PC

Podstatné je, že došlo k pokusu o vraždu, tedy o naprosto neospravedlnitelný čin, ať je obětí kdokoli.

Proto pitvat se v tom, jaká byla nebo nebyla oběť tohoto zločinu, je naprosto irelevantní, a dokonce to působí jako ospravedlňování onoho hrůzného činu, jehož obětí se stal ČLOVĚK, a může jí proto stát kdokoli z nás.

ZK

Zdá se, že nerozeštvávání lidí někteří vidí jen u jiných, viďte, pane autore.

JB

J86a56n 48B60e64r93t55l

16. 5. 2024 21:08

Člověk může s něčím souhlasit nebo se vymezovat. Jsou ale chvíle, kdy je vhodnější promlčet. Některé vyjádření totiž může v danou chvíli působit poněkud nevkusně. Viďte autore!?

VZ

Tady není důvod. Fico a jeho banda nakládali pod kotel nenávisti, co se dalo, s pocitem, že oni jsou nahoře a jsou nedotknutelní. No tak teď jim tu představu jejich vlastní nedotknutelnosti někdo kapánek pocuchal. Může se mi podobné "řešení" stokrát nelíbit, ale nespadlo z čistého nebe. Někdo tomu svým chováním hodně napomáhal.

PB

P47e67t23r 66B65u45r60i87a12n

16. 5. 2024 16:55

Paní Čaputová se opět projevila jako dáma velkého formátu.

Velkoryse přešla vulgární kampaň vedenou proti ní ze strany Směru, doslova militantně agresivní rétoriku současné vlády a s chladnou hlavou se snaží uklidnit slovenskou společnost, což by měla být práce těch, kteří to sami rozpoutali a po zádech radikalismu se dostali k nynější moci.

Ti se teď zbaběle schovávají za její sukni a odtud vystrašeně kníkají, že oni ne, že oni to taky takhle nechtěli.

A všimněme si, čí agresivní rétorika stále nepolevuje.

Zatím co slovenská opozice a média odsuzují tento čin a prosí lidi o semknutost a zdravý rozum, vládní tábor dál dští síru a stupňuje agresi obviňováním kde koho, od opozice, jejich voličů, liberálů, médií, EU a kdoví koho ještě.

Velkorysá mediální podpora Kremlu ve formě spešn telegramu masového vraha Putina tomu dává jasné kontury.

Zde, střípek do vitráže nenávisti, kterou na Slovensku rozpoutala stávající vláda a kam až to zašlo:

https://www.youtube.com/watch?v=-aXWcNVbhS0&ab_channel=Aktuality.sk

https://www.aktuality.sk/clanok/28FYtne/po-blahovom-hecovani-ludia-vulgarne-nadavali-prezidentke-vedenie-smeru-sa-smialo-benova-sa-caputovej-ospravedlnila/

A pozor! ANO a SPD se svými majiteli u nás systematicky rozpoutávají nenávist vůči naší demokraticky zvolené vládě a vůči našemu demokraticky zvolenému panu prezidentovi! To je také vysoce nebezpečné!

Foto

Prorusky orientovaný jedinec se pokusil o vraždu proruského premiéra. Nějak se Vám ty argumenty rozcházejí, pane autore. Je snadné vytáhnout si z médií pár vět. Horčí je to s objektivitou a vlastním názorem. To, co tady píšete, se můžeme dočíst v každém druhém mediálním plátku. Zkuste něco serioznějšího.

JZ

Nerozcházejí, na Slovensku je možné všechno. Pravdou je, žd kdysi sympatizoval se Slovenskými branci Já cituji ověřené zdroje. To, že se Fico scházel s mafiány a byl s nimi jedna ruka, je faktem. Nebo snad ne?

JR

J69a97n 57R64á97ž

16. 5. 2024 15:29

Na Slovensku politický i novinářský opoziční mainstream nepřijal s pokorou svou porážku v parlamentních i prezidentských volbách a vytvořil z Fica démona, který může za vše co dnes Slováci vnímají jako zlo, ten atentátník mediálnímu tlaku podlehl a jako lék na svou frustraci se rozhodl toho démona odstranit.

Obdobné je to u nás, kdy se z Babiše mediálně vyrobil také přímo král pekel, který může za vše zlé, co české občany dnes trápí. Můžeme tak mít oprávněné obavy, aby někdo nechtěl ventilovat svoji frustraci podobným činem u nás . A cílem nemusí byt jen Babiš, protože zvýšenou agresivitu lze pozorovat u příslušníků obou znepřátelených táborů..

Foto

Napsal jste to dobře, média vymývají mozek značné části populace a výsledkem jsou tyto excesy. Evidentně se to zatím týká jedné strany znepřáteleného tábora, kdy jeden vyšinutý jedinec ze zatím neznámé pohnutky vzal zbraň a šel proti bezbrannému politikovi ale s ochrankou a z bezprostřední blízkosti na něj začal střílet.

U nás se to týká hlavně Babiše. Nezapomenutelný byl výstup s hysterickou členkou KDU ČSL s dítětem na ramenou.

LH

Rudá úderka a úderky všech barev vás pozdravují a těší se na další žertovné povídačky. Máte rád hysterii, ale o historii byste si měl něco načíst a hlavně přemýšlet , ona každá smečka mocipánů si ji přetvoří ve snaze přesvědčit svazáčky. Na svazáka už asi nemáte věk..., možná myšlení.

Foto

Diskuze zde pod blogem je dokonalou ukázkou toho kopání příkopu.

A jeden jako druhej.

  • Počet článků 3343
  • Celková karma 23,52
  • Průměrná čtenost 1801x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz