Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠN

A co vraždy v rámci kriminálek, ty se vysílat smějí?

Anebo pak budeme všichni vraždit?

Divná logika.

7 0
možnosti
Foto

Souhlasím, také té Vaší nerozumím...

2 0
možnosti

Nechci nikoho napadat, ale dle této logiky, kdyby se vysílal pouze sport, tak by se všichni jako zvedli a šli běhat? Obávám se, že tahle to nějak nefunguje.

Za mne konstatuji, že se dívám rád a přijde mi rozhodně lepší dívat se na někoho, kdo něco opravdu umí, než na nějaké pseudocelebrity.

7 0
možnosti
ŠŠ

Ten pořad začínal na BBC 2 v úterý večer. Postupně nabíral na popularitě (4x větší sledovanost než ostatní pořady na BBC 2) a po přesunu na BBC 1 běžel ve středu večer. Byl tak populární, že BBC neměla peníze na obnovu licence a pořad koupila Channel 4.

ČT koupila práva pravděpodobně velmi draho. Opravdu je dobré dávat draze nakoupený pořad v době, kdy na něj bude koukat třetina lidí? Nebyly by to vyhozené prostředky koncesionářů? Jako koupit práva na přímý přenos Ligu mistrů a pak ji dávat jen ze záznamu.

Samozřejmě ČT nemohla vědět, jestli se pořad bude líbit i u nás, ale dosavadní sledovanost jejich krok obhajuje.

1 0
možnosti
RK

R59a56d28i23m 73K56a84l32a57s

21. 2. 2020 13:03

V tom případě:-) bych doporučoval nelenit a zaregistrovat si pořady jako Plete, šije, háčkuje, vyšívá, paličkuje, vyřezává, lepí, maluje, snídá, obědvá, večeří, zavařuje, běhá, cvičí celá zem apod., protože nejde o samotný nápad, ten je v zásadě triviální, ale o provedení, které rozhoduje. Tj. vkusné netradiční interiéry a exteriéry, vizuálně dráždivě, precizní, přesné, stylové a nebulvární pojetí.

A pak nebudeme muset takové pořady draho kupovat.

2 0
možnosti
IM

I53v34a91n 93M39i52n60á42ř

21. 2. 2020 11:29

Jak by na světě bylo krásně, kdyby vzájemné spory mezi lidmi - nepřesahovaly důležitost věnečků, rakviček, či kremrolí. :-)

2 0
možnosti
Foto

J34a56n25a 26M40a73j25o23v18á

21. 2. 2020 12:22

Však proto je to tak krásná diskuse...zobnout si buchtu, nezobnout si buchtu...to je sexy témátko, co?R^R^

2 0
možnosti
KJ

K49a88r89e93l 17J97a49n19d78a

21. 2. 2020 10:59

A taky by neměla vysílat detektivky, to by mohlo vést ke zvýšení kriminality, a pořady se záhadami, protože to podporuje konspirační teorie, a taky Putování s párou, protože to omlouvá znečišťování ovzduší, a tak bych mohl pokračovat.

1 0
možnosti
TS

Kolačkovský, bábovka... a mě dneska tak šíleně honí mlsná. Člověče, co mi to děláte! :-)

3 0
možnosti
OU
KN

Tak jestli vám stačí k vymývání mozku soutěž o pečení, pak s vámi patrně není něco v pořádku ;-D

9 0
možnosti
Foto

A tak to já zase naopak s nadšením kvituji, že v tomto vysílacím čase jde tak pozitivní a odpočinkový pořad. Je to soutěž, nicméně žádná velká řevnivost, elegantní moderátoři a opravdu příjemní porotci. Mně to baví...

11 0
možnosti
RK

Nijak zásadně proti tomu pořadu nebrojím, prostě se jen nedívám. Ale také už mě napadlo, jestli jako Češi musíme v uvozovkách pořád něco péct, vařit, prostírat, anošéfovat, babicodobrotovat atd.? Někdy se mi zdá, že hlavní modlou je jen to jídlo.

1 0
možnosti
Foto

Zakážme... Všetky programy o varení, o pečení, prestaňme vydávať kuchárske knihy, ženské časopisy - pozor! aj tam sú recepty na pečenie a varenie. A to nehovorím o vianočným špeciáloch... Zušme Prostřeno, Pohlreicha... všetko. Aby ľudia nesledovali nič o jedení a nemali motiváciu sa prejedať. Môj náor je, že človek, ktorý sa chce prejedať/opíjať - akokoľvek si škodiť to bude robiť, aj keby ste mu zobrali telku a prístup ku všetkým zdrojom podobného pokušenia... Zaujímavé, že programy o policajtoch, ktorí riešia reálne prípady, prípadne každodenné detektívky pomaly na všetkých programoch nevadia... A pritom tiež môžu niekoho nainšpirovať... Myslím, že dnes už každý, kto má doma TV prístroj, vlastní aj tú zázračnú vecičku čiernej farby s farebnými tlačítkami a ak na nejakom programe vysielajú niečo čo ho nebaví, môže ju použiť a prepnúť inam... Prípadne TV vypnúť úplne a ísť sa prebehnúť do prírody. Mne osobne sa tento program páči, rada sa naň pozerám, keď mám v obotu večer čas... Ale - kto chce brblať, spôsob si nájde... :-). Takže - každý svojprávny dospelý jedinec tak nejak vie, čo sa mu páči a podľa toho sa zariadi...

11 1
možnosti
Foto

... v sobotu večer vypnout TV a jít se proběhnout do přírody? Známé klišé se v tomto případě trochu nehodí.

Chápu autora blogu, že se v sobotu večer rád dívá na TV. Ale prakticky od loňského října jsou sobotní večery určeny zejména pro ženy. Tancování a pečení... (Já vím, jsem nekorektní jako starý slabikář, kde máma mele maso a táta opravuje auto. Ale zkrátka to jsou ženská témata, už podle zaměření reklamy).

Tak co kdyby ČT teď dávala 2 měsíce v sobotu večer fotbal, nebo něco o autech? To by asi neprošlo, že?

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám