Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, člověk který má glanc by svým názorovým oponentům zatleskal. Nemusí s nimi souhlasit, ale respekt k originálním odpovědím a touché prostě ukáže charakter člověka. Vaše odpověď má glanc A.J.Rimmera.

0 0
možnosti
JK

Páni vědci popsali historickou skutečnost, nic víc, nic míň. To, že je MZ hulvát, používající vůči svým oponentům slova jako hnůj, ku....a, oplzlé bonmoty je holý fakt. Jedná stylem "kdo nejde s námi, jde proti nám". Dialog mu nic neříká. Uvedl se hned při prvním vystoupení po zvolení ("a popelníček by nebyl"?). Pokud hájíte podobné jednání, které není přípustné pro "poddané" a jeho vyjádření se vám líbí, tak jste sám jen pouhý hulvát.

1 1
možnosti
Foto

odborníci v uvozovkách, tlupa, hulváti... to se bude líbit.

Víte, já se Zemana nebojím ani tak pro to, co dělá, jako proto, jakou část české společnosti oslovuje. Antiintelektuální, protielitářskou, nivelizující, nesnášenlivou.

6 1
možnosti
BK

Pane Toulo, sorry, ale Vy jste přesným příkladem toho, co zmiňuji ve svém blogu, který jste už ráčil rovněž v diskuzi ohodnotit. Je mi líto, že to tak musím nazvat,ale je to tak. Pokud Vám to nedochází, začtěte se do mého blogu ještě jednou.

2 2
možnosti
BK

Skvělé, díkyR^.

2 1
možnosti

Nazval jste Zemana hulvátem, takže karma...:-P

0 1
možnosti
JF

A jaké ráčí být vaše vzdělání, ogare?

0 1
možnosti

...tož ogárek získal vzdělání ve valašských putykách....:-)

0 1
možnosti
VN

Vědci budiž pochváleni. Jdou totiž do podstaty onoho výroku.

V případě zku....ho zákona vadilo jen to vypípané slovo. Tím jestli je onen zákon opravdu zk...ný (výstižněji už se to nazvat nedá) se nezabýval nikdo

1 0
možnosti
AS

A43d93a94m 33S45t44a46v31a

29. 12. 2014 20:07

"....a nazývá se inteligentem!...": Pro takové měl Karel Čapek jedinečný výraz: inteligentní vrtáci.

0 0
možnosti
Foto

Stavo, Stavo, citujete Čapka a nedovedete si ani pořádně přečíst blog.:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.