Katalog hostesek

Žena bez muže, bez pocitu bezpečí jakéhosi domnělého bodyguarda je někdy cílem nejrůznějších živlů, protože je snadno zranitelná a bez jakési přirozené vnější ochrany.  

Paloma se asi zamilovala, napsal jí jeden štramák, co na sociální síti si ji našel. Paloma je vysoká a krásná zdravotní sestřička, muži na ni letí, dosud však na ně neměla pravda, příliš velké štěstí. 

Robert ji na síti oslovil první, začal se o ni živě zajímat, zeptal se jí třeba, co má ráda, ptal se jí také na její děti, na rozdíl od jiných mužů, dokonce si  k telefonu přivolal i jejího syna, později si spolu začali tykat a přirozeně, vyměňovat fotografie. Chtěl posílat fotky dětí, její selfíčka, samozřejmě hlavně i ta erotická, později s ní komunikoval hlavně večer pomocí emotivních videohovorů.

Rád sedával na předzahrádce restaurace Havana v Líšni a v centru si častokrát zašel do Adrie, odtamtud jí posílal své horké vzdušné polibky.  

Sjednali si spolu dvakrát schůzku v Bratislavě, v jedné malé restauraci. Potřetí měla dorazit na Paseky na Vysočině, kde bydlel přes celé léto s příbuznou, s Justýnou Elzou. Těšila se, navštívila kadeřnictví a koupila si v butiku u této příležitosti krásnou halenku. Její milý pracuje jako IT technik v jednom archeologickém ústavu v Čechách, je sečtělý a působí velice příjemně! Mohl by za ní přijet svým autem.

Poslala Robertovi další povedené selfíčko z dovolené, byla na něm oděná do průhledné tuniky, ta fotka se jí líbí, má z ní pocit, že by ho měla zaujmout. Robert chce, aby mu několikrát denně psala, jak ji on přitahuje. Trochu ji to omezuje, ale co už...

Jejich poslední hovor byl zvláštní, o bývalé přítelkyni a o důvodu jejich náhlém rozchodu se nechce vůbec bavit, vrtá jí to hlavou, asi ho dle jeho slov ale okradla. Řekla Robertovi, at´si z toho nic nedělá, politovala ho a převedla hovor tedy na jiné téma, řekla, že k ní přijede na návštěvu dnes dospívající syn. Na otázku, na které škole syn studuje, mu Paloma jen stručně odpověděla,  Robert jí nic neodvětil, byl jen takový rozpačitý. Řekla mu, že syn studuje na policejní akademii. Paloma za to byla velmi ráda, protože syn je autorita, alespoň bude mít Pam zázemí, jistou oporu, syna tedy v jeho rozhodnutí maximálně podporuje. 

Robert se omluvil, že na kýženou schůzku nedorazí, jsou s kamarádem právě kdesi v terénu, musí odhrabávat starověké Hradiště a pak jede za sestřenicí na chalupu sbírat houby. Ona je zároveň jeho kolegyně, její heslo zní "Publikuj anebo zemři!" Justýna, vědkyně, publikuje, kandidovala do EU parlamentu, přesto, že věří ve V4, její kvality jsou tudíž nepochybné. Je to jeho sestřenka, ale ji, Pam, si do přátel z nějakého důvodu zatím nepřidává....

Asi proti mě něco má, nejspíš mám moc dětí, nebo se jí nelíbí moje adresa, vesnice s takovou temnou historií ji asi nenadchnula. Myslí si Pam nešťastně, chtěla by se jeho jediné rodinné příslušnici alespoň trochu zalíbit.

Paloma je smutná,že Robert tedy ač slíbil nepřijede a z dlouhé chvíle surfuje po sociální síti. Narazila na profil bývalé Robertovy snoubenky. Čte pro zajímavost tedy její blogy a světe div se, píše tam o mafiánovi, no ale popis sedí na Roberta až neuvěřitelně! Nevěděla, že je takový živáň!

"Roberte, jakým parfém používáš? "

Ptá se ho v intimní chvíli večer do videohovoru.

"Pradu", odvětil hrdě tento brněnský IT specialista. Paloma suše polkla a poslal mu celý blog a s ním omylem ještě další, předešlý, jmenoval se záhadně, Útes. Povídka popisovala detailně pokus o vraždu. Robert zařval, až Pam leknutím sluchátko vypadlo z ruky. Zablokoval si ji ihned na facebooku, na WhatsAppu a změnil si ještě pro jistotu svoje telefonní číslo! Ani mu už nestačila říci, že přijede se synem ještě  její bratr, rovněž policista, odborník přes daktyloskopii. 

V dalších dnech Paloma kontaktovala policii, neboť se jí někdo naboural do facebooku, messengeru a ona byla nucena svůj profil na několik dní vypnout, nechat vyčistit a vzít si dovolenou, aby se sebrala a dala nějak psychicky dohromady. Její muži osobu v databázi prověřili a nestačili se divit!

Trápila ji nejen ztracená láska, ale i nejrůznější pochybnosti, že neví, jak byla zneužita její intimní selfíčka. Navíc ji někdo přidal bez jejího vědomí do erotické seznamky. Přitom mu poslala tolik svých poodhalených selfíček! Paloma potom zjistila, že Robert podniká jako fotograf jedné modelingové agentury, nabízející jakýsi katalog hostesek a jejich služby kdesi na Balkáně a v současnosti je v seznamu hledaných osob.  Nabídl ji někomu jako hostesku? Spíše jí to připadalo jako zlý sen, jeho agentura hledala totiž i rovněž děti!

Autor: Dita Jarošová | neděle 22.12.2019 12:15 | karma článku: 12,15 | přečteno: 421x
  • Další články autora

Dita Jarošová

Hra o jídlo /povídka/

16.5.2024 v 14:40 | Karma: 6,57

Dita Jarošová

Mámagraf /fejeton

6.4.2024 v 20:12 | Karma: 11,25

Dita Jarošová

Burešův Maelström ?

27.3.2024 v 9:50 | Karma: 13,72

Dita Jarošová

Archa panenek...

2.3.2024 v 13:40 | Karma: 14,12