Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

E43v46a 18J76u83s94t81o20v35á

18. 5. 2022 16:26

Mohu jen souhlasit, je mi z toho špatně.Rv

0 0
možnosti

"ale i tak jsem z onoho filmu o nic zásadního nepřišel. Pořád tam u kafe dvě báby klábosily" A nevyjde to nastejno, dívat se na reklamu, nebo jak dvě báby klábosí?;-D

0 0
možnosti

No, úplně jedno to není. Reklamy se v čase spíše opakují a jen nepatrně mění, zatímco: co kdyby klábosící báby snad i něčím překvapily?:-)

0 0
možnosti
Foto

Trochu schizoidně napsáno :) Pokud se během reklamy sprchuješ, vaříš čaj nebo jdeš na wecko, je všechno cajk. Nikdo tě nenutí se dívat, jak tvrdíš nejen v nadpisu ...

0 0
možnosti

Tak zaprvé, jak pravil klasik: nevím co je to schizoidní, a zadruhé mě to uráží :-). A za třetí jsem tě chtěl seřvat, co si to dovoluješ, jenomže ty máš pravdu! Jak dítě jsem schizoidní byl, takže následky si nesu dodnes, proto se v psaní určitě odráží.

1 0
možnosti

Všude se odsuzují kartelové dohody, ale v televizi to je každému jedno. Zkuste přepnout na jiný kanál, když vám naskočí reklama a co neuvidíte, další reklamu.

3 0
možnosti

Víte, ono nic není zadarmo. A protože za sledování sokromých TV kanálů neplatíte žádné poplatky, čeká se od vás, že zaplatíte jinak - svým časem a pozorností, kterou věnujete reklamám. Za to zveřejnění reklam si zaplatil někdo, kdo očekává, že se mu ten výdaj vrátí zvýšeným zájmem o nabízený produkt. Jednoduché. Jenže diváci jsou čím dál méně ochotni věnovat reklamám pozornost. Pokud se v čase reklamy sprchujete, vaříte si kafe nebo kecáte s kamarádem, jsou všichni (včetně vás) spokojeni. Jenže když začnete reklamu přepínat nebo přetáčet, zadavatelé reklam nebudou spokojeni, kdo by chtěl platit za reklamu, kterou potencionání zákazník neuvidí? A když nebudou zadavatelé spokojeni, nebudou si platit za zveřejnění své reklamy a soukromá TV nebude vydělávat.

Takže žádost, abyste reklamy nepřepínal a nepřetáčel je zcela logická. TV nechce přijít o příjmy z reklam. Není na tom nic udivujícího.

5 1
možnosti
Foto

L24u66b10o66š 91H84a23n53u47s

16. 5. 2022 20:48

Tak nějak to bude.

0 1
možnosti
Foto

No přišlo mi to taky divný, přemlouvat lidi, ať sledují reklamu, ale...vidím to teď ze svého pohledu, že nabídnout a prodat svůj produkt je čím dál těžší a jsem ráda za všechny, kteří aspoň kliknou a podívají se.

0 0
možnosti

Upřímně, je to komerční prostředí. Televize vytvoří nějaký produkt (mix nějakých pořadů a reklam) a buď to divák sleduje, nebo ne. Je to čistě tržní vztah mezi poskytovatelem a divákem. Sleduje, kdo chce. Nikdo nikoho nenutí to sledovat a za něco platit. Toto je zcela v pořádku, dokud do toho nevstupují veřejné peníze. A to je daleko větší problém, konkrétně u ČT. Z ní se stal obrovský, drahý moloch, který už vůbec neplní svou původní funkci, pro spoustu lidí je nesledovatelná vůbec a přes to za ni musí platit povinně všichni. Myslím, že toto je daleko větší téma. Já se na ni tedy občas koukám a platil bych, i kdyby platba nebyla povinná. Ale obecně mi toto přijde úplně zvrácené.

2 0
možnosti

Včerejší hokej byl sérií reklam občas přerušenou hokejem...

Jinak v té staré reklamě na Fidorku naprosto úžasně zpíval Karel Zich

3 0
možnosti

Ono v podstatě i reklama je umění, stejně jako film nebo seriál. Pokud je dobrá, tak se na ni klidně podívám opakovaně (např. Hornbach). Pokud je debilní, tak po prvním zhlédnutí to vypouštím a příště i kdyby to dávali stokrát, tak to jde mimo mě.

3 0
možnosti

Tak zrovna Prima je příklad toho, jak se v toku reklam občas objeví úryvek nějakého pořadu. :-/

9 0
možnosti
  • Počet článků 625
  • Celková karma 14,54
  • Průměrná čtenost 1553x
Myslete si o mně co chcete, stejně mě pravdivě nepoznáte. Ani z mých knížek - Martin Hattala: http://www.palmknihy.cz/web/   hatala.m@seznam.cz

Elektronické knihy k recenzím mi na požádání laskavě poskytují www. palmknihy.cz, za což jim děkuji.

Moje čtvrtá knížka "Čekání na gól" je k mání na: www.kniznieshop.cz.

 

neviditelny text

Seznam rubrik

Oblíbené blogy