Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Migrační politika jako účelová zbraň?

Nezávislý palestinský kanál televize Ma´an odvysílal rozhovor, ve kterém vůdce Fatah ústředního výboru členů Tawfiq Tirawi oznámil světu, že vůdce Hitler nebyl morálně zkažený, nýbrž že byl odvážný. 

Moderátora tato slova evidentně zaskočila a přesunul rychle řeč jinam.

V palestinské společnosti je Hitler a jeho režim obdivován. Týdeníky či deníky jako Hamás nebo Fatah PA píšou obdivné ódy na Hitlera a nacismus. Popírání holocaustu je už jakýmsi zažitým koloritem palestinské společnosti. Hitler je zde představován a oslavován v hrdinském světle. Dospívající palestinská mládež se netají obdivem Hitlera a nacismu. Úředníci PA a PLO veřejně uznávají holocaust a toto téma je běžně začleňováno i do škol jako forma vzdělávání.

Existují i Palestinci, kteří mají své křestní jméno „Hitler“. Historie hitlerovsko-arabské aliance za druhé světové války už není tajemstvím, neboť arabský vůdce muffí Amin al-Husajní byl v čilém aktivním kontaktu s Hitlerem. Většina jednání muffího a Hitlera jsou zdokumentována, jakožto i rozhlasové projevy muffího, ve kterých apeloval na muslimy, aby bojovali po boku nacistů. Muffí aktivně podporoval Hitlera při „konečném řešení židovské otázky“. Palestinci šíří vlastní ideologii, ve které nechybí popírání, znesvěcení a zneužívání holocaustu a dokonce obviňují sionisty, že si holocaust naplánovali sami, protože jejich židovští vůdci se chtěli zbavit zdravotně postižených a mentálně slabých Židů. Palestinský akademik dokonce vyprávěl v palestinské televizi, že koncentrační tábory byly jen dezinfekční místa. Palestinská televize odvysílala i pořad pro děti, ve kterém je jako model malá pec, ze které trčí panenky jako palestinské děti a na peci je vyobrazena židovská hvězda a svastika. Akce byla sponzorována palestinským národním výborem pro obranu dětí holocaustu. Když si přečteme palestinské deníky a prohlédneme nějaké video z televize PA, tak se okamžitě jeví slova o „kostní moučce“, která vypustil v minulosti docent Konvička, jako něčí přízrak. Pana docenta za ta slova nehodlám pranýřovat, jen jsem si na ně vzpomněla a věřím, že tahle stará záležitost nemá nic společného s antisemitismem tak, jak ho propagují Islamisté. 

Nic si nenalhávejme. Antisemitů je mnohem více v dnešním století, než jich bylo před druhou světovou válkou. Dokonce je jich možná nejvíce od konce druhé světové války. Vzhledem k tomu, že druhá světová válka skončila před více jak 70ti lety, tak pamětníků holocaustu rapidně ubývá. Až zemře ten poslední pamětník z posledních, nebude už nikdo, kdo bude moci říci: „Já jsem to zažil, vím, o čem mluvím..“ Ještě pár dní a svět si opět připomene oběti holocaustu, připomene si miliony židovských obětí v rámci Mezinárodního dne památky obětí holocaustu a to 27. ledna 2016.

Díky nástupu radikálního Islámu, který se valí do Evropy plnou parou, je posilování antisemitismu na vrcholu. Vůdce Hitler by zřejmě zaplesal. Co se mu nepovedlo v minulosti nacismem, to hravě dokáže nyní Islám.

Palestinci nechtějí uznat židovský stát a kladou Izraeli neustále nějaké podmínky. Izraelští občané jsou vystavováni teroru. Z pásma Gazy je pravidelně ostřelován Izrael teroristickou skupinou Hamás. Protižidovské excesy, protižidovská genocidní propaganda, to vše už je zase v kurzu. Jak říkával můj děda: „Vyžeňte ďábla, vrátí se vám satan..“

Tam, kde už je velká muslimská komunita, je zřetelný i násilný antisemitismus. Francie je přesně tou zemí, kde se nyní doporučuje, aby Židé s ohledem na vlastní bezpečnost nenosili na veřejnosti své identifikační znaky, mezi které patří hlavně židovské jarmulky a zlaté či stříbrné ozdoby. Ovšem muslimové nosí své identifikační znaky hrdě a ještě prosazují šaríu. Tak mě napadá, co by asi říkaly evropské ženy, kdyby se jim doporučovalo nenosit krátké sukně na veřejnosti, odhalené pupíky s piercingem, nebo plavky? A co by říkali asi evropští muži, kdyby se jim doporučovalo nenosit saka či kravaty na veřejnosti anebo šortky a tílko v létě? Z Francie se Židé po tisících stěhují. Ani se jim nedivím, protože nejen po zkušenostech ze druhé světové války mají přímo vytříbený „čich“ na pogromy.

