Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ND

Jinak to asi sliznete od těch, kteří za současnou situací vidí naschvály a zbytečnosti opatření, protože se přeci nic neděje a oni přesně vědí jak by se mělo vše řídit. Koukejte jak je málo mrtvejch...

Klikla jsem vám.

19 1
možnosti
MV

naschvaly, Nado, jako zivnostnik nevidim

velkou nekoncepnost ale ano

a kdyby pan Babis ridil sve firmy jako stat, zrejme by nebyl tam, kde je

3 0
možnosti
MB

Asi oba žijeme v jiném státě. Pravice obecně říká, že náš pan premiér si už vlastní tiskárnu na peníze postavil a že to hezké není. Že asi není normální, aby malý podporoval svými daněmi toho velkého. Že by asi bylo nejrozumnější, kdyby činorodí lidé nebyli přidušováni neuvěřitelnými ptákovinami regulací, buzeracemi a poručníkováním. Že asi není rozumné investovat do předem vybraných voličů, že by se mělo investovat do věcí řádných - Infrastruktury - reforem - umenšování úřednictva. Že asi není dobré hospodařit do dluhu, protože přijde třeba i vir a ty prachy nebudou ! Že by se asi mělo šetřit a škrtat ! Že asi není hezké, aby se monopol pana premiéra choval jako šmelináři za války a na krizi ještě hodně vydělával ! Já vím, pravice vymýšlí spoustu dalších volovin. realizovat to není dobré, to by zase nebylo to lépe. Blíží se doba.,kdy stravenka Sodexo bude mít nějakou reálnou hodnotu. Nevím, zda se to bude moci říci o měně - Koruně české ! ...:-)

7 6
možnosti
ND

Škrtat by se určitě mělo, Miroslave, o tom žádná, převádět mezi různými kapitolami rozpočtu taky, ale bez dluhů to prostě není možné, tedy podle mého laického pohledu...

0 2
možnosti
ND

Ohledně vody, autore vy souhlasíte s tím, že je dobře, že někdo prodal základní potřebu obyvatel a to vodu do cizích rukou?

Kdopak asi tenkrát zinkasoval všimny...

Mluvit o zestátňování je myslím předčasné, i když člověk nikdy neví, ale připravit lidi o vodu a ještě za takových podmínek, je podle mě nepotrestaný zločin.

2 1
možnosti
Foto

Ano, to je pravda, voda měla zůstat v českých rukou, ale nemyslím si, že to nutně musely být ruce státní.

0 1
možnosti
Foto

J54a18k41u83b 85R80o79t20h

17. 4. 2020 15:10

Vladimíre, pokud mi vláda nějakým opatřením (a ještě k tomu dost diskutábl opatřením) zamezí v mém podnikání, mám nezadatelné právo od ní chtít náhradu. Tečka.

7 10
možnosti
Foto

Když Vám stát zakáže bydlet v domě, protože ho poničil vichr a je nebezpečné v něm dál bydlet, budete chtít po státu náhradu za ten zbořený dům...?

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám