Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dokud to nebude skoro třetině voličstva vadit, nic se nezmění...

8 0
možnosti
JB

Možná ani potom. Stačí aby koblihářský guru zahřímal "Kalousééék!" a mají jasno o třídním nepříteli a pánu všeho zla.

8 2
možnosti
Foto

Vladimíre....dneska jo:)R^

jde do tuhého a krize odhaluje. Odhaluje Babiše v plné parádě a v mnoha obrazech. Konečně, ale je to přesně to, čeho se jeden bál. Rozumný. Tedy ten, co by mu v životě nehodil hlas. Pozor... já si nesmírně přeju spokojené české zemědělce a bohatou českou produkci... na zcela prvním místě. Ale to by nesměla být v první řadě produkce, kdy je to Babišovo. A za druhé, krize spojená se suchem a naším podnebím a zvraty teplot - nejsme Maďarsko a Itálie - je v odvaze zemědělců na klobouk dolů...

Bylo nutno přesvědčit, že řepka, co nás připravuje o včelstvo, je nutná... povedlo se, bude se hlídat výživa obyvatelstva8-o- takže komunismus?, nebo přímo Heydrich8-o, Nejnověji se bude radit, kdy maj holky porodit. A všechno to směřuje k dvěma věcem. Za á - vláda projela, co se dá, a neni kde brát a bude hůř. A za bé - Andrej využívá krize s heslem na rtech - nikdy neztrácej hladinku svých příjmů . A mě velmi zajímají všechny místní ANOkrákory, jak se jim tento trend a zdražování na krev a socialistická nařízení odrazí v peněžence a jestli jim to za tu koblihu fakt stálo. Modří už vědí... dávno. Hloupí na entou Babiše volí.

14 4
možnosti
LH

Jak nás řepka připravuje o vcelstvo?

5 0
možnosti
MK

M29i83l10a78n 82K30e70s49l

27. 5. 2020 21:43

Ještě by to chtělo zakázat lidem převážení potravin přes české hranice nebo Covid 19 prodloužit na věky.Republika je tak úzká,že nikdo to nemá daleko k sousedům.Není tomu tak dávno,co cestovky organizovaly zájezdy na trhy v Polsku i jinam.Co vše se tam dalo dobrého a laciného nakoupit.Kočárek,rifle,klobásy dokonce i vánoční stromky nebo erteple.Také v Rakousku bylo možné výhodně nakupovat.Nakupovalo se tam i to,co bylo k mání doma.Prodejci si nás vážili.Mohl jste platit jakoukoliv měnou.Dokonce byli ochotní i zarezervovat zboží na dohodnutý termín.Do auta s dvojčlennou posádkou se vešel nákup pro celý barák.Budeme se k tomu vracet?

4 2
možnosti
JI

J82i34r54i 40I76c22h79a

27. 5. 2020 21:21

Vy jste blbec.

2 7
možnosti
MJ

Kdo to říká, ten to je, tomu se to rýmuje!!:-P

0 1
možnosti
PG

P56a13v80e44l 53G63ö52t24z12e

27. 5. 2020 20:03

pane autore, zkuste se trochu zamyslet. Prijdete na to, ze ano mate pravdu, Babisovi muze lecco vyhovovat. Ale uvedomte si, ze tyhle veci jdou zcela mimo Babise, potazmo ceskou vladu. Tyto veci jsou plne v rukou Bruselu a Nemecka versus Francie, jak si to tam vymysli. Na nas cely ten dotacni celoevropsky system jen dopada. At uz z toho kdo co ma nebo nema. J enemyslitelne, aby Cesko necerpalo v zemedelstvi dotace a ostatni ano, to by byla sebevrazda ceskeho zemedelstvi. Stejne jako kdysi byla sebevrazxda nedavat investorum pobidky, kdyz je okolni zeme rozdavaly ve velkem. tyhle veci se nekujou v ceske vlade.

7 8
možnosti
Foto

Podstatné ovšem je, jak a na co je čerpáme. Zkuste se podívat.

2 0
možnosti
JS

Pane Kroupo, platí to zjevně i naopak. Tj. "konkurenci musí neskutečně štvát Andrej Babiš".

7 5
možnosti
Foto

To jistě, ale myslím, že konkurence nemá takové páky v ruce, aby mohla Babiše neférově vyšachovat ze hry. Pan Babiš ale takové možnosti má, a ještě se může spolehnout na potlesk davů, které ještě nevědí, že to nakonec celé samy zaplatí...

15 3
možnosti
MH

Naprostý souhlas. A zase je tenhle podvod zabalený tak, aby si český "vovčan" myslel, že je to pro jeho dobro. A že "náš nejvyšší" to vlastně nechtěl, ale vyslyšel prosby "vovčanů". Fakt je to síla,co se tady děje. A komunisti se tetelí blahem. Je mi z toho smutno.

14 2
možnosti
MK

Nechci jíst lahůdky, které na náš trh servíruje oligarcha Babiš. Ani nemám čas neustále prohlížet etikety a kontrolovat, která firma je Babišova a která ne. Proto, pokud je to jen trochu možné, preferuji nečeské potraviny.

Pokud budou zakázány, budu jezdit nakupovat za hranice. Rozhodně se nenechám donutit ke koupi Babišových "vybraných lahůdek".

18 6
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)

5 3
možnosti
EH

E43v29a 31H40ů67l90o92v88á

27. 5. 2020 14:07

Tak jsem si vzpomněla na dobu před 30ti lety, v sámošce v naší ulici - nabídka oddělení zelenina-ovoce: otlučená jablka, nahnilé brambory, páchnoucí hlávkové zelí, seschlá mrkev a petržel, citrony a kubánské pomeranče. Banány pro děti jen pod pultem, formou výměnného obchodu. Pokud jsi neměl co nabídnout, nebyl jsi do systému výměny vpuštěn. Ještě že jsme měli babičku na vesnici. Třeba se ANOnistům stýská po poloprázdných obchodech.....

21 5
možnosti
LM

by me uprimne zajimalo vyjadreni minusaru

0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám