svůj práh.

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1206x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Motýlí dilema

V životě by mě nenapadlo, že se vážně dožiji psychoideologicko-politického hybridu alá Engels-Duhring-Hegel-Jung-Marx a další. A že to fakt bude implementováno naprosto vážně, zaníceně do všech hlav.

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01 | Přečteno: 489x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Poselství

Důležité je znát protivníka. Nepodceňovat jej. Nepřetržitě sledovat jeho záměry, jeho metody a argumentace. Znát argumenty a nepřátelské snahy, což je nezbytný krok, abychom se jako národ staly imunní vůči ..

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77 | Přečteno: 686x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Islám - průkopník komunismu a jednoty

Starověký Islám byl vlastně průkopník komunismu. Jestlipak vůbec Karel Marx se svým "Watsonem" Bedřichem Engelsem tušili, když psali svá díla, která dodnes nesmiřitelně rozdělují svět...

12.9.2017 v 0:15 | Karma: 20,16 | Přečteno: 731x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Útok na Pearl Harbor aneb jak to všechno začalo

Píše se rok 1941. Do Washingtonu odjíždí zkušený japonský diplomat Saburo Kurusu. Snaží se s Američany vyjednat nějakou dohodu. Po neúspěšných jednání s Washingtonem je rozhodnuto.

11.9.2017 v 18:57 | Karma: 20,14 | Přečteno: 683x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Politolog: Dělníci opustili levici a míří k populistické tyranii většiny

2. května 2024

Vysíláme Letošní evropské volby by mohly překreslit politickou mapu starého kontinentu. Posilují totiž...

Zřícená dálnice v jižní Číně má již 48 obětí, další pátrání komplikuje počasí

2. května 2024  6:23,  aktualizováno  9:52

Nejméně 48 lidí zemřelo v hornaté oblasti na jihu Číny, kde se ve středu po silných deštích zřítila...

Hasiči celou noc zasahovali v pralese Mionší, vodu nosili na zádech

2. května 2024  9:16

Beskydský prales Mionší v noci zachvátil požár. Hasiči celou noc zasahovali v jeho nejvyšším...

Volby by jasně vyhrálo ANO, mimo Sněmovnu by zůstaly TOP 09 a KDU-ČSL

2. května 2024  8:17,  aktualizováno  8:48

Sněmovní volby by v dubnu vyhrálo ANO s 32,5 procenta, ODS by měla 13 procent, SPD a Piráti shodně...

  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-