Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Říkal jsem si, že se ozvete. Někdy nemá cenu diskutovat a je lepší reagovat vlastním článkem. Škoda, že jsem do diskuse vstoupil až po hromadném promazání. Docela by mne to zajímalo.

7 1
možnosti
MV

Bylo to zábavný!

3 1
možnosti

Tak to vidím stejně. A je namístě v tomto případě práci policie ocenit.

(a to i přes ten přehmat - ve zmatku)

Díky za blog!

4 1
možnosti
Foto

Pravda a karma. A nějaký Novák? Ukázal nám, jak si "demokrat" publikující i na tzv. nezávislých (rozuměj ruských) serverech představuje svobodnou diskusi.

6 1
možnosti
Foto

Ano. Uznejte, Tomáši, že i když se spolu někdy střetneme, k něčemu takovému jsme naštěstí nedošli. Budiž to pro nás všechny ponaučení:-)

6 1
možnosti
MB

M34a38r93e48k 94B33a19l91e82j

12. 12. 2019 11:06

Co dodat. Po bitvě je každý generál a plivnout jedovatou slinu je tak snadné.

4 1
možnosti
Foto

Vyjádřil jste to naprosto přesně. Dokonce bych řekl, že být za tři minuty na místě útoku, tedy v osudné čekárně, je až neuvěřitelný výkon, když si člověk představí (tak jak jste psal) co všechno se musí stát a co se musí zjistit. Dopadení pachatele za 3 a půl hodiny je také úctyhodný výkon. A co se týká chybně označeného pachatele resp. podezřelého, chápu postup policie a co se mi na tom líbí je pak její následný přístup viz omluva.

20 1
možnosti
Foto

Ano, ta diskuse je hodnotná - smazal prakticky všechno.

Zase je lepší, když pan Novák své problémy ventiluje mazáním v diskusi, než kdyby si třeba šel pořídit nelegální CZ 75...

27 1
možnosti
Foto

Jsem tady už hodně dlouho, jsem zvyklý na to, že se tady sem tam s někým porafu, ale tohle jsem tady vážně ještě nikdy nezažil. Ten pán má evidentně nějaký osobní problém, jinak si jeho nemoudrost neumím vysvětlit. Naštěstí je takových divných lidí naprosté minimum, takže je svět stále v normě...:-)

5 1
možnosti
JK

Jsem velmi rád, že jste to napsal. Děkuji.R^ Z pana Nováka je tzv. na blití.

18 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám