Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vladimíre: upřímně Vám děkuji. Vyjádřil jste to excelentně. Zatímco já jsem dnes odpoledne vozil kočárek s naší vnučkou (12+2) a přemýšlel, jak na článek s. europoslankyně zareaguji, Vy jste to v podstatě napsal za mě. Ještě jednou děkuji. Velice si obsahu Vašeho článku vážím.

18 0
možnosti
Foto

Díky a vše dobré Vaší vnučceR^

0 0
možnosti
MP

Hlavně by komoušům a levičánům obecně prdla žilka, kdyby byl Trumpův plán náhodou úspěšný.. a přál bych jim to. Jak palestincům, tak Židům... tak ty infarkty srdeční a mozkové těm komunistům .o):-P

8 0
možnosti
AL

To jste napsal moc hezky.

Doufám, že si to paní poslankyně přečte.

Jenom, aby se těm "nepřátelům" nesmála, že jsou poněkud - jak to říci a neurazit ... už to mám! :) jednoduše málo nebezpeční.

Jestli to nebude tím, že je chrání zákony a Ústava ČR, která platí pro všechny stejně.

:-)

0 2
možnosti
Foto

Vám karma. A doporučení. V zájmu mentálního zdraví tuto paní ignorovat. Proč se má člověk zbytečně rozčilovat nad někým, kdo i poté, co je obecně známých 100 milionů obětí budování komunistické ideje, je hrdým členem strany, která tuto nelidskou ideu má ve svém názvu?

16 0
možnosti
TH

Palestinci byli zneužiti svými spoluvěrci. Marxismus-leninismus je antisemitismus povýšený na třídní boj.Příznivci této úchylné ideologie(marxismu-leninismu) NEJSOU KOMUNISTI!!Teda doufám. Komunismus si představuji trochu jinak.

3 0
možnosti
AL

Všichni, kteří nesouhlasí s tímto "mírovým plánem" jsou zcela jistě a nepochybně komunisti! :)

:-)

1 4
možnosti
MK

Palestinci ve skutečnosti o žádný mír nestojí. Přišli by o statut mučedníka a museli by začít makat na své prosperitě. A to je pro ně děsivá představa.

29 0
možnosti
Foto

P35e42t23r 39O58m24e89l89k91a

31. 1. 2020 16:09

Fascinují mne někteří diskutující, kteří nejsou schopni zplodit vlastní smysluplný článek a ještě mají trapné kecy. Není ale překvapivé, že jsou to zastánci té rudé svoloče, co nám tady čtyřicet let vládla.

23 2
možnosti
AL

Očekávaná Trumpova „dohoda století“ je už nyní považována za krádež nebo ještě přiléhavěji za podvod století. Stačí pohled na zveřejněnou mapku znázorňující údajně souvislý palestinský stát, aby bylo všem jasné, že jde o lacinou kouzelnickou iluzi, kouřovou clonu, jejímž hlavním cílem je posílit pozice Donalda Trumpa a Benjamina Netanjahua, pod kterými se nyní kývou židle.

:-)

3 13
možnosti

Souhlas. R^ Ještě bych připodotkl, že je docela zajímavé, že soudružce komunistce vadí problémy, kterým čelí Netanjahu v Izraeli a přitom komunisté zde vesele podporují premiéra, který je nemlich ve stejné situaci.:-)

22 0
možnosti
AL

Trochu levné od občana Kroupy. A už vůbec mu nesedí tento "buriánský" styl psaní - nemá to zapotřebí. Z článku: Paní Konečná bojuje za práva Palestinců ... ďábel navštívil ve snu Lenina, Marxe a Engelse ... když tento národ svou vlastní čest pošlapává každý den? ... Inu, ctím názor občana Kropy, i když ... Paní Konečná nebojuje, napsala pouze svůj názor, stejně jako autor. Straní Izraeli a je nerealistický. Světový tisk ztrhal Trumpův mírový plán

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/izrael-trump-netanjahu ... Mnohé izraelské listy plán označují za nepřijatelný pro palestinskou stranu. Dle mínění občana Kroupa jsou všichni komunisté. :)

Toto se dnes občanu Kroupovi moc nepovedlo, ale věřím, že mu zdejší "komunistobijci" budou plácat po rameni, :) i když v tomto problému o komunisty vůbec nejde.

Děkuji za přečtení i zaslouženě rozhořčené mínusy.

:-)

0 17
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám