Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je docela solidní blábol....zajímavé je, že idnes vlastněná babišem bojuje proti babišovi a i takové bláboly dává do výběru

3 3
možnosti
RK

Zeman je pro demokratické volby, vy jak vidno pro kalašnikov.

2 1
možnosti
MM

To je autore kravina.

11 2
možnosti
Foto

Jistě, vždyť jsem to psal právě pro vás.

1 3
možnosti
TB

Asi jste se měl pár let ještě někde toulat ;-D;-D;-D

7 1
možnosti
RK

Nedávno tu inteligentní lidé bojovali za to že studenti potřebují praxi. Nyní když ji alespoň ti ze zdravotních škol budou mít, tak je to zase špatně.

Dceřin švagr studuje na záchranáře. Dobrovolně již nějakou dobu chodí vypomáhat do nemocnice a domova seniorů. Získá praxi, získá zkušenosti a ještě si vydělá nějaké peníze.

15 0
možnosti
TB

On byl pan autor jen asi deset let v Izraeli. Tam taky přeci všichni myslí jen na sebe, všichni revoltují proti vládě a když vláda něco nařídí, všichni vědí že je to namířeno proti nim. Proto tam i ženy v kritických situacích běhají po ulicích se zbraněmi. Jistě chápete, že je to ironie.

6 0
možnosti
KS

Boji proti kovidu se podřídilo naprosto vše. Jako by jinak mělo skončit lidstvo.

2 0
možnosti

Když článek zkrátím, zbyde mi jedna věta "Nemám rád Babiše"

Jo, taky ho nemám rád. Nicméně, pokud jsem pochopil správně o čem píšete (a to spíše z diskuze), tak mi mám vážně ted dojem, že se to dá zkrátit do jedné věty. Za jiné situace od jiného člověka by to bylo adekvátní, ale od Babiše a potom, co jeho vláda vše podělala, ne.

6 0
možnosti
JS

Pokud to správně chápu, tak pokud by nemocná babička požádala vaše dítě o čaj, tak byste dítě proti této práci bránil a babičce dal přes hubu...:-(

20 5
možnosti
Foto

Je mi líto, ale nenesu žádnou vinu za kvalitu vašeho chápání.

2 6
možnosti
TB

Marně přemýšlím, jestli jsem někdy četl větší hloupost....ne, fakt ne :-)

17 4
možnosti
Foto

Omylem jsem dala plus, ruka se mi třásla smíchy, když jsem si vás představila, jak přemýšlíte.;-D

3 4
možnosti
JS

Tohle je ale hrozný výpotekRv.

9 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik