Depopulace a šmytec

Evropa se hroutí pod náporem migrantů, zastánci masového přílivu uprchlíků donekonečna omílají, jak je skvělé míti a integrovati migranty (bodejť by ne, když z toho žijou všechny neziskovky světa a nejen ty)..

.. a navíc těch nářků, jak nám Evropa vymírá a rodí se v ní málo dětí. 

Rodilí Evropané jsou přesvědčováni, že evropská populace stárne a že je fakt důležité, aby nevymřela úplně a tudíž je nutné přijmout co nejvíce lidí z jiných koutů světa. Tahle propaganda mě docela baví, zvláště v případě, kdy vím, že v jiné části světa mimo Evropu se dějí velmi podivuhodné věci. Nejdříve to v neziskové organizaci TED žbluňká, v obecenstvu kuňká, v mikrofonu lupne, na pódiu hrkne a teprve potom se objeví nějaká důležitá světová osobnost, která obecenstvu naservíruje naprosto zásadní myšlenku dne, roku, století. Sdílení těchto myšlenek (hodných k šíření) s publikem je opravdu veliké množství. A jelikož my, běžní Evropané, se těžko dostaneme do publika natož na pódium mezi největší hráče s osudy lidí naší planety, nezbývá nám, než se pídit, jaké že to světové myšlenky plodí nejbohatší a nejvlivnější lidé světa, z nichž rozhodně někteří skutečně tahají za pomyslné nitky a rozhodují o osudu planety i lidstva.

Vzhledem k tomu, že se Evropa nyní zabývá hlavně migračními tsunami a vlastními nakupenými problémy nejen z minulosti, mohlo mnohému píditeli uniknout něco, co mě docela zaujalo. Jestli ono to zaplavení Evropy nepřizpůsobivými běženci není jen postranní ulička, aby pro budování ohromné dálnice byl větší klid. A pak ty vakcíny a následná „zdravotní“ péče, které naopak populaci sníží, hmm? Ztráta imunity, více dětí s autismem a různými jinými specifickými poruchami, více alergiků nejen na potraviny, snížená plodnost žen i mužů, problémy s donošením plodu či vůbec problém klasicky bez pomoci medicíny otěhotnět, psychické nemoci a známá hláška: Vem si prášek! Speciálně upravené plodiny (tzv. GMO žrádlo), už v některých částech světa odvedly svůj kus „práce“. No co koukáte, když mohlo být humanitární bombardování, proč by nemohla být humanitární depopulace?

OSN rozděluje světovou populaci do tří hlavních skupin: první skupina je tzv. „zlatá miliarda“, druhá skupina je „střední“ tzv. "střeďáci" a třetí skupina je tzv. „výpomocná“, „pomocňáci“ představují báj voko asi pět miliard lidí. No a právě ta třetí skupina je nejméně důležitá a její celková hodnota je naprosto mizivá, totiž vlastně nulová. Nejvlivnější a nejdůležitější světoví „šedáci“ si totiž před časem spočítali, že na uživení „zlaté miliardy“ stačí bohatě jen „střední“ skupina. Počet lidí na planetě Zemi převyšuje 7 miliard, což je varovné číslo a kdo umí počítat a má povědomí i o surovinách, pitné vodě, kyslíku a vůbec tak nějak o celkovém stavu naší drahé zeměkoule, ten si dá dvě a dvě dohromady vcelku snadno. Jen pro zajímavost, v roce 1927 žily na světě jen dvě miliardy lidí (a nikomu to nevadilo, že jich jsou jen dvě miliardy), on totiž ten nárůst počtu lidí se ve vyspělých státech v posledních letech nezastavil náhodou, je to nejen přirozený vývoj vzhledem k tomu, že planeta není nafukovací a její životnost má také hranice, nýbrž i proto, že v zemích třetího světa se přírůstky hromadily jak houby po dešti. Každý rok se počet lidí na naší planetě zvýší cca o plus mínus 80 miliónů. V roce 2050 by dle předpokladu mělo obývat planetu Zemi přes 10 miliard lidí. A vhodná exoplaneta pro život člověka se zatím na obzoru neblýská.

Ale co vám budu vyprávět. Sami si to poslechněte, jak zajímavé a důležité myšlenky se přednáší pro úzké publikum vybraných ze „zlaté miliardy“, je to velmi poučné.

 

                                                                       -ed-

 

Zdroj:

https://www.youtube.com/watch?v=7XRUEuVP2qE

https://www.youtube.com/watch?v=LbGLZSXkS_4

https://www.youtube.com/watch?v=OrSq3jbI1NQ

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Dreyová | čtvrtek 14.1.2016 21:48 | karma článku: 22,90 | přečteno: 559x
  • Další články autora

Eva Dreyová

Jak se to dělá po americku

20.9.2017 v 20:07 | Karma: 29,22

Eva Dreyová

Motýlí dilema

19.9.2017 v 13:36 | Karma: 17,01

Eva Dreyová

Poselství

12.9.2017 v 13:00 | Karma: 20,77