Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

A tak znovu, první kdo zavřel ordinace byli "soukromí" praktici, že stát nezajistil ochranné pomůcky pro soukromé ordinace, a v omezeném režimu třeba u nás jeli až do konce minulého týdne (hlavně k nám nechodtě když jste nemocný a ordinovali po telefonu). Jak chcete jít ke specialistovi bez doporučení od praktika?

1 1
možnosti
JD

Mám to chápat tak, že soukromým praktikům má (měl) stát zajišťovat ochranné pomůcky?

1 3
možnosti

Nebojte, zajišťoval pomůcky i soukromým praktikům, a víte proč? Budete se divit, ale i k nim chodí lidi na pokladnu;-D

2 1
možnosti

Co to je za lživé pohádky? Skuteční soukromí lékaři v Česku nejsou! To byste si je musel platit cash! A nelžete nám, že jste takový boháč, že jste ochoten platit státu zdravotní daň a zdravotní péči si k tomu platit znovu cash! :-)

0 0
možnosti

A co to asi je, když k lékaři "chodí lidi na pokladnu"? Jinak nevím, ale možná jsou i lékaři bez smluv s pojišťovnama, ale to bude jen plastická chirurgie, či tak podobně.

0 0
možnosti
LH

Jistě, to jste nevěděl?

1 0
možnosti

V postkomunistickém de facto státním zdravotnictví bez skutečných svobodných lékařů a svobodných zdravotních pojišťoven, kde politici rozhodují o každém prdu, musí tedy zabezpečit i všechny, od kterých vyžadují službu. Lékař je v Česku pouze složitě placeným námezdným dělníkem politiků a zdravotních pseudopojišťoven! :-)

0 0
možnosti

Pane Hladíku, píšete, jako byste nevěděl, že politici nechali zdravotníky na holičkách! Nezabezpečili je ochrannými prostředky a ty nebylo kde sehnat! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,66
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz