It's OK to be GAY*

Jak jsem se spletla v jednom krasavci. Nedávno jsem na jedné akci viděla muže, ze kterého se mně motaly nohy, hlava a padala čelist až k zemi. Myslím, že jsem i slintala. Budiž.

Atletická postava, pravé mužské rysy. Chlap jak ze žurnálu. (Nakonec se skutečně potvrdilo, že je model). Vyzařoval z něj klid, vyrovnanost a jeho charisma se kolem něj ladně vlnilo.

Vypadal jak bůh. Ale ne jako řecký:)

Voněl jak bůh. (Nevím jak vám, přátelé, ale...:) )

Tancoval jak bůh.

Co si budeme nalhávat. Všichni to známe. Když potkáte nějakou atraktivní osobu, visíte na něm/ní očima a v tom lepším případě se snažíte dostat do jeho/její blízkosti. Někomu se to podaří, někomu ne.

Já jsem se svým bohem střetla na parketě.  Museli jsme vypadat komicky. Já se svými 154 centimetry a on se skoro 2 metry. Musím přiznat,že to byl setsakramentsky báječný pocit, tancovat s nejlepší partií večera. Zalykala jsem se smíchem při sledování dámských prdýlek a dlouhých nožiček, které se kolem něj točily a snažily se upoutat jeho pozornost. Ehm. Tohle my, ženské, děláme rády. Ale samo, že ne každá.

Předtím jsem ale pojala podezření. Mám vcelku fajné periferní vidění (díky šikmým očím), takže jsem ho po (šikmo)očku neustále sledovala.

Všimla jsem si, že rád postával ve shluku "svých mužů". Letmo se dotýkali. Spiklenecky se na sebe smáli. Otáčeli se za muži, ne za ženami. Tak si říkám - "Ne, že ne?!"

Ano. Pro mě bohužel ano. Můj taneční bůh je gay. Bum. "Náraz jak prase" mě odmrštil silou "nárazu jak prase".

To už jsem si pak byla stoprocentně jistá (při tanci to člověk hned pozná) a nemusela se ho netaktně ptát. No, aspoň mě to vrátilo zpátky na zem. Nejlepší partie večera by o mě asi normálně nezavadila (beze vší skromnosti). Teda pokud není homosexuální. Budiž.

No. Dali jsme si na sebe kontakt a skrze "google hledání obrázků" na něj můžu každý den koukat. Tragikomické.

Mimochodem. Před nějakými dvěma třemi čtyřmi měsíci mi můj dobrý kamarád oznámil, že je gay. Mimochodem. Opětovně "výstavní exemplář" (ve vší úctě). Oké.

Nabádal mě, abych neříkala věty typu: "Proč musíš být gay?" "Tebe je tak škoda." Apod. To je fakt.

Nesmíme být tak chamtivé a proto přenecháváme tyto výstavní kousky jiným. Mužům:)

Diskuze pro dnešek nebude.

*Poslední mimochodem - Název jsem si bez dovolení vypůjčila od skupiny vždy originálních Magoretek. Čest vám:))


Autor: LenítkoDTT | středa 1.7.2009 0:18 | karma článku: 34,38 | přečteno: 4986x
  • Další články autora

LenítkoDTT

No helé, a Vánoce slavíte?

25.12.2013 v 11:11 | Karma: 32,12

LenítkoDTT

Vu, vo všem

15.8.2013 v 17:31 | Karma: 18,34