Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Pomíjím, komu všemu by měl být adresován příkaz k takové pomoci.

Ale uškodí tato praxe studentům zdravotních škol a medicíny?

9 3
možnosti
DC

Ano, uškodí a to velmi. Co myslíte, že tam v 95 % dělají? Já Vám to řeknu, prostě sanitare a další pomocné práce. To může dělat úplně každý student a nemusí zneužívat mediky, kteří mají podstatně těžší studium než např. právníci, ekonomové, pedagogové atd.

0 1
možnosti
Foto

Ale co, Babiš jim za to přidělí úřednickou maturitu.:-)

Vám karma

5 11
možnosti
Foto

A notoričtí lenoši budou brát dávky.

2 0
možnosti
JS

Ano pošleme. Asi nic jiného nezbývá, protože žvanilové Vašeho typu dostali náš stát do této situace. Smím se zeptat jste Vy udělal konkrétního pro zvládnutí této situace? Pouze jste žvanil to je špatně, fuj Babiš, fuj Zeman. Nic jiného z Vás nevypadlo. Styďte se.

14 23
možnosti
RK

A přitom oni se tak snažili. Celý svět se od nás učí. 8-o

10 4
možnosti
Foto

Také se domnívám, že prosba adresovaná studentkám a studentům zdravotních škol a medicíny, by byla mnohem lepší pro všechny. A v neposlední řadě by těm dobrovolnicím a dobrovolníkům měli přiměřeně zaplatit a ne mizerně a pak to zkoušet ještě dodatečně zdanit.

16 2
možnosti
Foto

A ještě doplním, zcela samozřejmě by nejméně týden před nástupem měli ti dobrovolníci dostat první dávku vakcíny (podle britských zjištění už první dávka snižuje riziko hospitalizace o 80% - a to v kategorii 80+, kde jsou vakcíny méně účinné). Poslat zcela nechráněné studenty na covidová oddělení by byl zločin.

A tohle platí bez ohledu na to, jestli tam půjdou jako dobrovolníci na výzvu nebo jak důsledek určené povinnosti.

8 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1544x
Trochu jsem se toulal po světě - celých 32 let. Napsal jsem o tom i knihu s podtitulkem "aneb co se do zpráv nikdy nedostalo". K nalezení zde.Teď jsem se vrátil "domů" a mnohdy se velice divím, co to tu nacházím. Nemohu jinak, než se k tomu vyjádřit. Kdyby se o mně někdo chtěl dovědět poněkud více může tak učinit na www.mujcernobilysvet.cz nebo na www.mk-answer.com. Mimo jiné jsem také aktivní jako pedagog a snažím se mladým adeptům mediální tvorby předat něco ze svých zkušeností a názorů s nadějí, že by mohlo dojít v tomto oboru k lepšímu pochopení nároků veřejnosti na poznání duševního bohatství lidstva.

 

Seznam rubrik