Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Je veřejným tajemstvím, že úspěch některých blogerů spočívá právě v útoku na nejnižší pudy. Právě to, čtenáři náležitě oceňují a autoři to vědí.

4 0
možnosti
JD

Co je "úspěch" blogera? Plusy a karma?

0 1
možnosti
Foto

Si na něj troufáš, protoze je o dvě hlavy menší,než Ty, že? ;-D

Já ho nečtu, ani jeho blogy neotvirám. Narozdil od Tvých.:-)

0 0
možnosti
Foto

Já ho nikdy neviděl, takže nevím, jak je velikej.;-D Ale i kdyby měl dva metry, tohle přehnal.

0 1
možnosti
MB

pan Vyoral, je případ sám pro sebe. Dnes mne i překvapil - popisuje běžně dostupná fakta. Nenapadlo by mne, že se jej budu "Zastávat" ! Plukovník nemá od BIS prověrku - Je nedůvěryhodný. Nemůže vykonávat funkci náměstka, max. do 31.03.2020. Bližší info dole - Střet zájmů - Teprve pak, přichází Virus... ! :-)

„Nahoru“ ho znovu dostává ministr zdravotnictví Miloslav Ludvík, když z něj udělal nejprve svého poradce a v březnu 2017 i náměstka, kde zůstal i pod Adamem Vojtěchem" ...

https://www.ctidoma.cz/politika/kdo-je-roman-prymula-babisuv-odbornik-ktery-mozna-mluvil-az-prilis-59452

4 0
možnosti
Foto

No, to, že nemá prověrku je holý fakt, na který ale nelze z mého pohledu naroubovat, že je tím pádem a priori "nedůvěryhodný". Já se na to dívám tak, že jeho odborné stránky jsou tam, kde je, klíčové.

0 0
možnosti
ND

Tak tohle ne, tady vystupujete jako pan Ábelovský č.2. Zklamal jste mě, i když vám to je určitě jedno, tohle se řadí mezi hysterické články.

Všechno jde napsat nějak, potvrzujete že i hodně nízce...

3 3
možnosti
MV

Nado, proc hystericke? cetla jste ten Vyoraluv elaborat? nebo jakykoliv jiny? pokud ano, tam je vse podle Vas v poradku?

3 0
možnosti
LB

Takový křečovitý negativismus bez racionálního jádra, neřku-li bez důkazů, se mi také příčí. A to říkám přesto, že některé Vyoralovy názory jsou mi i přes formu jejich prezentace blízké.

0 1
možnosti

My všichni tomu bez problémů věříme:-)

0 0
možnosti
AN

A14l18e92š 76N60o39v63á57k

7. 5. 2020 13:54

kdyby pan Vyoral psal v podobném duchu o Mynářovi nebo nedejbože o Zemanovi, mnoho z vás by mu s radostí zatleskalo...:-):-):-)

5 1
možnosti
Foto

Tak za prvé, nevím, co některým z nás, především Karlům, fušuješ do řemesla;-D to za prvéRv a za druhé, uvědomuješ si, že název článku, jako by byl o tobě? Nebo jsi už zase zapomněl na to, co tu plodíš jindy sám? Jen namátkou herci, sportovci atd. ? Někteří ti zde dávají karmu, nebo s tebou souhlasí, ale nějak zapomínají, co tu často předvádíš ty sám. Je pravda, že Vyoral je svým vyrazivem, stoka, žumpa - tu drzost a odvahu ty nemáš, ty jsi jen počtář. Není mezi vámi zas tak velkej rozdíl. Rv;-)

5 1
možnosti
Foto

To je málo, Kájo, musíš víc. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud by si pan Primula uvedené desítky milionů Kč vydělal obchodováním s farmauceutickými firmami, tak proč ne?

Marek Dalík si též "vydělal" desítky, možná stovky milionů Kč podobným způsobem ve zbrojařském lobby.

Proč, ale tyto desítky milionů přistály na účtu "firmy" dcery Prof. Primuly, která se ani nezdržovala na území naší republiky a údajně v tu dobu studpovala v USA?

Alespoň toto by měl pan Primula věrohodně vysvětlit...

1 1
možnosti
AN

A84l47e49š 86N64o65v70á73k

7. 5. 2020 13:51

pokud je to nezákonné, předpokládám, že pan Vyoral už kontaktoval policii...my ostatní můžeme být v klidu...:-):-):-)

1 1
možnosti
Foto

Za tohle dávám karmu. Ale u pana Vyorala se nedivím ničemu. To je podobné jak Nožička a další. Podprahové podpásovky, poloviční pravdy ... prostě odkud jsou takhle proškoleni?

3 4
možnosti
Foto

Tak s tím nesouhlasím. Kolega Nožička se vždycky vyjadřuje slušně a nikdy jsem v žádném jeho blogu nenašel ani zlomek špíny, jako kydá pan Vyoral. Tihle dva autoři nejdou srovnávat. Můj názor.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám