Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tohle tu bylo naposledy za Brežněva. A pak že ta prezidentova stafáž nemá s Moskvou nic společného.

30 0
možnosti
JF

Však po posledních prezidentských volbách moskalští presstituti psali o "vítězství našeho člověka"! :-P

8 0
možnosti
JF

"Všichni víme, že nám ta partička okolo hradního kancléře Mynáře lže. Sprostě, bez uzardění a s lehkostí Jidáše."

A Vy, pane Kroupo, jste tím překvapen, když měli takového mistrného školitele, tuším že 7x pravomocným rozsudkem puncovaného lháře? Naposledy je k mání rozsudek Nejvyššího soudu o tom, že lhal v kauze autorství výroku "Hitler je gentleman", ale protože je nedotknutelný, tak se za něj paradoxně má omluvit MiFi! A cvik dělá mistra, takže tamní pasáček/pasáci se zodpovědným výcvikem zdokonalili ... :-) https://www.lidovky.cz/domov/nejvyssi-soud-potvrdil-rozsudek-podle-ktereho-nalezi-vnucce-novinare-peroutky-omluva-za-vyrok-prezid.A211014_081858_ln_domov_lros

8 0
možnosti
MB

Na blozích se objevují názory. "Myslel jsem si, že s Brežněvem a Andropovem, to už ustalo! Smějme se Kimovi v KLDR, tamní režim, je přece směšný. Bude se balzamovat"? " No dobře a co se vlastně děje u nás ?

Tady je, naprosto super samoobsluha. Kam se hrabou Švédové dobyvatelé! Hradu se zmocnili výrostci, bez prověrek.Jejich výrobní prostředek se pokazil. Tak jej podomácku opravují. Kdo sdělí skutečnost šílenství- Hyenou jest.

Kdo se k Milošovi přiblíží, vyhrál! I kdyby spal, sdělí, že si pokecali. Miloš vztyčil prst budoucnosti a ukázal. "Jedině ty, budeš jmenován premiérem"! Oblažená osoba, to běží veřejnosti sdělit! Má pravdu, jedině on, to slyšel ... !

Jak jednoduché. Využít Milošovy lepší chvilky. V krátkém záběru TV, prostě sdělit. "Lidi, je mi blbě.Jsem si vědom, že nemohu brzdit výsledky voleb. Čas běží. Návrh státního rozpočtu čeká! Je důležitý"! Pro blaho ČR, doporučuji následné kroky. A dle vlastní vůle a cti vysloví své přání, doporučení. To je celé, jaká věda? ... :-)

17 0
možnosti
Foto

Opět v malém vyjádřeno velmi mnoho. A ty příměry? Mňam:-)

2 0
možnosti
HH

Blbé je, že to takhle současnému vedení (Babiš, Vondráček) vyhovuje...a nepůjdou proti hradu, protože je nechtějí naštvat...Naštěstí nejdéle 8. listopadu se funkce vymění (alespoň předseda sněmovny) a snad se to rozhýbe společně se senátem...Kdyby byl Zeman příčetný, tak by nové vládě neházel klacky pod nohy, protože ví, že senát a nová vláda bude na stejné lodi a mohli by mu dosti zavařit...Další věc je, jestli se Zeman dožije 8. listopadu...pokud vím, tak transplantace jater se nedělá u alkoholiků...ale třebas kamarád Si Ťin-pching pošle nějaký ujgurský orgány...

10 0
možnosti
Foto

Však se všichni dočkáme a pak si budeme moci s chutí zazpívat tu omšelou a zironizovanou "Teď už máme. co jsme chtěli..........." Jen aby nám ta radost dlouho vydržela.

1 3
možnosti
KT

Ono ale není úplně jasné, co v takové situaci dělat. Kdo se má dotazovat? Dosluhujícímu premiérovi tento stav vyhovuje, starý předseda PS je z jeho stáje, nový předseda PS ještě není.

2 0
možnosti
Foto

Co byste chtěla? Aby nová vláda do týdne vládla? To by se ani nestačili noví adepti na ministry poprat o fleky.

1 3
možnosti
JN

J93o84s61e36f 80N78i39k87l

14. 10. 2021 13:56

Vítězné strany mají tak alespoň čas si rozdělit v klidu korýtka, chudáci piráti, na ty toho moc nezbylo...

3 9
možnosti
MV

Zbylo/nezbylo, ale pořád patří mezi ty, kteří volby vyhráli.

4 0
možnosti
JZ

J94a70n 31Z14i96e16g79l20e54r

14. 10. 2021 13:53

Zasloužená karma R^:-)

8 0
možnosti
LV

Tentokrát stojím za Vámi. Jen k té "lehkosti Jidáše". Jidáš, když zradil Ježíše, šel se oběsit...

2 0
možnosti
Foto

Kdyby to po těch z Hradu někdo chtěl, lhali by, že dosud nikdo nevynalezl provaz...

2 0
možnosti
JH

Včera tady kdosi zpochybňoval informaci o stravování prezidenta na JiP, dnes zase Kroupa, obligátně hystericky zpochybňuje autenticitu rozhodnutí o svolání Sněmovny.

Na rozdíl od takových hlasatelů, kteří se tak veřejně sebevzrušují, opravdu nevím, jak to ve skutečnosti opravdu je... i když mi podezřívavost také neschází.

Ale na druhé straně je zase pozitivní, že se u nás nachází až tolik angažovaných Vševědů :-)

3 21
možnosti
Foto

Vy sice nemáte co sdělit, ale obligátně musíte být proti:-P

23 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám