Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Někdo umírá proto, že odmítá jít k lékaři. Jiný odmítá jít k lékaři, protože chce umřít. Mnoho lidí umírá proto, že chtějí umřít. Nic jim není a oni přesto umřou. Mnohokrát jsem o tom psal. Když člověk ztratí rozum, stává se "nesmrtelným" dokud ho nezahubíte, protože odmítá umřít. Pokud chcete žít, tak vás ani koronavir nezahubí! Člověk je velmi zvláštní živočich! :-)

0 0
možnosti
Foto

Četl jste? V knize The Eyes of Darkness jež vyšla v roce 1981 Dean Koontz, předpovídá:

"Kolem roku 2020 se vážná nemoc podobná zápalu plic rozšíří po celém světě. Bude napadat plíce a dýchací cesty a bude odolávat známému způsobům léčení".

Je tam toho více a je zmíněno o město Wuhan. Na Google je o tom více.:-/

https://youtu.be/3i0xz0X2V9s

1 1
možnosti
Foto

Ctrl C+V:

"Manželka Zuzana Vančurová týden po jeho úmrtí odmítla, že by hlavním důvodem proč Vančura nešel k lékaři byl strach z probíhající pandemie: „Stala se z něj oběť koronavirové situace, ale tak to není. Ano, bolel ho zub a nikam s tím nešel, náš zubař neordinoval, protože byl sám hospitalizován. Ale on by stejně nikam nešel kvůli zubu. Vzal si brufen a chtěl to zvládnout sám, jako vždy, když mu něco bylo. Nebyl zvyklý obtěžovat ostatní se svými problémy a nikdy se ničeho NEBÁL..."

2 0
možnosti

Stran pana Vančury je mi divná jedna věc, opravdu neměl žádného věrného fanouška - zubaře? To je mi velkou záhadou, proč se na někoho neobrátil.

0 0
možnosti

J76i76ř33í 77M82í23k58a

27. 5. 2020 18:27

Má to ještě jednu nebezpečnou stránku - nemocnice ať už strachem pacientů přijít nebo pokud jde o zákroky a vyšetření, které byly zrušeny, přichází o zisky a mohou se dostat do finančních problémů. Po těch pár měsících asi nezbrankrotují ale jistě se zhoršená finanční situace může projevit na kvalitě péče - nutnost propouštět, vybavenost,...

2 2
možnosti

No oni se pacienti houfem vracejí a tak sice o něco se přišlo, ale propouštění a zvláště ve zdravotnictví vůbec nehrozí, spíše je to naopak...

2 1
možnosti

Taky mě bolel zub a došel jsem tam, nechal se změřit, vyplnil formulář, sejmul roušku a půl minuty kloktal cosi a pak ke mě přistoupili dvě osoby ve skafandru a přežil jsem. Je to na každém, jak to riziko nákazy vyhodnotil.

3 0
možnosti

A tak znovu, první kdo zavřel ordinace byli "soukromí" praktici, že stát nezajistil ochranné pomůcky pro soukromé ordinace, a v omezeném režimu třeba u nás jeli až do konce minulého týdne (hlavně k nám nechodtě když jste nemocný a ordinovali po telefonu). Jak chcete jít ke specialistovi bez doporučení od praktika?

1 1
možnosti

Mám to chápat tak, že soukromým praktikům má (měl) stát zajišťovat ochranné pomůcky?

1 3
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz