Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já jsem si až donedávna nedokázal představit odpolední kafe bez nějakého desertu, nebo aspoň pišingru. V rámci hubnutí jsem si všechny podobné choutky zakázal. Tím víc teď u pořadu Peče celá země trpím jako zvíře a tiše závidím televiznímu štábu, jak si asi po skončení natáčení každého pořadu užívá. Proti tomuto formátu vcelku nic nemám, snad kromě toho, že by nemusel být vysílán zrovna v hlavním sobotním čase. Tam bych si dokázal představit nějaký kvalitní celovečerní film.

5 0
možnosti
Foto

J13a69n34a 38M61a17j49o63v83á

20. 2. 2020 13:47

Milane, asi to máte jinak, ale mne se zákazy neosvědčují, spíš mi pomůže vymyslet si, jak se to kafe udělat "hezké" jinak. Při změně životosprávy skvěle posloužila dobrá čokoláda. Fakt dobrá (tedy i drahá) a JEN moje. Sedím, okukuji ten čtvereček nebo bombónek, ukusuji...oooo to blaho :-).

Ale na každého zabírá samozřejmě něco jiného, mně to trpění prostě nějak nejde :-(

0 0
možnosti
JK

Veškeré pořady o vaření a tyhle sobotní estrády zásadně ignoruju. Připadá mi zcela nenormální koukat na to, jak někdo jinej vaří, nebo peče. Asi proto, že vaření není mou oblíbenou zábavou.

7 0
možnosti
Foto

Já bych to přirovnal k sledování porna. Tam si také užívají jiní a já můžu jen slintat...;-)

6 0
možnosti
ND

Tak nevím, dovoluji si tvrdit, že moje generace vyrostla na buchtach, koláčích, vdolkach, chlebech se sádlem, s máslem a nijak ji to nezhuntovalo. Myslím si, že uzeniny jsou daleko nebezpečnější. Sladké mají lidi rádi a tak nez by si měli kupovat ty chemické hotovky, ať raději doma pečou . Je pravda, že by mohl být pořád vysílán v jiný den, nebo jine hodině, ale co už, já zase trpím predetektivkovanim... K textu - někdo holky, někdo vdolky... Příště bude třeba zase něco pro vás ;-D

9 0
možnosti
Foto

S těmi detektivkami máte pravdu. I já, i když fanda do detektivek (jinak bych je sám také nepsal...) musím souhlasit s tím, že detektivek, hlavně seriálů této ráže, je v televizích už moc. Bohužel jde většinou o braky, diamant aby člověk pohledal. Jeden jako druhý, stejně hloupý, ať už jde o americké seriály, nebo už i ty české. Když si vzpomenu, jak mě kdysi iritoval seriál Kriminálka Anděl, kdy jsem ještě nevěděl, že ten seriál bude ještě patřit k tomu lepšímu průměru, čeho budeme v budoucnu svědky... Bohužel, jako prvoci na světlo, reagují dnes lidé často na krev. Čím je jí více, tím jsou fascinovanější. Jako mladší jsem byl podobný, dnes, čím jsem starší, tím více vyhledávám spíše pořady plné klidu a něčeho, co bych nazval - tradice.

3 0
možnosti
Foto

J40a66n74a 29M39a17j79o63v93á

20. 2. 2020 11:43

No...ač je to úsměvné...maličko z komára vola děláte. Ale budiž vám to přáno :-). Víte co? Co jsem sama sobě vysvětlila, že to sladké nemám jíst, protože mému (konkrétnímu) metabolismu už to prostě nesvědčí, o to raději peču. A o to víc si s tím vyhraji. Takže u pečecelázem sedávám jako přibitá a napětím si občas okousávám jehlice :-)

9 0
možnosti
Foto

Dívala jsem se na ten pořad jen párkrát, a nějaké větší výhrady nemám Leda že mi dělají "chutě". :-/Přelaďte si na ČT2, nebo na něco jiného. Je spousta lidí, které pořad o pečení zajímá, například kuchařské postupy. jsou důležité. Většina z nás jsou ve pečení amatéry, občas pečeme)všichni. Jiné zase například nezajímají různé vrcholové sporty, závody automobilů, horolezectví - a také si mohou přepnout. Jiné to zajímá -i když neustálé zvyšování výkonnosti u sportovců má za vinu také mnoho úrazů, a často i smrt závodníků. Je to prostě riziko. A automobilismus? Ještě horší. Když vadí pořad o pečení, přepnout a nekoukat. Jiní se na to podívají rádi, třeba chroničtí hubeňouři co si anebo ti, co rádi pečou. . ;-D

12 0
možnosti
Foto

...co si to mohou dovolit, anebo ti, co rádi pečou. Díky. ..

0 0
možnosti
JS

Souhlasím a nejen s propagací nezdravého jídla, ale mě teda vadí, že díky upoutávkám a nyní receptům, jsem do těchto reality show (stejně tak Stardance) vtažena a myslím, že takové pořady nemají na veřejnoprávní televizi co dělat.

1 1
možnosti
Foto

No, tak zrovna Stardance mně osobně vadil méně - tam šlo alespoň o něco zdravého, jako je pohyb, krása, ladnost. Takový pořad může diváky přivést k zdravému pohybu, ke spokojenosti skrze vyplavené endorfiny. Pořad o pečení však přivede diváka leda tak do diabetologické ordinace.

1 0
možnosti
VF

Dobrý den. Dávám Vám stoprocentně za pravdu a souhlasím s Vaším názorem. Já jsem sice televizi vyhodil už před deseti lety a půl roku jsem si dopisoval s oddělením na vydírání koncesionářských poplatků, avšak občas se dostanu ke sledování televize u svých dětí, nebo nějaké jiné veřejné místnosti, jako např. u nás v hospodě. Erupce idiotských skečů a programů na téma vaření je typickou ukázkou triumfalismu přežranosti a konzumního blbství euroatlantické enklávy. Z takových stavů nadbytku pak rostou veškeré kořeny sociálních excesů typu pozitivní diskriminace všech abnormalit a jiných sexuálních deviací. Jinak řečeno, přežraná společnost už neví, co by si roupama vymyslela.

5 3
možnosti
PK

Pane Kroupa, souhlasím plně s Vámi a obsahem blogu. ale když ono to co je pro život nejhorší nejlépe chutná a bohužel to neplatí jen o jídle.

Má dnešní bilance ,též část.diabetika je děsivá..2 koblížky s šlehačkou a 5 dortů, ještě , že se ohlásila švagrová, jinak bych to sežral všechno sám....;-D;-D;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám