Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hlavně bych se zeptal příznivců SPD zda souhlasí s tím, že takovéto lidi zvolili do Sněmovny? Jak vidí práci majitele SPD Tomia Okamury při výběru svých poslanců? Jste si jisti, že tam pan Okamura letos na podzim nepřivede podobné figurky?

23 4
možnosti
Foto

V té souvislosti mě ještě napadá, že už jen ten fakt, že se pana Volného jeho původní mateřská strana - SPD, sama zbavila, o ledasčem svědčí...:-)

6 0
možnosti
JD

Volný se jen zviditelňuje. Doufá, že to osloví nějaké procento voličů. Troufnu si říct, že se do voleb ještě ve sněmovně popere!

5 1
možnosti
Foto

Jistěže se jenom zviditelńuje. Tři procenta ve volbách hoděj tři melouny vod státu. A vo tom to je. Ale nejen u Volného;-)

4 0
možnosti
PS

P92e82t67r 45S14k96á69l82a

9. 7. 2021 11:36

Je pro mne opravdu obtížně představitelné, že chování poslance Volného může někomu imponovat. Naštěstí v mém okolí nikdo takový není.

7 1
možnosti
Foto

Otázka je, zda to dělá pro zviditelnění nebo je to prostě zamrzlá puberta a psychotické stavy. Jinak jsem uvažoval, že napíšu podobný text, ale napsal jste to lépe, než bych to napsal já. Pochopitelně karma. R^

16 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám