Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Pevně doufám, že těmi dětmi nemyslíte studenty VŠ.

0 0
možnosti
JD

J25a34n 26D13o82u77š40e37k

9. 3. 2021 0:03

Však student zdravotní školy tam bude aspoň něco platný. K čemu by jim byl třeba člověk jako vy?

1 0
možnosti
VV

Nesmírně si vážím všech studentů, kteří se dobrovolně rozhodli pomáhat v nemocnicích. Zejména studenti středních zdravotnických škol někteří ještě nejsou ani plnoletí. Za situace, kdy kvalifikovaní lékaři a jejich profesní sdružení otevřeně odmítají nemocnicím pomoci, mi ale přijde nařízená pracovní povinnost pro tyto studenty jako obrovské morální selhání státu, který si opět vybral tu nejjednodušší cestu a využívá (zneužívá) ty nejbezbrannější. Pokud je situace tak vážná, že musíme povolávat mládež, proč stát toleruje pofidérní demonstrace pomatenců, každodenní obcházení restrikcí a proč to vůbec nechal zajít tak daleko? Nepochybuji, že to studenti zvládnou a bude to pro ně životní zkušenost. Tohle ale není bramborová brigáda a je nefér, že protože studují zdravotnický obor, ponesou tíhu selhání politiků, zatímco jejich vrstevníci si předávají virus na nelegálních večírcích.

4 2
možnosti
TT

b)

A před nebo patří čárka. ;-)

0 0
možnosti
PS

P96e66t95r 34S94o49k11o21l

7. 3. 2021 23:27

Přesně tak, posílat místo nás nezletilé neočkované děti do nemocnic do boje s covidem je zločin proti lidskosti. K ničemu tam nejsou. Pomocné práce tam mohou provádět stejně nekvalifikovaní dospělí...Řadoví zdravotníci v nemocnicích mají nedostatečné ochranné prostředky, fasují padělané nebo nevyhovující respirátory a rukavice. Promořenost personálu je kolem 80%, spousta zdravotnických pracovníků zemřela nebo bude do smrti žít s trvalými následky. Nezletilé děti není zatím možno očkovat a ty co budou očkováni, budou plně chraněné až za 45 dní. Jak dlouho bude s britskou mutací trvat, než budou první mrtvé děti? Jak čtu diskuzi, mám k tomu jediné... Neumíte používat mozky co máte v hlavě? Nebo je Vám to jedno, protože to není Vaše dítě? Jste zbabělci, za sebe posílat děti... A než se dočkám keců co já...já ve zdravotnictví pracuji, riskujeme každý den.

5 3
možnosti
BH

On někdo posílá dvanáctileté děti? Máte to v hlavě nějaké pomotané.

Co Vám brání se s kámošema v dostatečném počtu angažovat?

1 3
možnosti
MK

Takovou snusku nesmyslů muže napsat akorát volič pirátských anarchistů nebo Top 09.

5 2
možnosti
IB

Díky za článek, vnímám to stejně, pokud by mé děti chtěly pomáhat, nebránila bych jim, ale nařídit jim pracovní povinnost v nemocnicích a zároveň zavřít školy, protože jsou nejspíš semeništěm virů je fakt na palici. Podle mně je to jen další forma populismu. Společnost se podařilo pěkně rozdělit na mladé a staré a hodně starších oceňuje tento " tvrdý a nekompromisní" přístup k mladým, vidím to ve svém okolí, když si postěžuju na to, že se mi tento přístup k dětem nelíbí, dozvím se, že "však ono to těm mladým neuškodí".

5 1
možnosti
Foto

To jako vazne srovnavate ucast ve valecnem konfliktu s pomoci v nemocnici v krizove situaci ? Bud jsem neco nepochopil, nebo to nemyslite vazne ... Antikarma ..

10 2
možnosti
IB

Dle pana ministra Havlíčka jsme ve válce, řekl to snad v každé diskuzi, kterou jsem s ním viděla, takže srovnání je asi na místě

4 6
možnosti
LH

O tom kdy naše děti a proti komu budou válčit nerozhodují naši politici, oni a média je na nepřítele jen mentálně připravují ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik