Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chtěl bych dát Šichtařové tip, nad čím se příště může rozběsnit. Všiml jsem si, že se na mnoha místech zničí několik kilometrů lesa, aby tam pak mohli lidé pro zábavu lyžovat. Přitom les je cosi nesmírně cenného. Nebo jsem v létě šel asi patnáct kilometrů z Tábora podél Lužnice. Břehy zničené díky kempům, ze kterých duní muzika na kilometry. Ptáci a rostliny nemají šanci, byli zlikvidováni. Velké škody, samá bezohlednost a sobectví. Kam se hrabou aktivisté. Dobrý tip, myslím.

3 12
možnosti

M75a96r86c59e84l 84S85u33p

23. 2. 2020 9:06

No to je krása ! Jiný bloger dává tip na téma v diskuzi pod blogem ostatních brogerů! Zřejmě mu přijde velmi egoistické nechat si toto téma pro svůj blog a napsat článek, který by mu zajistil vyšší karmu a čtenost.Hold altruismus musí být na prvním místě !;-D

6 0
možnosti

Ono jde spíš o to, vyzkoušet Šichtařovou, nakolik je ochotná jít proti degenerovaným spoluobčanům, kteří pro svou zábavu klidně zdevastují velké kusy přírody. Zatím se vždy neomylně trefuje do vašeho domestikovaného vkusu, za což ji máte moc rádi. Osobně si myslím, že brát vám váš klid si ona netroufne. Už proto, že je nejspíš hodně závislá na plácání po zádech. :-)

1 5
možnosti

M93a24r44c83e59l 79S67u57p

23. 2. 2020 16:20

No to se o Vás zcela určitě říci nedá ! Vy jste ten udatný šlechetný rytíř, který si to jde rozdat mezi tu zhýčkanou a konzumem prosáklou většinu souhlasně přizvukující názorům, které ospravdlňují jejich nenasytný konzum.

Možná se Vám asi nepodaří zlomit pani Šichtařovou, aby ve svých článcích otočila o 180 stupňů, nebo pochválila intenzivní boj proti CO2. ale intenzita a kvalita Vašich příspěvků bude určitě citelným faktorem k nabourání komfortu a názorové monolitnosti diskutujících.;-)

0 0
možnosti

Myslím, že jste to vystihl docela přesně.

0 0
možnosti

A v Německu se kácí les kvůli továrně TESLA - tuším, že je to nějakých 300 hektarů. Ve vrcholových partiích hor se kácí kvůli větrníkům už dávno.

To už není ani kvůli zábavě (což je jakás takás hodnota), to je jen pro ukojení ideologických požadavků.

1 0
možnosti

A teď babo raď. Zdegenerovaní spoluobčané káceli kvůli sjezdovkám a teď zdegenerovaní ekologové kácí kvůli továrnám a větrným elektrárnám. A to jste ještě zapomněl zmínit, že USA potrestalo provozovatele Duke Energy za to, že lopatky větrných elektráren ve velkém zabíjelo ptactvo. Holt není degenerace jako degenerace.

0 0
možnosti

Mě by zajímalo, kolik nových lyžařských sjezdovek se postavilo? Určitě si vedete evidenci, když to tak odvážně tvrdíte. Také mě zajímá, jak je v dnešní době možné jen tak vykácet velký kus lesa, nebo zabrat nějaký břeh řeky, aniž by se ekologové ozvali? To je jako dnes možné začít podnikat takovým stylem? Na sportoviště, nebo kemp potřebujete mraky povolení a posudků a teď najednou tvrdíte, že to jde lusknutím prstu? Proč teda nejdou stavět dálnice, když jdou stavět sjezdovky a kempy?

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS