Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KK

"Udolat ale někoho argumenty a slušností, to už chce jiného fištróna.."

Nojo, jenomže kdo to ocení?

Těch pár procent v politice nic neznamená.

Česká politika je bohužel poznamenaná tím, že vyhrává ten kdo dokáže v lidech vzbudit nejvíc nenávisti k oponentovi. Na pozitivní program zapomeňte. :-/

2 0
možnosti
ZD

Nesouhlasím! Nevím co nazýváte českou politikou. Autor to píše jasně. Zkusím přidat vlastní názor na "českého voliče" : myslím, že Češi spíše snesou trochu hulváta za kterým je cítit inteligence a naděje do budoucna než hodně hulváta za kterým není cítit nic.

Česká politika je pojem často zaměňovaný za aktuální hlouček na tribuně. Nenechte se mýlit - čtěte a bděte ! :-)

0 1
možnosti
Foto

Nu, jako vždy to vidím v ještě horším světle. Pan Novotný je typický „mediální“ produkt. Jeho chování, mluva a životní názory zcela odpovídají představám o dnešních „hrdinech“. Domnívám se, že mu k popularitě pomohl film od pana Víta Klusáka z roku 2014 pod názvem Dělníci bulváru. Na oko „kritický“, ale jinak přesně ve stejném duchu jako je profil nejen pana Novotného, ale i samotného autora, který si libuje pod ochranou ČT vytvářet velmi polemické a většinou manipulované dokumenty odpovídající kvalitám, respektive požadavkům bulváru. Ostatně i mnoho „hrdinů“ z hrané produkce ČT má stejné „charakterové“ rysy. Takže já vidím tragédii v tom, že občan je v podstatě vychováván k obdivu k podobným psychopatickým charakterům. Já se tedy zamýšlím spíše nad těmi, kteří takové typy volí. Dovolím si i tvrdit, že je to taková náhražka za zakázaný „neofašismus“, který by jistě nalezl velkou podporu i v naší společnosti.

23 1
možnosti
SR

Někde jsem četl, že Pavel Novotný je nejhorší z nejhorších vtipů Petra Novotného. A něco na tom bude.

41 2
možnosti
Foto

Stopadesátý obrat lidového filozofa Kroupy. Zeman ano, Zeman ne, Zemana mohu, Zemana nemohu, Zeman má pravdu, Zeman lže....atd atd ;-D

3 22
možnosti
SR

Tady vůbec nejde o Zemana, ale o naši budoucnost.

7 1
možnosti
PC

Výborně napsáno! Přesně tak by měla vypadat polemika: argumenty + slušnost. A nejen v politice! Pana Novotného jste vystihl brilantně!

Karma R^R^R^

29 2
možnosti

On se ten buranský a poněkud extrémistický přístup zase lidem přejí a politici, jako je Novotný, přestanou být populární. Všeho dočasu.

4 0
možnosti
ZD

Souhlas, jako kulisy. Zdáli vypadají dobře, přistoupíte a je jasno. Mediální Potěmkinova vesnice s mužiky v popředí.

0 0
možnosti
JS

KarmaR^, takhle si představuji politickou diskuzi a to, co předvádí Novotný a Foldyna by se mělo povalovat maximálně někde na okraji společnosti a nikoli ve sněmovně.

4 0
možnosti
JZ

A já nesouhlasím ani s vámi, ani panem Vracovským:-) V politice mi nechybí ani tak slušnost, jako spíš obsah. Obsah je pro mě vždy mnohem důležitější než forma. Pokud by výstupy Novotného měly dobrý obsah, tak by mi ta forma ani tak nevadila. Bohužel výstupy Novotného obsahují toliko nejlacinější představitelný protiruský populismus, který pro ČR neřeší naprosto nic, maximálně tak může v důsledku zhoršit obchodní vztahy. Proto Novotného zrovna dvakrát nemusím.

11 1
možnosti
Foto

Jako polemika napsané velice slušně, bez napadáníR^

Ohledně Pavla Novotného - já Ti nevím. Jako bulvárního spratka jsem ho nemusela, ale uznávám, že chytrý je a zřejmě dělá dobře i svou práci starosty. Ta jeho uřvanost mi ale vadí. I když může mít v něčem pravdu, tak dokud bude platit, že na hrubý pytel hrubá záplata, tak si fakt toho Zemana a jemu podobné zasloužíme.

8 2
možnosti
Foto

Šárko, slušný člověk se dnes neprosadí, protože slušnost je hulváty a hrubiány typu Zemana považována za slabost. Viz. profesor Drahoš. Hrubiána a hulváta může porazit zase jenom hrubián a hulvát. A já osobně k Novotného plusům řadím to, že on toho hulváta a hrubiána pouze hraje. Na rozdíl od Zemana, pro kterého je to přirozenost.

4 14
možnosti
MV

je expresivnejsi, o tom zadna

ale nelze a stoji si za svym - to u chlapu cenim vic, nez kdyz si po kazdem odvaznejsim slovu otrou koutky kapesnickem

3 1
možnosti
Foto

Možná, že ani Hitler nelhal a určitě si uměl stát za svým... A takových by určitě bylo více. Například.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám