Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

Začali jsme žít ve světě, v něm se zaměnila příčina a následek. Namísto toho, abychom potírali zločin, budeme potírat ty, kdo se zločinem bojují, a tvářit se, že nebude-li soudce, nebude ani zločince.

7 0
možnosti

S tím prvním Zemanovým výrokem souhlas, ten druhý může být poněkud zavádějící, pokud si ho nevyložíte jako autor článku (ve vztahu k víře). Tak obecně řečeno, jak to vyjádřil Zeman ("co je dobré pro mého otce a matku, je dobré i pro mne"), může být v případě, že se rodiče hlásili například k fašistům, dokonce škodlivé.:-)

0 4
možnosti
JS

BLM je nejenom rasisticke heslo, ale ztelesnuje primo vlnu nasili, anarchie a zlovolneho silenstvi, ktera zachvatila Ameriku, Zeman to rekl jeste umirnene.

18 2
možnosti
AN

A60l13e88š 78N98o65v49á94k

1. 7. 2020 15:13

Rychlé šípy říkaly "Blue lives matter"...pamatujete?

1 1
možnosti
AN

A64l41e79š 92N86o22v43á40k

1. 7. 2020 15:09

Souhlas s textem a potlesk pro sbor...díky.

4 0
možnosti
JS

Vzhledem k tomu jak Zeman podlézá východním despociím Rusku a Číně, předpokládám, že na velvyslanectví USA byl buď Macháně nebo Nývlt.

6 10
možnosti
MK

Já myslím, že Macháně. Nývlt by tvrdil pravý opak.

0 1
možnosti
Foto

Vadí mi a znepokojuje vlna demagogie, která se rozpoutala po smrti Georga Floyda. V prvních dnech jsme neustále slyšeli "policie zavraždila neozbrojeného černocha". Až později vyšly najevo další skutečnosti: Floyd se pokusil v obchodě platit falešnou bankovkou a majitel obchodu na něho zavolal policii. Policisté chtěli Floyda zadržet a on jim kladl fyzický odpor. Jelikož byl Floyd velký a silný, byl i zásah policistů razantní. Dále jsme se dozvěděli, že Floyd si v minulosti odseděl několik let za loupežné přepadení a zapletl se i s drogami.

A novější případ demagogie, když se na webu objevilo video, kde "bílý pár míří zbraněmi na pokojnou demonstraci". Až o něco později jsme se dozvěděli, že "pokojní demonstranté" předtím pronikli na oplocenou soukromou zahradu bez vědomí majitelů. Incident se tedy neodehrál na veřejném prostranství, ale na soukromém pozemku.

A na základě takovéto demagogie se pak strhávají sochy a mění názvy.

UI když jsem Miloše Zemana nikdy nevolil, tak v tomto případě s ním musím souhlasit.

28 1
možnosti
MN

Běžte US soudům poradit, Švejku, ukázkou demagogie jste především Vy, lidový soudče. Floyd měl ruce spoutané za zády a motal se jak mátoha, a když ležel na břiše, nebyl žádný důvod k tomu mu klečet téměř 10 minut na krku, natož ho zavraždit. Z hlediska společenské nebezpečnosti ho řadím níže než Vašeho usvědčeného lháře Miloše "Čínu" Zemana s jeho proruskými poskoky, zneuctěním prezidentského úřadu atd.

0 1
možnosti
VB

Trump nemyslí, tak se na něj nedá odvolávat. To že ing. Zeman papouškuje to o čem je vedena dlouho diskuse jenom ukazuje na jeho nedostatečnost.

1 19
možnosti
JZ

Mě potěšilo i to, že už zase víme, že náš prezident žije.

12 2
možnosti
JS

Jste si jistý, ze to nebyl Nývlt nebo Macháně?

2 2
možnosti
MG

Měl bych dotaz: Přijde do práce kolega se zlomeným výrazem a na dotaz, co se mu stalo, mi řekne, že mu včera umřela máma. Mám ho opravit, že správně a nesobecky by měl říkat, že všem umírají mámy? Nebo stačí, kdyby řekl "Mě TAKY včera umřela máma"?

0 18
možnosti
RC

a vsechny mamy umiraji vcera? a tomu konkretnimu kolegovi?

vim co jste chtel rict ale rekl jste to blbe

v USA umiraji i belosi. otazkou je proc a jestli "policejni brutalita" je ten spravnej duvod

6 0
možnosti
  • Počet článků 4821
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 836x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal