Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Pane Kroupo, souhlas. Z článku pana Vracovského jsem měla stejný pocit. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Líbí se mi,že za vzor dáváte podrazáka Zieleniece.Tomu se říká objektivita.Jednoduše, pan Zieleniec nebyl vulgární ale taky nebyl loajální politik.Kde je jeho konec?

4 2
možnosti
ZD

Já tedy do politiky nemám vhled vůbec, ale ze života vím jak se mnohé skutky staly úplně jinak než jsou presentovány a využívány. Pokud máte dokonalou osobní znalost problému - máte jej právo takto nazývat. Pokud - jako já - čerpáte jen z médií, byl bych s jednostranným úsudkem hódně opatrný.

4 0
možnosti

Prostě novotný je ještě podstaně horší než Zeman svým chováním..ale je na správné straně. Tedy jde o klasický politický souboj. Vůbec nejde o nějakou vulgaritu, khaní, vystupování, atd. To je jen zástěrka, zámiňka...

10 5
možnosti

Novotný je na té správné straně. Na té své. Od začátku mu hodně průhledně nejde o nic jiného než o zvolení a jeho hra není o ničem jiném. O žádné pravdě, informaci či postoji. Bohužel to není žádný hlupák, takže ví, že to na určité lidi zapůsobí.

11 0
možnosti

Tak za pár let Zeman odejde do důchodu...potřetí kandidovat nemůže----nezbývá mi než mu poděkovat...nenávist jeho odpůrců je vcelku iracionální.....jejich důvod byl prý , že je vulgární ale teď oslavují nesrovnatelně vyšší vulgaritu novotného...ale zeman svůj mandá dožije...pak myslím, že bude prezidentem Babiš nebo Klaus mladší

10 7
možnosti
Foto

A to tedy bude výhra...:-/

0 0
možnosti

Správný názor.

Příště by ale mohl autor ještě vysvětlit, co "rudého" je na postojích poslance Foldyny ? Právě odešel ze středové ČSD do pravicovější SPD. Pokud Foldyna připomíná úlohu Rudé armády při osvobození Českoslovneska, tak to není žádná známka extrémní levicovosti ale pouze známka dobré znalosti historie.

A slušnosti.

23 3
možnosti

Ještě mě napadá, když VH lhal, že bude presidentovat jenom jedinkrát, tak to byl projev kultivovanosti a slušnosti ?

Asi těžko.

Takže ono to nezačalo s Paroubkem.

20 0
možnosti
Foto

Proti infekcím se lze bránit včasným očkováním příslušnou vakcínou. V daném případě výborně poslouží několik projevů pana presidenta.

2 19
možnosti
ZD

Už vím chlape, kam na ty skvělé fóry chodíte - pořád dokola !

15 0
možnosti
Foto

V tomto blogu píšete: ..... Udolat ale někoho argumenty a slušností, to už chce jiného fištróna, kterého se ale panu Novotnému nedostává.

Na můj příspěvek v diskuzi:

Věřím tomu, že hodně lidí pochopí, že jejich děti, k tomu aby byly vzdělané, školu nepotřebují a poohlédnou se po jiných alternativách.

Jste pak reagoval takto: Mám z Vás pocit, že Vaši rodiče se poohlíželi během Vašeho vzdělávání hodně intenzivně...

Máte pocit, že jste mě udolal argumenty a slušností?

2 0
možnosti
JF

J15i25ř36í 43F24i12a11l46a

11. 5. 2020 18:37

Trvalo mi dlouho, abych k tomuto Vašemu příspěvku také "něco" nenapsal....

2 0
možnosti
ZS

Díky, Vladimíre. Karma.

8 0
možnosti
Foto

Nějak jste zapoměl na dobu Zemana coby premiera, to byl počátek vulgarity v politice

3 9
možnosti
ZD

Nezapomněl jen používá rozum, nelimitovaný emocemi k jedné osobě.

12 0
možnosti
JN

Ahoj, jsem rád, že to vidíš takhle a dávám karmu. Pokud by ODS nebo kteroukoliv jinou neextremistickou stranu měli zachraňovat lidé typu Pavla Novotného, tak by to opravdu bylo hodně špatné. Pan Vracovský ve svém blogu argumentuje např. tím, že pouze lidé jeho typu jsou schopni se účinně postavit politikům jako Foldyna či Semelová... Ale to jsou přece extremisté, kteří jsou sice hodně vidět, ale netahají za nitky ve vysoké politice.

A překvapuje mě, že se od výlevů pana Novotného dosud nedistancují lidé z ODS jako Petr Fiala či Miroslava Němcová, označovaní často za vzor slušnosti. On ovšem nálepku slušňáka měl hodně dlouho i Nečas... :-)

32 5
možnosti
ZD

V posledním odstavci odhalujete jak je král nahý. Na co si tedy opravdu hrají?

Slušní lidé si hrají na pověst, politici na volební prognózy a novináři na sledovanost. Celý život je tak jedno velké divadlo, jak pravil klasik. Každý má své přijde - odejde. .

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám