Souhlasím s Nelou Boudovou

Je to poněkud netradiční, kuriózní a trochu tvrdé vyjádření nesouhlasu a protestu proti mainstreamu, ale považuji jej za daleko humánnější, než se např. polít benzínem a upálit (nic nemá větší cenu než lidský život).

Je to poněkud netradiční, kuriózní a trochu tvrdé vyjádření nesouhlasu a protestu proti mainstreamu, ale považuji jej za daleko humánnější, než se např. polít benzínem a upálit (nic nemá větší cenu než lidský život).

Zdroj www.i-dnes.cz - https://www.expres.cz/celebrity/karantena-koronavirus-coronavirus-covid-19-nela-boudova-fotka-rouska.A200420_131116_dx-celebrity_ren

Naprosto sdílím obavy Nely Boudové, že co se u nás pod rouškou koronaviru děje je zjevně na to, jak to ukazuje a ubírá přesně tam, kam to naznačuje Nela Boudová.

A se symbolickou vizualizací a veřejnou prezentací Nely Boudové nemám žádný estetický a ani morální problém – je totiž velice relativní vzhledem k předmětu věci, ke kterému se dotyčná vymezuje. A nakonec, je to dáma filmového plátna a prken, co znamenají svět, která si to stále může dovolit.

Naopak, oceňuji její odvahu, že se dnes jako jedna z mála vyjádřila proti mainstreamu, stejně tak i formu, kterou zvolila, aby byla dostatečně účinná, upoutala pozornost, navíc vyvolala úsměv a přitom nikomu neuškodila.

Pod výše uvedeným článkem (viz odkaz) nebyl žádný prostor, jak vyjádřit souhlas a podporu, takže aspoň takto.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vlastimil Dorotík | pondělí 20.4.2020 19:20 | karma článku: 43,16 | přečteno: 9607x