Neandertálci podávají protest na Hrad

V zastoupení kolegy vědecké obce se neandertálci chystají zaslat petici a oficiální protest na Hrad. Jsou roztrpčeni, že si kdejaký Homo sapiens bere do huby huby Homo neanderthalensis. Hominidé se válejí smíchy nad hádkami vyšších druhů a se slovy blbost je věčná, poukazují, že se dostala již i na akademickou půdu.

„Odborníci“ Hrdličkova muzea vykročili do boje na politickou scénu na obranu svých (našich) hýčkaných předků. Sic tvrdí, že se nechtějí plést do politiky, přesně to dělají. Daří se jim to však, na rozdíl například od pánů Kalouska, Dienstbiera nebo Fialy, humorným způsobem. Humorným však jen do té chvíle, dokud si neuvědomíme, čemu se, jinak ctěná vědecká obec, propůjčila.

Jestliže chce kdokoliv bez ztráty cti kritizovat a nepodobat se vajíčkovým hominidům v ulicích, musí zůstat vždy nad věcí. Jen tak se zbaví podezření, že činí z uražené pýchy či z blbosti nebo neschopnosti zvládnout základní pudy, jak to činí ulice.
Takže nám někteří páni vědci klesli do žumpy a zařadili se mezi ty, kteří chtivě hledají sebemenší příležitost kopnout si do Zemana. Bravo, stádo jim bude tleskat. Čím větším hulvátem se v Česku stanete, tím lépe. Na celé věci je nejúžasnější, že tyto tlupy na prezidentovi kritizují především hulvátství. To jsme to dopracovali, když hulvát kritizuje hulváta a nazývá se inteligentem!

Ale ono se o vědcích traduje, že můžou být vynikající v jednom oboru, ale v běžném životě nejsou schopní si ani uvařit čaj. Třeba je to i případ uvedené skupinky, které ještě nikdo nevysvětlil, že takový příměr se běžně používá pro zaostalce neschopného se chovat dle zavedených pravidel společnosti. Pokud ovšem tato společnost ještě nějaká pravidla uznává. Ubohost je špatný způsob kritiky.

A teď mě můžete sežrat, inteligenti a zemanožravci!

Nabízím k přečtení i další články:

České právo chrání zločince

Manipulace občanem

Pomatená Amerika

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | pondělí 29.12.2014 18:25 | karma článku: 34,17 | přečteno: 1517x