Migrační politika nabízí tedy zásadní otázky, které jsem si musela, chtě nechtě vzhledem ke všem možným informacím, položit. Není migrační politika 21. století účelovým prostředkem jak začít opět vyhlazovat (nejen) Židy? Není snad heslo „Boj proti terorismu“ účelově nastavené tak, že se pod něj dá zamaskovat v podstatě cokoliv? Ano je. Může migrační krize posílit i v Evropě protižidovskou animozitu? Může migrační politika zažité nepřátelství vůči Izraeli a Židům posílit? Může. Protože migranti přicházejí hlavně z oblastí, kde Žid (a nejen on!) je nejen sprosté slovo nýbrž i úhlavní nepřítel.

                                                 

                                                                      -ed-

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Dreyová | pátek 22.1.2016 10:20 | karma článku: 30,09 | přečteno: 878x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

Řeč prezidenta Trumpa v OSN byla jistě působivá a mnozí zaplesali, že konečně Amerika si bude hledět jen svého multikulturního národa, který potřebuje rozumné vedení a zametá si důkladně hlavně svůj práh.

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1206x | Diskuse| Ostatní

Eva Dreyová

Motýlí dilema

V životě by mě nenapadlo, že se vážně dožiji psychoideologicko-politického hybridu alá Engels-Duhring-Hegel-Jung-Marx a další. A že to fakt bude implementováno naprosto vážně, zaníceně do všech hlav.

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01 | Přečteno: 489x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Poselství

Důležité je znát protivníka. Nepodceňovat jej. Nepřetržitě sledovat jeho záměry, jeho metody a argumentace. Znát argumenty a nepřátelské snahy, což je nezbytný krok, abychom se jako národ staly imunní vůči ..

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77 | Přečteno: 686x | Diskuse| Osobní

Eva Dreyová

Islám - průkopník komunismu a jednoty

Starověký Islám byl vlastně průkopník komunismu. Jestlipak vůbec Karel Marx se svým "Watsonem" Bedřichem Engelsem tušili, když psali svá díla, která dodnes nesmiřitelně rozdělují svět...

12.9.2017 v 0:15 | Karma: 20,16 | Přečteno: 731x | Diskuse| Společnost

Eva Dreyová

Útok na Pearl Harbor aneb jak to všechno začalo

Píše se rok 1941. Do Washingtonu odjíždí zkušený japonský diplomat Saburo Kurusu. Snaží se s Američany vyjednat nějakou dohodu. Po neúspěšných jednání s Washingtonem je rozhodnuto.

11.9.2017 v 18:57 | Karma: 20,14 | Přečteno: 683x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Hokej Česko - Finsko je pro řadu poslanců důležitější, divil se Fiala z SPD

10. května 2024  5:43,  aktualizováno  16:18

Přímý přenos Do boje o korespondenční volbu ve Sněmovně vstoupilo v pátek začínající hokejové mistrovství světa....

Papež bojuje proti „demografické zimě“. Mějte děti, vyzval Italy

10. května 2024  15:59

Papež František v pátek vyzval Italy, aby měli děti. Během každoročního setkání se skupinami...

Hromadná nehoda na Kladensku. Při havárii čtyř aut se zranili čtyři lidé

10. května 2024  15:53

Čtyři auta havarovala v pátek odpoledne u Unhoště na Kladensku. Při nehodě se zranili čtyři lidé,...

KOMENTÁŘ: Netřeba ničit si ekonomiku. Svět neshoří, ani před eurovolbami

10. května 2024  15:45

Tomáš Jirsa, senátor ODS a starosta Hluboké nad Vltavou, se zamýšlí nad rostoucí nespokojeností s...

  • Počet článků 264
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 827x
Minulost píše budoucnost.

 

Hle, člověče, máš bibli uč se, anebo se ji můžeš zříci zcela, přece zůstanu v tvé mysli spící, když mysl vládne zbytku těla, bláznův smích nad moudrými, blízko k srdci láska po ní žal, pasáček s ovcemi zbloudilými mezi vlky pase je dál.

 

Nuda bohatých spěje ke zločinu stejně jako bída chudých.

 

Netrap se lidmi ze své minulosti, je důvod proč se nedostali do tvé budoucnosti.

 

Stoupej tak vysoko aby, až budeš padat, uměl si i plachtit.

 

Kdo vede lidstvo ústy svými a mé myšlenky za své pokládá, ten není hoden očisty, jen špíny, ten schází tak, jak s čím nakládá.

 

Kde nestačí filosofie, jsou potřeba důtky.

                                  -ed-