Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Pobavil mě Hřib jak projev zhodnotil. Prý ho poslouchal jen na začátku a odešel. Nesouhlasí s násilím ale odsuzuje že Zeman prý nadával černým když bojují za svá práva.No nevím, spíš se kloním k Vašemu názoru, žádné nadávání jsem tam nezaznamenal. Bylo to ten lepší Zemanův den ...

1 0
možnosti
RH

Heslo Black Lives Matter nebude rasistické, až budou moci lidé svobodně a bez následků volat i White Lives Matter, Yellow Lives Matter, Brown Lives Matter, Red Lives Matter nebo Rainbow Lives Matter. Většina barev by asi prošla, včetně duhy... Ale obávám se, že pro barvu White není v tomto pošahaném a hyperkorektním světě pochopení. :-P A tudíž je-li nějaká barva stigmatizována na úkor jiných, jde o rasistické heslo.

2 0
možnosti
JT

J49i24r83i 91T80i86c50h17y

2. 7. 2020 17:43

President Zeman byl jiz narcen z cehokoli, byvaly komunista, agent Ciny nebo Ruska, ruzne sproste vyroky o jeho mozkove kapacite a jine, nicmene zustava, ze je snad jediny z evropskych politiku, ktery se jasne postavil na stranu Izraele a nyni se jasne vyjadril k tomu "rasistickemu" hnuti, ku kteremu se na "zapade" neodvazi vyjadrit snad ani jediny zhnily politik.

9 1
možnosti
KD

ozrala nula Zeman, tomuto muze fandit pouze slabomyslny

2 9
možnosti
JB

J35a97n 91B98u94r77d67a

2. 7. 2020 13:11

Krásně to vystihl Honzejk v HN: "ti, kdo tvrdí, že "black lives matter" se nemá používat, protože je to příliš výběrové, jsou podobní těm, kdo by tvrdili, že se nemá říkat "pomáhejte postiženým záplavami", ale jen a pouze "pomáhejte všem", protože přece podstatné je, aby se měli dobře všichni. Je to hezké, ale těm, kteří mají v baráku tři metry bahna, to moc nepomůže."

2 7
možnosti

Mají na to co se na západě děje ohledně svrhávání soch, klečení před černochy, návrhy odškodnění černochům, pozitivní diskriminace, atd. názor Drahoš, hilšer, kalusek, Fiala, bartoš, apod.? Jedině kníže říká na plnou hubu co si myslí - považuje nás za zaostalý národ, že nechceme imigranty, atd. A ti ostaní tedy zbaběle (diplomaticky ) mlčí? Nechtějí si rozčilit kritikou tohoto západního trendu západní státy ale zároveň to přímo nepodpoří protože vidí, že češi jsou proti a to by jim ve vobách nepomohlo

1 3
možnosti
OZ

Naštěstí je Zeman taková nicka, že jeho blábolení upoutá pozornost leda na našem málem českém písečku. A i na něm má značně omezenou odezvu. Pár článků v médiích vděčných za další stupidní žblept nejvyššího notorika a příští týden už si na to nikdo nevzpomene.

3 10
možnosti
Foto

Včera psali, které zahraniční listy ho citovaly. A nebylo jich málo. Zdravý názor totiž zaujme vždy a já jsem v jeho projevu žádné blábolení nezaznamenal.

8 1
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, co by asi při této příležitosti řekli Drahoš, Hilšer....

10 1
možnosti

Museli by hodně lavírovat. mlčí. protože jedou politiku podle západnách liberálů - tak by měli podpořit svrhávání soch, klečení před černochy a romy, omlouvání se, odškodnění černochům, pozitivní diskriminaci pro černé, atd. Jenže na druhou stranu vidí, že lidem v česku je to proti mysli. Tak zbaběle mlčí. Zeman má jasný názor. Proto hned proti němu útočí. jak to to, že si dovoluje jít proti západnímu liberálnímu trendu.

3 1
možnosti
TL

Hradní figurkou se podle mne nemá smysl moc zabývat. Pokud bychom toto akceptovali, včetně mne, samozřejmě, bude nám lépe, myslím si.

Skutečně, jak kdosi i v diskuzi uvedl, stále jen provokuje a je otázkou, zda vůbec sám tuší, co říká. Osobně je pro mne naprosto nevěrohodný a občasný jeho výrok, který by se i mohl zdát pozitivní, takový ani být nemusí. Podle mne vícekrát o tom přesvědčil.

P.S: Vícekráte uvedeno, možno mu věřit, ale pouze v případě, pokud by řekl, že lže.

3 10
možnosti
  • Počet článků 4810
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal