Ukradená Kámasútra

Již několik let se naší zemi uchylují školy k jakési prudérnosti, kdy se ministerstvo školství rozhodlo, že finanční gramotnost jest vedle * nade vše. V zemičce bez jakési sexuální výchovy se rodiče musí potýkat s dospíváním svých

potomků, finanční gramotnost sem a zase tam. *mravnosti

No, takže jsem to vyřešila po svém: Koupila jsem synovi nějaké ty publikace a mezi nimi i Kámasútru, za rok bude plnoletý, a tak jsem si myslela, že se mu to neztratí. Má nyní lásku a jsa poblouzněn hledá info kde se dá, bohužel i na síti, kde jsou zavádějící data.

A chyba lávky- ztratila! Všichni doma se dušují, i zrudlá babička, že v tom nemají prsty. Syn ji měl několik měsíců položenou na okně a ona se mrška vypařila! Byla Complet ilustrated do vínova, kreslená. Stála mě, matku na MD, celé pětikilo.

Kdyby tam měl třeba něco zakázaného, tak to pochopím. Vedle ležela kniha Holocaust a tu nikdo nezcizil.

Nedivme se, že v této zemi, kde celá řada lidí v nejrůznějších věcech a oborech tápe, se stávají takovéto zločinky,  příležitost jak se říkává dělá zloděje. Spíše to je ovšem naopak- Příležitost ukáže, kdo je zloděj!

Samozřejmě vím, že kvůli mému článku Ukradená Kámasútra nikdo finanční gramotnost nezruší a nezačne se plošně učit sexuální výchova. Jen si tak sama pro sebe říkám a ptám se- kam jsme to jako společnost dospěli? 

Jako za sosáče- jak říká náš vrchní estébák- všeci kradnú ! A teď to máme, nejspíš mluvil pravdu. 

Byla bych ráda, kdyby se ona knížečka na okno opět vrátila, ale vím, že nejspíš zmizela v něčí hladové kapse. Sice tam psali, že je dobře sexuálně vyhladovět, ale i tak, přiznám se že to mám rozečtený taky a děsně mě to hněte, že si to nedočtu do konce...

Kámasútra to je pro sluníčkáře něco jako Atlantída pro neon nacisty, jako nůž pro houbaře a jako standarta pro pražský hrad! Zakončím to okřídlenými andělskými slovy TGM: Nebát se a nekrást! 

 

  

Autor: Dita Jarošová | úterý 7.9.2021 21:18 | karma článku: 12,36 | přečteno: 567x
  • Další články autora

Dita Jarošová

Mámagraf /fejeton

6.4.2024 v 20:12 | Karma: 11,25

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

27.3.2024 v 9:50 | Karma: 13,72

Dita Jarošová

Archa panenek...

2.3.2024 v 13:40 | Karma: 14,12

Dita Jarošová

Cucáci

20.2.2024 v 22:04 | Karma: 12,16