Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J94o33s27e87f 15U20l36m27a24n

17. 2. 2023 17:48

Ústupek zlu není řešení, ale pouze odklad. Zlo se po něm opět dříve či později přihlásí se svým "nárokem", tomu se nevyhneme. Leda, že by to zlo mezitím zničil někdo jinej...

13 0
možnosti
Foto

Povinná pětiminutovka nenávisti...

7 23
možnosti
Foto

A může snad slušný člověk mít rád zločince a jejich přisluhovače?

17 1
možnosti
MM

M17a86r54e37k 25M36a63c46h

17. 2. 2023 16:29

Pane Kroupo, souhlasím téměř s každým slovem ve Vašem příspěvku!

Jen se mi nelíbí pojmenování názorových oponentů výrazy typu "dezoláti". Stavíte se pak do role "já jsem ten chytřejší a ti co si myslí něco jiného jsou ti hlupáčci" a snižujete se tak na úroveň právě těch pravých "dezolátů", kteří nechtějí diskutovat, přesvědčovat, argumentovat, ale jen urážet, napadat a ponižovat... A to Vy nejste.

0 7
možnosti
Foto

Ale já se skutečně cítím být nad lidmi, co podlézají Rusku, co by nejraději viděli aby Rusko ve své agresi na Ukrajinou vyhrálo. Ano, cítím se morálně mnohonásobě výše, než tito - dezoláti.

13 1
možnosti
VF

Lidé obdaření jasnozřivostí správného vidění a správného názoru jsou sebejistí, spokojení a šťastní. Nezbývá než uctivě závidět.

6 4
možnosti
Foto

I Bible je má za blahoslovené.

2 8
možnosti
LH

70. díl místní Zieglero-Flaško-Kroupo série pod názvem "Voni jsou to dezoláti". Předtím měli "flastence, xenofoby, nácky, rasisty, diverzanty, rozvraceče, buržousty" a kdoví, kde to v historii končí - nejspíš u Židů.

8 18
možnosti
DR

Jenom sedmdesátý?

0 0
možnosti
JK

Dezoláti si to představují tak, že Ukrajina se vzdá kusu území, zaváže se, že nevstoupí do NATO, Západ jí přestane dodávat zbraně a všichni společně budeme věřit Rusku. Fakt skvělý nápad.

29 1
možnosti
LH

Odkaz na takový dotyčný výrok?

2 4
možnosti
JZ

Podle logiky dezolátů, jinak se nazvat nedají, tak za prodlužování utrpení obyvatel SSSR mohly USA, které Sovětům dodávaly zbraně k boji proti hitlerovskému Německu.

22 0
možnosti
Foto

To známe už z Šíleně smutné princezny. Rozpoutanou válku nelze zastavit.

4 7
možnosti
Foto

No a když si správně odpovíte na otázku, kdo koho napadl, tedy kdo tuhle válku rozpoutal, tak možná dojdete prozření i vy...

12 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma Vladimíre :-)R^

18 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám