Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P36a61v45e56l 40Č51e20r58n94ý

28. 11. 2019 11:26

Ruskou mentalitu perfektně dokresluje dnešní událost s ministrem Tomanem....typicky rusácké...

12 1
možnosti
SN

:-)......ještě pro ty, se zpomaleným myšlením! Největší vinu na našem osudu mají Němci! To se datuje už od první světové, Hitler to zdokonalil! Víte, kolik lidí umřelo v koncentrácích, kolik civilistů bylo zabito a kolik padlo mladých chlapů, kteří mohli spokojeně žít! To způsobili Rusové a největší vrah Stalin, jak je tu často citováno? Poděkujte Němcům, ,protože kdyby nebylo války, žili bychom spokojený život, bez Rusů!

Co se nepodařilo Hitlerovi, statečně teĎ dokonává Merkelová!

Tak poděkujte za celé utrpení Němcům, potróblý Novotný, jim může postavit pomník!' No.......dějí se tu věci! To by mě jako sedmiletého kluka, když jsme vítali Rusy kyticemi šeříků, že nás zachránili od smrti a poroby v životě nenapadlo. Vrazi jsou oslavováni, po zachráncích je pliváno! JE to na zvracení....pro lidi, kteří ještě zůstali při rozumu a nemají mozky vymyté negativní propagandou! !!!!!!

1 3
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám