Každé sdílení tohoto videa mě může zabít

Všechno není tak, jak se tváří navenek. Naše média nám předkládají relevantní zprávy v časovém úseku několika vteřin..

.. zatímco irelevantním věcem se věnuje většina zpravodajského času. Proč tomu tak je? Na to si jistě každý z vás odpoví sám.

Zatímco bojujeme s masovou migrací, s (pro mě nesmyslným) protikuřáckým zákonem a dalšími různými návrhy a ději, nad kterými se poslanci, za své dost luxusní platy, hádají a překřikují ve Sněmovně (vsuvka - proč vlastně máme poslaneckou sněmovnu?), v Turecku se děje něco, co mi prostě nemohlo, díky pozorným zdrojům, uniknout.

Proč Turci demonstrují? Co se děje pod vládou prezidenta Erdogana? Proč zakázal alkohol v určitém čase, chce zakázat potraty a co se to tam vlastně děje? Lidi, kteří demonstrují v ulicích, rozhání policejní složky slzným plynem a každý pravdivý únik informací je přísně trestán. Novináři, policisté a politici, kteří se ozývají proti vládě strany prezidenta Erdogana jsou zavíráni do vězení, prostě umlčováni. Každý, kdo poskytne nějakou informaci ven se může stát obětí teroru, vtrhnou k němu domů a je konec. Student nahrál vlastní video v Ankaře na vlastní nebezpečí a já vám ho předkládám, než zmizí v prachu. Nesdílejte ho na sociálních sítích, protože se bojím o život, říká mladý student. 

Nebudu vám zde k tomu psát žádné dlouhé povídání, protože tohle video je samo o sobě natolik výmluvné, že já se zdržím veškerých dalších komentářů a nechám zcela na vaší svobodné vůli, abyste sami posoudili jeho váhu a zařadili si ho dle svého vlastního úsudku buď mezi relevantní nebo irelevantní zdroje.

Ještě pořád trváte na protikuřáckém zákoně? Tak si prohlédněte to video z něhož mrazí...

https://www.youtube.com/watch?v=VI0kJsNdw6o

 

                                                                       -ed-

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Dreyová | středa 9.12.2015 16:37 | karma článku: 27,94 | přečteno: 1478x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77