Má poklona, madam Lisková

  Nebudu lhát. Jedním dechem jsem si přečetla článek paní Liskové (BPP), který mě doslova oslovil a ta odvaha slova, kterou tato žena předvedla ve svém výstupu na Parlamentních listech je ohromující a jsem překvapena, že její 

..ostré vyjádření měl někdo vůbec odvahu publikovat.

 

Žijeme v nepřehledné chaotické době. Někdo tomu říká demokracie, já tomu říkám „vláda nihilistických šílenců“. Nemyslím si, že logicky uvažující jedinec by si nevšiml, že něco není v pořádku a že pragmatik, ať už se snaží jakkoliv vybírat menší zlo, by si nevšiml, že menší zlo už v podstatě vymizelo a alternativy se zúžily pod rámec možné rozeznatelnosti.

Madam Lisková ve svém článku ( http://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Liskova-BPP-Vladne-nam-spolek-homosexualu-fasistu-a-uzitecnych-proamerickych-poskoku-414772) v podstatě bez korektní neochucené omáčky a kudrlinek naprosto zřetelně pojmenovala nejen nynější psychopatickou  situaci v EU, nýbrž ostrou dýkou doslova rozpárala hnijící břicho globálního vedení. Vyvalily se páchnoucí rozežrané vnitřnosti, kterými by opovrhovaly i hyeny.

Ke zničení planety Země stačí jedna chyba a 30 minut, to je vědecky dokázaný fakt. Pokud svět vedou nihilističtí šílenci, je pravděpodobnost chyby a 30 minut naprosto reálný fakt. Důvěřivost lidí, kteří jsou neustále „vychováváni“ v představách, že všechno je v pořádku a demokracie chrání občany, tudíž jim implantuje do životů vakcíny, které je v podstatě hubí pomaleji, o to ovšem důsledněji a sofistikovaněji, je bezbřehá a degenerace intelektu a neschopnost sebereflexe je zřetelnější než kdykoliv v časech minulých.

Zničit vyspělou civilizaci dá menší práci než naučit barbary asimilaci, myšlení a práci. Není už žádnou novinkou, že vyspělé civilizace zanikly vždy na základě toho, že vládnoucí psychopati umožnili barbarům narušit imunitní systém dobře fungující mírumilovné vyspělé civilizace. Červotoč také dělá nejdříve chodbičky, kterých si nevšimnete, množí se a požírá vše uvnitř až nakonec se vám dřevěná podlaha rozpadne doslova pod nohama.

Agresivita korporátních psychopatů, s jakou se vrhají po moci a penězích, jejich bezohlednost a již zcela zřetelné plány ničení všeho dobrého, je až zarážející. Svět je rozdělen na válečné zóny a prázdná slova, jako mír a solidarita z úst poskoků nevládních mazaných organizací, poletují zoufale jako dezorientovaní netopýři a doslova hnízdí jen na tučných kontech elitních šílenců. Západní média pod rouškou demokratické diskuze vštěpují naučené slohy do hlav důvěřivých lidí, neboť v chaosu je nejjednodušší propaganda nejúčinnější. Čím jednodušší lež, tím větší možnost úspěchu, neboť kdo by v průhledné jednoduchosti hledal podvod. Předplacení američtí internetoví trollové úspěšně zasahují vždy přesně tam, kde je potřeba a zesměšňování intelektuálně zdravých a zdatných jedinců je hlavní prioritou a velmi jednoduchou účinnou metodou jak bránit faktům prorazit na povrch.

Vlády jsou odposlouchávány, kontrolovány, podpláceny, vydírány a stávají se loutkovými, protože málokterý politik má odvahu postavit se řídícím psychopatům, přestože kolikrát jeho intelekt převyšuje ploché, byť vychytralé, intelektové možnosti tyrana. Vítězství plánů šílenců je o to pak jistější, neboť dokážou zmanipulovat celou vybranou populaci, která v domnění, že když může „svobodně“ demonstrovat v ulicích, má svobodu projevu a nějaká práva, ovšem v podstatě je monitorována a manipulována už v počátku jakéhokoliv, byť mírumilovného, odporu a tudíž nemůže nikoho překvapit, natož ohrozit, na rozdíl od koordinovaných, násilných neohlášených akcí všech trpěných vetřelců, kteří byli záměrně vypuzeni naplánovaným chaosem ze svých domovských zemí a vykořeněni, aby zavlekli následně chaos do ještě jakžtakž fungujících klidných zón. Vetřelci a řídící psychopati tvoří naprosto nedílnou součást dnešního systému, kde tzv. cílené požírání práv a svobod pod rouškou relativní svobody, jenž je uměle vytvářena dle zvrácených pravidel nihilistických predátorů, je základním principem systému v tom smyslu, že každý vetřelec je jen nástroj k uspokojení všech potřeb řídícího psychopata.

                                                                        -ed-

 

P. S. Takže má poklona, madam Lisková, vaše odvaha slova je vskutku obdivuhodná.

 

                                                                 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Dreyová | středa 13.1.2016 23:32 | karma článku: 34,77 | přečteno: 1072x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77