Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nějak mi pořád v běsnění Šichtařové chybí nějaký náznak vztahu k přírodnímu prostředí, nějaká stopa lásky ke stromu, snad dokonce k celému lesu. Na fotkách, které sem vylepuje, je vždy jen ona, ona, pořád ona, naaranžovaná, zakrývající to nepěkné, to špekovité, v nějaké promyšlené póze, úmysl zapůsobit hodně patrný, ale ten vztah k přírodě ani náznakem.

3 23
možnosti
Foto

To ale v běsnění nových ekologů také ne.

19 0
možnosti
JS

Proč chodíte tak daleko? stačí se jen porozhlédnout kolem sebe.

0 0
možnosti
JS

Vemte treba zelene poslance Evropskeho parlamentu, kteri hlasuji pro povoleny obsah uhliku ve zplodinach spalovacich motoru. To jsou vetsinou lide kteri umdleli pred branami vyssiho vzdelani. (zeptejte se kterehokoli z nich co vi na pr. o Ottove nebo Atkinsonove cyklu prace motoru). A presto rozhoduji o vecech, ktere v dusedcich budou mit kolaps atomobiloveho prumyslu a socialni nepokoje z toho pramenici.Budou za to nekdy souzeni jako valecni zlocinci v Norimberku?

23 1
možnosti
LL

Souzeni by měli být magoři kteří kvůli mamonu ničí zemi a ti kteří jim v tom svojí ignorancí pomáhají tak jako vy.

2 12
možnosti
LC

Kdy přestane vyměklá většinová západní populace ustupovat vydírání menšinových levičáckých šílenců ... Až (nejlépe Německá) společnost porodí Vůdce. Připadá mně, podle některých náznaků, že je již ve vysokém stupni těhotenství. A radost z toho nemám.

7 1
možnosti
LL

Paní "ekonomko" o čem byste psala nebýt ekologů a uprchlíků? Váš repertoár je bída, ale některým to evidentně stačí...

4 17
možnosti
JK

Na druhou stranu to musí být vzrušující, nahodit té čekající mase udičku a jen tak si ty dobré občany pro zábavu tahat doprava, doleva a sledovat, jak hezky reagují... :-)

1 0
možnosti
Foto

On termín "terorismus" je jasně definován. Na skupinu lidí, kteří rozebrali záhon, se opravdu nedá použít. Ale to by to pak nečetlo tolik lidí, co?

4 3
možnosti
LR

Přikláním se k autorce článku. Protestovat se dá jiným spůsobem než poškozováním cizího majetku. Většina lidí je pro ekologické chování. Proto také každá vláda vytváří zákony na ochranu přírody a životního prostředí. Od dob vlády komunistů se toho hodně podařilo zlepšit. Mohli by jsme být dále kdyby tzv. děti země nebránily stavbám dálnic a obchvatů měst.

16 2
možnosti

Mínus za nesmyslnou poslední větu... Jak stavba dálnice zlepší životní prostředí? A teď myslím opravdu životní prostředí v širokém slova smyslu, tedy flóry a fauny, ne jen nějakého člověka bydlícího na návsi vesnice, ze které dálnice odkloni dopravu.

1 5
možnosti
PS

Snažme se na všem vidět spíše pozitiva.

Rusko bude mít se změnou klimatu daleko větší problémy, než vyspělé země.

1 1
možnosti
JK

A za chvíli připíchnou i velkého myslitele Kroupu, který už zase vypouští větry. Je to někdy na té nástěnce vyloženě panoptikum... :-)

0 4
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články