Jak se připravit na dítě

Příchodem dítěte se všechno mění. Nastolený řád padá a je nahrazen chaosem a zmarem. Jeden by řekl, že se na to nedá připravit, avšak pravidelným tréninkem lze dopady narození dítěte zmírnit.

- Nejdříve ze všeho je třeba nacvičit těhotenství pomocí jednoduché simulace.

Žena: Pětikilový kámen si gumicuky připevněte na břicho. Před spaním jezte zkažené jídlo, abyste celé ráno prozvracela a na diktafon si nahrajte svým hlasem větu: „Jsi škaredá, oteklá a nikdo tě nemá rád“ a tuto větu si pouštějte několikrát denně, abyste sama sebe dostala do zbytečné těhotenské schízy.

Muž: Brzy ráno, zatímco bude ještě spát, na vaší partnerku vylijte kýbl studené vody a ještě než se vzpamatuje jí párkrát švihněte proutkem přes záda. Partnerka pak bude celý den nasraná a bude vám to vyčítat. Stejně tak jako v těhotenství. Opakujte dráždění každé ráno po dobu devíti měsíců a snažte se s věčně nasranou partnerkou vydržet.

- Posléze si nasimulujte porod. Žena spolkne středně velký medicinbal a pak počká, až vyjde přirozenou cestou. Muž se postaví doprostřed místnosti, kde bude stát dvanáct hodin v kuse, zatímco si zaplatí komparz, který mu bude nadávat. Zkuste také občas ztratit vědomí.

- No a potom už nacvičte situace s dítětem. Choďte spát po půlnoci a dejte si na každou hodinu zvonit budík. Budík dejte co nejhlasitěji a nechte ho ve vedlejší místnosti, abyste k němu museli vstát.  

- Každé druhé zazvonění budíku se s partnerem pohádejte, postěžujte si, co je tohle za život a dejte budík do kočárku a drncejte s ním přes práh sem tam, dokud se budík nerozbije a nebude ticho.

- Sežeňte si jezevce, dejte mu extázi a minimálně desetkrát za den mu zkuste navléknout plenu.

- Pokuste se taktéž jezevce na extázi připevnit do dětské autosedačky, jet s ním na nákup a posléze ho honit mezi regály a nechat si nadávat od ostatních postarších nakupujících s tím, že dnešní generace neumí ani pořádně vychovat jezevce a že to by se za komunistů stát nemohlo

- Položte doprostřed místnosti nočník, vezměte středně velký exkrement a tento rozmažte po stěnách v místnosti s nočníkem a kousek si dejte do boty v předsíni. Opakujte každý den. Je důležité, aby nočník zůstal naprosto čistý a netknutý.

- Před spaním poházejte všude po podlaze co nejvíce předmětů jako autíčka, dřevěné kostky, figurky vojáčků a podobně a v noci po tmě jděte bosi na záchod tak, abyste se nepřizabili a neudělali žádný hluk. Pokud uděláte hluk, vytáhněte ze skříně sekačku na trávu, zapněte jí na plný výkon, aby probudila půlku baráku a hodinu čtěte sekačce na trávu pohádku nebo jí houpejte v náručí.

- Pokud máte doma nějakého domácího mazlíčka, nezapomeňte ani na jeho trénink. Psovi pravidelně vytrhávejte chuchvalce chlupů a celého ho počmárejte fixou nebo rtěnkou, kočku několikrát denně chytněte za ocas a točte s ní nad hlavou, s želvičkami drhněte o podlahu a dělejte u toho „brm brm“ a rybičkám přilévejte do akvárka jar, a nebo jim tam hoďte peněženku s klíčema od auta.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dominik Landsman | pondělí 16.3.2015 10:52 | karma článku: 32,81 | přečteno: 6576x
  • Další články autora

Dominik Landsman

Abeceda rodičovství

4.3.2015 v 9:20 | Karma: 26,71

Dominik Landsman

Dítě nebo pes?

3.3.2015 v 9:41 | Karma: 38,13

Dominik Landsman

Mistrovství světa otců

2.3.2015 v 8:54 | Karma: 20,55