Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kde berete jistotu, že se, myšleny pozměněné zákony, předpisy, skutečně vrátí do původního stavu?

3 5
možnosti
Foto

A kde berete jistotu, že tomu tak nebude? Ono takhle - asi spousta věcí už nikdy nebude stejná, jako před virem, ale nějakých drakonických změn v lidských právech a demokracii se já osobně nebojím. Nepřítel není vláda, nepřítel je virus, se kterým vláda bojuje. To bychom si měli všichni uvědomit.

9 3
možnosti
PN

Já mám pocit, že jste právě vystihl názor čím dál tím víc početného zástupu lidí. Možná jsem jen nezaznamenal, možná to z opozice padlo...Něco v duchu " tady a tady se vaše plány neplní úplně dokonale, řekněte, jak vám můžeme pomoci?

Za tento blog nejspíš dostanete vycinkáno od jedné místní skupinky. Za mě, jak oni s oblibou používají zasloužená karma R^

40 5
možnosti
MV

navrhy opozice dorucuje panu Babisovi jiz od pocatku krize a nektere jejich navrhy si vlada vzala za vlastni

a jen maly dotaz: kdy vlada vyzvala zastupce opozice k ucasti na jednani krizoveho stabu? napovim: bylo to nedavno. a epidemie a pandemie je tu od kdy???

0 2
možnosti
VR

Často si říkám, že kdyby někteří lidé (ať už politici či ti "obyčejní") neměli Kalouska, tak si ho budou muset vymyslet!

5 2
možnosti
Foto

Není třeba ho vymýšlet, on tady je a nemlčí, takže není div, že na jeho řeči jiní reagují.

3 0
možnosti
LH

Ten demon Okamura se prej přimluvil za ten lék za Japonska a furt je to darebák - tak nějak nevím kdo je padouc a kdo hrdina....

3 1
možnosti

....je to hrdina z Tokia, zařídil lék s účinností Paralenu a to se vyplatíR^

2 0
možnosti
PB

Tentokrát s tebou zásadně nesouhlasím. Naprosto nic jsi nepochopil a je hodně znát, že z celého problému znáš jen titulky článků o počtu nakažených. Naprosto netušíš co tím ohrožením demokracie opozice myslí, jaké zákony se tiše pod rouškou nouze snažila a stále snaží vláda protlačit ve zkráceném řízení, čí návrhy a jaká opatření vlastně v této době drží stabilitu země (a většinou vládní fakt nejsou, na to vem jed) a v neposlední řadě to zabiješ tvrzením o střečkování opozice ohledně prodloužení nouzového stavu, ačkoliv se na tom shodla většina poslanců napříč.

Řekl bych, že jsi snídal podstrčenou otrávenou koblihu.

7 10
možnosti
LH

která opoziční opatření drží tedy tuto zemi - děkuji za info... To že se zprivatizovaly speciální ústavy na léčení plicních chorob? třeba

1 0
možnosti
JD

Co ta tvoje Světová zdravotnická organizace a její doporučení nenosit roušku? :-P

0 0
možnosti
ND

Potíž je v tom, že většinu má v parlamentu vládnoucí strana, takže obava je na místě, třeba v otálení otevření hranic, vstupování státu do některých firem (znárodňování), pan Kalousek ale není na místě :-), rád by ale byl :-)

2 6
možnosti
Foto

To si nemyslím. Pochybuju, že by například SPD v takových věcech podepsala vládě bianko šek.

0 0
možnosti
Foto

Demokratické principy ohrožuje sama opozice.

18 12
možnosti
PB

Jmenujte které a jak.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám